Hotellopplevelse København | Overnatt billig i København fra DKK 400,-

Utsøkt billig hotellopplevelse på Wakeup Copenhagen-hotellene

Du kan overnatte ganske billig i en av Wakeup Copenhagens arkitektoniske perler i sentrum av København, med flott design og et serviceinnstilt personale som står klart til å yte sitt beste.

Wakeup Copenhagen er moderne kvalitetshoteller som oser av stil og tilbyr en langt høyere standard enn du ellers kan forvente av et lavprishotell. Hotellenes beliggenhet er dessuten perfekt enten du kommer med tog eller via en av Københavns viktigste innfartsveier og inn langs Kalvebod Brygge til Carsten Niebuhrs Gade, eller til Borgergade like ved Kongens Nytorv.

Hotellene tilbyr

Wakeup Copenhagen-hotellene har til sammen 1.008 rom, og jo høyere opp i etasjene du kommer, desto bedre blir utsikten. Det er mulig å bestille et allergivennlig rom. Merk også at hotellet er sertifisert med Green Key.

Alle rommene har gratis Internett-tilgang og flatskjerm-TV. I motsetning til mange andre hoteller i den gamle bydelen, har hotellet gode parkeringsforhold. Vi tilbyr ekspress inn- og utsjekking, en delikat frokostrestaurant og sykkelutleie.

København er en sykkelby. Du kommer deg enkelt og sikkert rundt, og når været er bra får du en fantastisk opplevelse. Lei en sykkel på dagsbasis og utforsk København på to hjul.

Hotellenes sentrale beliggenhet i København

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade er en del av en rekke nye bygninger på Kalvebod Brygge i nærheten av både indre by og Vesterbro. Området ble i noen år utskjelt for å ligge øde til, men i løpet av de siste årene er det blitt bygget en rekke arkitektoniske perler her, og området har fått et løft og et storbypreg.

En ny promenade er under utvikling, og en ny "high street"-sti snor seg mellom bygningene fra gateplan og opp i høyde med andre etasje. Utforsk området og bestill billig overnatting allerede i dag.