Hotell København | Billige lavprishoteller fra DKK 400,-

Nye og smarte lavprishoteller i København

Nye hoteller i København sentrum

Wakeup Copenhagen i København sentrum er Arp-Hansen Hotel Groups nye lavprishoteller, og de har en flott, moderne og minimalistisk design. Mens Wakeup-hotellenes innredning, service og fasiliteter kan måle seg med mange tre- og firestjerners hoteller i København, ligger Wakeup Copenhagen prismessig på et tostjernersnivå.

Til sammen 1.593 rom i København

Wakeup Copenhagen-hotellene i København har til sammen 1.593 rom – alle med flatskjerm-TV, skrivebord, air condition og gratis Wi-Fi. Begge hotellene har flottefrokostrestauranterder det hver morgen serveres en deilig frokostbuffé.

Moderne og billige hoteller i sentrum av København

Ønsker du å overnatte i sentrum av København, bør du velge Wakeup Copenhagen.
Smarte hoteller i hjertet av København – og i tillegg til en god pris. Wakeup Copenhagen-hotellene ligger sentralt, slik at du kan slappe av på rommet og likevel ha Københavns beste tilbud rett rundt hjørnet.

 

Barnevennlig hotell midt i København

Skal du ha med familien til København, kan Wakeup Copenhagen-hotellene sørge for at dere får en flott opplevelse. Alle rom har flatskjerm og gratis Wi-Fi, og når alle skal få plass, kan vi tilby større familierom. Lavprishotellene ligger nær sentrum av København like ved offentlig transport, så det er enkelt å komme seg til og fra. Wakeup Copenhagen er et familievennlig hotell til en god pris.

  

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

På Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade har du både byen og de naturskjønne omgivelsene rett i nærheten. Hotellet er sentralt plassert ved Kalvebod Brygge med gangavstand til Hovedbanegården, slik at du enkelt kommer til og fra hotellet. Du har også vakker utsikt til vannet og nærhet til havnepromenaden. I tillegg ligger både Strøget, Rådhuspladsen og Fisketorvet i gangavstand fra hotellet.

 

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Wakeup Copenhagen Borgergade ligger helt i sentrum av København. Med byens hovedattraksjoner og mange tilbud rett utenfor døren, er det ikke mulig å komme nærmere sentrum. Metroen går fra Kongens Nytorv, og et annet alternativ er å leie sykkel eller helt enkelt gå mellom byens mange tilbud.

 

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Ønsker du å bo sentralt i København, bør du velge Wakeup Copenhagen. Hotellet i Carsten Niebuhrs Gade ligger i et pent strøk med utsikt mot havnen og kort vei til shoppingmuligheter i Fisketorvet. Tivoli ligger rett rundt hjørnet, det samme gjør Rådhusplassen, Strøget og Hovedbanegården. Du kan også besøke det hippe Vesterbro, som er en spennende del av byen. Her finner du mange gode restauranter, utstillinger, kafeer og nattklubber som er verdt et besøk.

 

Hotell i sentrum av København – med frokost

I tillegg til at vi ligger i sentrum av København, kan vi tilby en herlig frokostbuffé. Hvis du ønsker en ekstra praktisk løsning før du skal ut og oppleve byen, kan du bestille et rom med  frokost.

Wakeup Copenhagen
Bernstorffsgade 35

Wakeup Copenhagen
Borgergade 9

Wakeup Copenhagen
Carsten Niebuhrs Gade 11Ekspressutsjekking

I lobbyene og resepsjonene ved alle Wakeup Copenhagen-hotellene finner du ekspressutsjekkingsstasjoner som gjør at du enkelt kan sjekke ut uten ventetid. Resepsjonen er betjent hele døgnet.

Fasade på nytt lavprishotell i København
BESTILL PÅ NETT OG SPAR OPPTIL DKK 100,-
Bestill rom raskt, enkelt og billig på denne siden. Du kan også bestille ved å ringe til hotellet eller til Arp-Hansen Hotel Groups sentrale bookingavdeling, men må da betale et ekspedisjonsgebyr på DKK 100,-