Parkering på Wakeup Aarhus, Bruuns Gade


Hos Wakeup Aarhus, Bruunsgade henviser vi til parkering i Bruun's Galleri, som er plassert under hotellet. Innkjøringen til parkeringsanlegget er i Værkmestergade 27. Bruun's Galleris P-anlegg består av tre plan, med innkjørsel på det øverste planet (P3). Herfra kjører man via ramper til de øvrige to planene (P2 og P1). Elektroniske skilt viser om det er ledige parkeringsplasser på hvert enkelt plan. Det er skiltet til Wakeups utgang i alle tre etasjer. Det er lettest å finne plass på P1, der er også 5 av plassene markert med Wakeup-logo.

Priser

Alle dager døgnet rundt   pr. påbegynte 30 minutter. Det koster derimot maksimalt   per døgn, dersom det trekkes billett i automaten ved innkjøring som avregnes i resepsjonen på Wakeup ved avreise. Ved kredittkortbetaling i anlegget koster et døgn  .

Parkering er bare tillatt innenfor oppmerkede plasser. P-anlegget har videoovervåking, men parkering skjer alltid på egen risiko. Bruun's Galleri påtar seg ikke ansvar for eventuelle ulykker, tyveri eller skader på personer, biler, utstyr og effekter i bilen. For ytterligere henvendelser vedr. p-anlegget, vennligst kontakt JustPark på: info@justpark.dk 

Viktig

Fri høyde i anlegget er 2,05 m. Anlegget er åpent døgnet rundt. Mellom 00.30 og 06.30 er det bare atkomst til den parkerte bilen til fots via utkjøringsrampen.

Mellom 00.30 og 06.30 kan betaling kun skje med billetter betalt på Wakeup eller med kredittkort ved utkjøring.