Hotell i København med frokost og parkering? | Se Vanlige spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Hvor kan jeg finne inspirasjon til opplevelser og severdigheter i København?

Gå inn på www.aok.dk (Alt Om København) for å se hva som foregår i byen.

Hvor kan jeg finne innspill til opplevelser og severdigheter i Aarhus?

Besøk www.visitaarhus.dk for å se hva som skjer i byen.

Er det mulig å leie baby-/ barneseng?

Det er mulig å leie babyseng i resepsjonen ved ankomst til hotellet. En babyseng koster DKK 100,- pr. døgn  Ved forhåndsbestilling, kontakt det respektive hotellet. 

Er det TV på rommet?

Ja, alle våre rom har eget TV med danske og utenlandske TV-kanaler. Få hele oversikten over våre kanalerher.

Er vinduet på badet på hotellrommet gjennomsiktig?

Bare delvis, ettersom glasset er matt.

Tilbyr hotellene bagasjeoppbevaring?

Alle Wakeup Copenhagen-hotellene har skap hvor du kan oppbevare bagasjen. Skapene har to størrelser og koster DKK 20,- per gang.

Hvordan får jeg den absolutt laveste prisen på overnatting?

Den restriktive «Economy»-prisen er vår absolutt laveste og kan BARE bestilles direkte på vår hjemmeside. Den skal forhåndsbetales og kan IKKE avbestilles eller endres. Vi oppfordrer deg derfor alltid til å kontrollere og lese nøye over reservasjonen din før bestillingen gjennomføres.

Jeg ønsker muligheten til å kunne avbestille?

I likhet med vår Economy-pris kan den fleksible prisen bare bestilles på hjemmesiden. En fleksibel bestilling kan imidlertid avbestilles frem til kl. 12.00 på ankomstdagen eller endres til en annen dato. Bestillingen må garanteres med et gyldig kredittkort

Er det dyrere hvis jeg ikke bestiller overnattingen online?

Ja! Vi kaller denne reservasjonstypen for «Servicebooking». Velger du å bestille overnattingen per telefon eller direkte i resepsjonen, beregner vi et servicetillegg på DKK 100,-. Denne reservasjonen kan kanselleres frem til kl. 12.00 på ankomstdagen eller endres til en annen dato. Reservasjonen må garanteres med et gyldig kredittkort.

Hva er tidspunktene for innsjekking og utsjekking?

Innsjekking er mulig fra kl. 15.00 på ankomstdagen og frem til neste morgen. Kontakt resepsjonen ved senere ankomst enn kl. 02.00 om natten. Utsjekking er kl. 11:00.

Er det mulig å leie sykler?

Det er mulig å leie sykler på hotellene for DKK 125,- pr. dag. Du disponerer sykkelen fra du leier den og frem til midnatt. Det er IKKE mulig å forhåndsbestille sykler, men de kan leies i resepsjonen.

Er det mulig å ha en ekstra person på rommet om natten?

Har du reservert et enkeltrom, er det mulig å oppgradere til et dobbeltrom for DKK 100,- per natt. Dette betales ved innsjekking og trenger ikke reserveres på forhånd.

På dobbeltrom er det i alt 2 dyner og 2 puter til rådighet.

Finnes det en restaurant som serverer kveldsmat?

Frokostrestauranten serverer bare frokost, ikke kveldsmat. Men det er tillatt å bestille mat utenfra og spise den på rommet. Resepsjonen har plastbestikk til rådighet hvis du skulle trenge det.

Du finner en mengde spennende restauranter like i nærheten av våre hoteller både i København og Aarhus. Spør vårt dyktige personale, som gjerne tipser om gode spisesteder i nærheten.

Bor du på Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade, finner du de nærmeste restaurantene på nabohotellet Tivoli Hotel & Congress Center, der du både kan spise på Tivoli Brasserie , Sticks ’n’ SushiogMASH Penthouse, eller du kan prøveThe Harbourpå hotellet Copenhagen Island.

Bor du på Wakeup Copenhagen i Borgergade eller Wakeup Aarhus i Bruunsgade, finner du en rekke gode spisesteder i nabolaget.

Er det tillatt med husdyr?

Det er dessverre ikke tillatt å medbringe husdyr.

Er det føner på hotellrommet?

Ja, det er føner på alle rom.

Er det Wi-Fi på hotellet?

Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Koden fås i resepsjonen. Vi har dessuten stasjonære PC-er til fri benyttelse. Er det kø, har vi imidlertid en begrensning på 30 minutter.

Får jeg kjøpt mat- og drikkevarer på hotellet?

Kiosken i forlengelse av resepsjonen har åpent hele døgnet. Her får du kjøpt øl, mineralvann, vin, sandwicher og diverse snacks.

Har rommene minibar?

Nei, hotellrommene har ikke minibar. Vi henviser til kiosken i lobbyen, som har åpent hele døgnet.

Er det mulig å spise frokost på hotellet?

Ja.  Prisen på frokost er DKK 90,- per person og halv pris for barn under 12 år. Frokosten er en buffé med et utvalg av nybakt brød, nytraktet kaffe/te, pålegg, egg, marmelade, nutella, ost, cornflakes, mysli, yoghurt og en fruktkurv.

Åpningstider for frokostbufféen:

WAKEUP COPENHAGEN, BORGERGADE
Mandag–fredag: 07.00 –  10.00
Lørdag–søndag: 06.45 –  10.30

WAKEUP COPENHAGEN, CARSTEN NIEBUHRS GADE
Mandag–fredag: 06.30 – 10.00
Lørdag–søndag: 07.00   – 10.30

WAKEUP AARHUS, BRUUNSGADE
Mandag–fredag: 06.30 – 10.00
Lørdag–søndag: 07.00   – 10.30

Tilbyr hotellet parkering?

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Det er gode parkeringsmuligheter ved hotellet. I tillegg til de utendørs parkeringsplassene i nærområdet er det et offentlig parkeringshus i Borgergade 13 rett ved siden av hotellet, som administreres av ONEPARK. Du betaler direkte til parkeringshuset, og prisen er i skrivende stund DKK 56,- per påbegynte time og DKK 500,- per døgn.

På Wakeup Copenhagen i Borgergade tilbyr vi dessuten en spesialpris på nattbillett fra klokken 18.00 til 08:00. Den koster DKK 150,-. Etter klokken 08.00 kommer den vanlige prisen på DKK 56,- per påbegynte time i tillegg. Nattbilletten kan kjøpes i resepsjonen.

Det er også mulig å kjøpe en døgnbillett som gjelder 24 timer fra nedkjøring i parkeringskjelleren. Denne koster DKK 300,- og kan kjøpes i resepsjonen.

Wakeup Copenhagen i Borgergade tar forbehold om endringer i prisene som administreres av ONEPARK samt for eventuelt utsolgte døgnbilletter og nattbilletter.

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

På Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade er det mulig å parkere i ONEPARKs parkeringskjeller, som er tilknyttet hotellet. Det er direkte atkomst til resepsjonen fra andre etasje. Parkeringen koster DKK 25,- per time og DKK 150,- per døgn. Parkering kan IKKE forhåndsbestilles.

Wakeup Aarhus, Bruunsgade

Hos Wakeup Aarhus, M.P Bruunsgade henviser vi til parkering i Bruun's Galleri, som er plassert under hotellet. Innkjøringen til parkeringsanlegget er i Værkmestergade 27. Bruun's Galleris P-anlegg består av tre plan, med innkjørsel på det øverste planet (P3). Herfra kjører man via ramper til de øvrige to planene (P2 og P1). Elektroniske skilt viser om det er ledige parkeringsplasser på hvert enkelt plan. Det er skiltet til Wakeups utgang i alle tre etasjer. Det er lettest å finne plass på P1, der er også 5 av plassene markert med Wakeup-logo.

Priser
Alle dager døgnet rundt DKK 10,- pr. påbegynte 30 minutter. Det koster derimot maksimalt DKK 150,- per døgn, dersom det trekkes billett i automaten ved innkjøring som avregnes i resepsjonen på Wakeup ved avreise. Ved kredittkortbetaling i anlegget koster et døgn DKK 180,-

Parkering er bare tillatt innenfor oppmerkede plasser. P-anlegget har videoovervåking, men parkering skjer alltid på egen risiko. Bruun's Galleri påtar seg ikke ansvar for eventuelle ulykker, tyveri eller skader på personer, biler, utstyr og effekter i bilen. For ytterligere henvendelser vedr. p-anlegget, vennligst kontakt JustPark på: info@justpark.dk

Viktig
Fri høyde i anlegget er 2,05 m. Anlegget er åpent døgnet rundt. Mellom 00.30 og 06.30 er det bare atkomst til den parkerte bilen til fots via utkjøringsrampen.

Mellom 00.30 og 06.30 kan betaling kun skje med billetter betalt på Wakeup eller med kredittkort ved utkjøring.

Er det lov å røyke?

Våre hoteller er 100 % røykfrie.

Kan jeg stryke skjorten min på rommet?

Nei, men vi har et strykerom i kjelleren til fri avbenyttelse.

Er det telefon på hotellrommet?

Det er ikke telefon på rommene, men ved heisen i hver etasje finner du en nødtelefon til alarmsentralen og resepsjonen.

Hvordan kommer jeg meg enklest til og fra hotellet?

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

  • Taxi fra Kastrup lufthavn.
  • Tog direkte fra Kastrup lufthavn, to stopp til Hovedbanegården. Det tar 5–10 minutter å gå fra Hovedbanegården til hotellet.
  • Buss 5C fra Kastrup lufthavn til Polititorvet og deretter 3-5 minutter å gå til hotellet.

Wakeup Copenhagen, Borgergade

  • Ca. 8 minutter å gå fra Nørreport stasjon.
  • Du kan ta en taxi eller metroen, som går fra ankomsthallen på flyplassen. Metroturen tar ca. 15 minutter til Kongens Nytorv. Fra du går ut av ankomsthallen til du er på hotellet, går det ca. 25 minutter.
  • Ca. 5 minutter å gå fra metrostasjonen ved Kongens Nytorv.
  • Det er gode parkeringsmuligheter like ved hotellet. I tillegg til de gode utendørs parkeringsmulighetene i nærområdet finner du parkeringshus ved Borgergade og Adelgade.

Trenger du offentlig transport til andre steder, anbefaler viwww.rejseplanen.dk.

Wakeup Aarhus, Bruunsgade

  • Tog til Aarhus Banegård og deretter 5 minutter å gå.
  • Buss 925X fra Aarhus Lufthavn til rutebilstasjonen i Aarhus og deretter 10 minutter å gå.

Er det mulig å betale med andre valutaer på hotellet?

Når vi gir tilbud på reservasjon av rom på Wakeup-hotellene, benytter vi bare danske kroner. Det er derimot mulig å betale med og veksle fra EUR, USD, GBP, SEK, NOK, AUD, CAD, CHF, JPY og SGD i resepsjonen til hotellets kurs.

Er det mulig å få vasket og renset tøy på hotellet?

Ja, vi har en vask og rens-tjeneste via en ekstern leverandør. Du kan levere tøyet i resepsjonen innen kl. 08.00 og hente det etter kl. 17.00, rent og nyvasket.

Hvilke romtyper er det å velge mellom?

Vi har fem ulike romtyper:

WAKEUP  STANDARD – veldig bra rom, gjerne nederst eller bakerst i bygningen.

WAKEUP  SKY – veldig bra rom med litt bedre utsikt enn WAKEUP STANDARD.

WAKEUP  HEAVEN – våre best beliggende rom med den beste utsikten, som regel øverst i bygningen.

WAKEUP  LARGE – med en 160x200 cm Getama-seng pluss en utslagbar madrass, og er beregnet for tre personer. Rommet er 15 m 2

WAKEUP  FAMILY – består av to WAKEUP STANARD-rom med dør imellom.

3 av romtypene har en 160x200cm seng av typen  Getama og er 12m2 store. Det er mulig å oppgradere til etWAKEUP HEAVEN-rom ved ankomst, med et forbehold om at vi har ledige rom. 

Det er ingentwin-rom* på hotellene. 

*Et twin-rom har to separate senger.