Hotell i København med frokost og parkering? | Se Vanlige spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Hvor kan jeg finne inspirasjon til opplevelser og severdigheter i København?

Gå inn påwww.aok.dk (Alt Om København) for å se hva som skjer i byen.

Hvor kan jeg finne tips om opplevelser og severdigheter i Aarhus?

Besøk www.visitaarhus.dk for å se hva som skjer i byen.

Er det mulig å leie baby-/barneseng?

Det er mulig å leie babyseng i resepsjonen ved ankomst til hotellet. En babyseng koster 100,- DKK pr. døgn. Ved forhåndsbestilling, kontakt respektive hotell. 

Er det TV på rommet?

Ja, alle rommene våre har egen TV med danske og utenlandske TV-kanaler. Få full oversikt over kanalene våre her.

Er det innsyn via vinduet på badet på hotellrommet ?

Bare delvis, siden glasset er matt.

Tilbyr hotellene bagasjeoppbevaring?

Alle Wakeup Copenhagen-hotellene har skap hvor du kan oppbevare bagasjen. Skapene har to størrelser og koster 20,- DKK per gang.

Hvordan får jeg den absolutt laveste prisen på overnatting?

Economy-prisen er vår absolutt laveste, og kan BARE bestilles direkte på hjemmesiden vår. Den skal forhåndsbetales, og kan IKKE avbestilles eller endres .Vi oppfordrer deg derfor alltid til å kontrollere og lese nøye gjennom reservasjonen før du fullfører bestillingen.

Jeg ønsker mulighet til å kunne avbestille.

I likhet med Economy-prisen, kan den fleksible prisen bare bestilles på hjemmesiden. En fleksibel bestilling kan imidlertid avbestilles frem til kl. 12.00 på ankomstdagen eller endres til en annen dato. Bestillingen må bekreftes med et gyldig kredittkort

Er det dyrere hvis jeg ikke bestiller overnattingen online?

Ja! Vi kaller denne reservasjonstypen Servicebooking. Velger du å bestille overnattingen per telefon eller direkte i resepsjonen, blir det et servicetillegg på 100,- DKK. Denne reservasjonen kan kanselleres frem til kl. 12.00 på ankomstdagen eller endres til en annen dato. Reservasjonen må bekreftes med et gyldig kredittkort.

Hva er tidspunktene for innsjekking og utsjekking?

Innsjekking er mulig fra kl. 15.00 på ankomstdagen og frem til neste morgen. Kontakt resepsjonen ved senere ankomst enn kl. 02.00 om natten. Utsjekking er kl. 11.00.

Er det mulig å leie sykler?

Det er mulig å leie sykler på hotellene for 125,- DKK pr. dag. Du disponerer sykkelen fra du leier den og frem til midnatt. Det er IKKE mulig å forhåndsbestille sykler, men de kan leies i resepsjonen.

Er det mulig å ha en ekstra person på rommet om natten?

Har du reservert et enkeltrom, er det mulig å oppgradere til et dobbeltrom for 100,- DKK per natt. Dette betales ved innsjekking, og trenger ikke reserveres på forhånd.

I dobbeltrommene er det 2 dyner og 2 puter tilgjengelig.

Finnes det en restaurant som serverer kveldsmat?

Frokostrestauranten serverer bare frokost, ikke kveldsmat. Men det er tillatt å bestille mat utenfra og spise den på rommet. Resepsjonen har plastbestikk tilgjenglig, hvis du skulle trenge det.

Du finner en mengde spennende restauranter like i nærheten av hotellene våre både i København og Aarhus. Spør de dyktig medarbeiderne våre som gjerne tipser om gode spisesteder i nærheten.

Bor du på Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade, finner du de nærmeste restaurantene på nabohotellet Tivoli Hotel & Congress Center, der du både kan spise på Tivoli Brasserie, Sticks ’n’ Sushi og MASH Penthouse, eller du kan testeThe Harbour på hotellet Copenhagen Island.

Bor du på Wakeup Copenhagen i Borgergade eller Wakeup Aarhus i Bruunsgade, finner du en rekke gode spisesteder i nabolaget.

Er det tillatt med husdyr?

Det er dessverre ikke tillatt med husdyr på hotellet.

Er det hårføner på hotellrommet?

Ja, det er hårføner på alle rom.

Er det Wi-Fi på hotellet?

Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Koden fås i resepsjonen. Vi har dessuten stasjonære PC-er til fri benyttelse. Er det kø, har vi imidlertid en begrensning på 30 minutter.

Får jeg kjøpt mat- og drikke på hotellet?

Kiosken i forlengelsen av resepsjonen har åpent hele døgnet. Her får du kjøpt øl, mineralvann, vin, sandwicher og diverse snacks.

Har rommene minibar?

Nei, hotellrommene har ikke minibar. Vi henviser til kiosken i lobbyen, som har åpent hele døgnet.

Er det mulig å spise frokost på hotellet?

Ja. Prisen på frokost er 90,- DKK per person (120,- >DKK på Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade) og halv pris for barn under 12 år. Frokosten er en buffé med et utvalg av nybakt brød, nytraktet kaffe/te, pålegg, egg, marmelade, nutella, ost, cornflakes, mysli, yoghurt og en fruktkurv.

Åpningstider for frokostbufféen:

WAKEUP COPENHAGEN, BERNSTORFFSGADE
Mandag–fredag: 06.30   – 10.00
Lørdag–søndag: 07.00   – 10.30

WAKEUP COPENHAGEN, BORGERGADE
Mandag–fredag: 06.45 –  10.00
Lørdag–søndag: 06.45 –  10.30

WAKEUP COPENHAGEN, CARSTEN NIEBUHRS GADE
Mandag–fredag: 06.30 – 10.00
Lørdag–søndag: 07.00 – 10.30

WAKEUP AARHUS, BRUUNSGADE
Mandag–fredag: 06.30 – 10.00
Lørdag–søndag: 07.00 – 10.30

Tilbyr hotellet parkering?

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Når du bor på Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade, er det ikke vanskelig å finne parkering i nærheten. Det er mulig å parkere i vår egen parkeringskjeller på hotellet (åpner 1. mars 2019) – vi har imidlertid et begrenset antall parkeringsplasser, og anbefaler deg derfor å bruke noen av parkeringsmulighetene utendørs i nærheten av hotellet.

Du kan selvfølgelig alltid spørre i resepsjonen for å få råd om parkeringsmulighetene.

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Det er gode parkeringsmuligheter ved hotellet i Borgergade. I tillegg til parkeringsplassene du kan finne utendørs i nærområdet, ligger det et offentlig parkeringshus i Borgergade 13, like ved siden av hotellet, som administreres av ONEPARK. Du betaler direkte til parkeringshuset, og prisen er i skrivende stund 56,- DKK per påbegynte time og 500,- DKK per døgn.

Som gjest på Wakeup Copenhagen, Borgergade får du spesialpris på en døgnbillett, som gjelder i 24 timer fra du kjører inn i parkeringskjelleren. Denne koster 350,- DKK og kan kjøpes i resepsjonen.

Wakeup Copenhagen, Borgergade tar forbehold om endringer i prisene som administreres av ONEPARK, samt eventuelt utsolgte døgnbilletter.

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

På Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade er det mulig å parkere i ONEPARKs parkeringskjeller, som er tilknyttet hotellet. Det er direkte atkomst til resepsjonen fra andre etasje. Parkeringen koster 25,- DKK per time og 150,- DKK per døgn. Parkering kan IKKE forhåndsbestilles.

Wakeup Aarhus, Bruunsgade

Hos Wakeup Aarhus, M.P Bruunsgade henviser vi til parkering i Bruun's Galleri, som er plassert under hotellet. Innkjøringen til parkeringen er i Værkmestergade 27. Bruun's Galleris P-anlegg består av tre plan, med innkjørsel på det øverste planet (P3). Herfra kjører man via ramper til de øvrige to planene (P2 og P1). Elektroniske skilt viser om det er ledige parkeringsplasser på hvert enkelt plan. Det er skiltet til Wakeups utgang i alle tre etasjer. Det er lettest å finne plass på P1, der er også 5 av plassene markert med Wakeup-logo.

Priser
Alle dager, døgnet rundt 10,- DKK pr. påbegynte 30 minutter. Det koster derimot maksimalt DKK 150,- per døgn, dersom det trekkes billett i automaten ved innkjøring som avregnes i resepsjonen på Wakeup ved avreise. Ved kredittkortbetaling i anlegget koster et døgn 180,- DKK

Parkering er bare tillatt innenfor oppmerkede plasser. P-anlegget har videoovervåking, men parkering skjer alltid på egen risiko. Bruun's Galleri påtar seg ikke ansvar for eventuelle ulykker, tyveri eller skader på personer, biler, utstyr og effekter i bilen.

Viktig
Fri høyde i anlegget er 2,05 m. Anlegget er åpent døgnet rundt. Mellom 00.30 og 06.30 er det bare atkomst til den parkerte bilen til fots via utkjøringsrampen.

Mellom 00.30 og 06.30 kan betaling kun skje med billetter betalt på Wakeup eller med kredittkort ved utkjøring.

Er det lov å røyke?

Våre hoteller er 100 % røykfrie.

Kan jeg stryke skjorten min på rommet?

Nei, men vi har et strykerom i kjelleren til fri benyttelse.

Er det telefon på hotellrommet?

Det er ikke telefon på rommene, men ved heisen i hver etasje finner du en nødtelefon til alarmsentralen og resepsjonen.

Hvordan kommer jeg meg enklest til og fra hotellet?

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

 • Du kan ta en taxi fra taxiholdeplassen på Kastrup lufthavn. Turen fra flyplassen til hotellet tar cirka 15 minutter.
 • Toget går direkte fra Kastrup lufthavn. Etter to stopp går du av på Københavns Hovedbanegård, og herfra tar det 5 minutter å gå til hotellet.

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

 • Taxi fra Kastrup lufthavn.
 • Tog direkte fra Kastrup lufthavn, to stopp til Hovedbanegården. Det tar 5–10 minutter å gå fra Hovedbanegården til hotellet.
 • Buss 5C fra Kastrup lufthavn til Polititorvet og deretter 3-5 minutter å gå til hotellet.

Wakeup Copenhagen, Borgergade

 • Ca. 8 minutter å gå fra Nørreport stasjon.
 • Du kan ta en taxi eller metroen, som går fra ankomsthallen på flyplassen. Metroturen tar ca. 15 minutter til Kongens Nytorv. Fra du går ut av ankomsthallen til du er på hotellet, tar det ca. 25 minutter.
 • Ca. 5 minutter å gå fra metrostasjonen ved Kongens Nytorv.
 • Det er gode parkeringsmuligheter like ved hotellet. I tillegg til gode utendørs parkeringsmuligheter i nærområdet, finner du parkeringshus ved Borgergade og Adelgade.

Trenger du offentlig transport til andre steder, anbefaler vi www.rejseplanen.dk.

Wakeup Aarhus, Bruunsgade

 • Tog til Aarhus Banegård og deretter 5 minutter å gå.
 • Buss 925X fra Aarhus Lufthavn til rutebilstasjonen i Aarhus og deretter 10 minutter å gå.

Er det mulig å betale med andre valutaer på hotellet?

Når vi gir tilbud på reservasjon av rom på Wakeup-hotellene, benytter vi bare danske kroner. Det er derimot mulig å betale med og veksle fra EUR, USD, GBP, SEK, NOK, AUD, CAD, CHF, JPY og SGD i resepsjonen til hotellets kurs.

Er det mulig å få vasket og renset tøy på hotellet?

Ja, vi tilbyr vask og rens via en ekstern leverandør. Du kan levere tøyet i resepsjonen før kl. 08.00, og hente det etter kl. 17.00, rent og nyvasket.

Hvilke romtyper kan du velge mellom?

Vi har fem ulike romtyper:

WAKEUP  STANDARD – Fine rom, gjerne nederst eller bakerst i bygningen.

WAKEUP  SKY – Fine rom med litt bedre utsikt enn WAKEUP STANDARD.

WAKEUP  HEAVEN – Rommene med best beliggenhet og utsikt, som regel øverst i bygningen.

WAKEUP  LARGE – med en 160x200 cm Getama-seng samt en sammenleggbar madrass, beregnet for tre personer. Rommet er 15 m2

WAKEUP  FAMILY – består av to WAKEUP STANDARD rom med dør imellom.

3 av romtypene har en 160x200 cm seng av typen Getama og er 12m2 store. Det er mulig å kjøpe en oppgradering til etWAKEUP HEAVEN rom ved ankomst, med et forbehold om at vi har ledige rom. 

Det er ingentwin-rom* på hotellene. 

*Et twin-rom har to separate senger.