Hotell København | Billige lavprishoteller fra DKK 400,-

Nye og smarte lavprishoteller i København

Nye hoteller i København sentrum

Wakeup Copenhagen i København sentrum er Arp-Hansen Hotel Groups nye lavprishoteller. De to hotellene har en flott, moderne og minimalistisk design, og både innredning, service og fasiliteter kan måle seg med mange tre- og firestjerners hoteller i København. Prismessig ligger imidlertid Wakeup Copenhagen på tostjernersnivå.

Til sammen 1.008 rom i København

Wakeup Copenhagen-hotellene i København har til sammen 1.008 rom – alle med flatskjerm-TV, skrivebord, air condition og gratis Wi-Fi. Begge hotellene har flotte frokostrestauranter, som serverer deilig frokostbuffé hver morgen.

Moderne og billige hoteller i sentrum av København

Ønsker du å overnatte i sentrum av København, er Wakeup Copenhagen et helt riktig valg.
To smarte hoteller i hjertet av København – og dessuten til en god pris. Wakeup Copenhagen-hotellene ligger rett i sentrum, slik at du kan slappe av på rommet og likevel ha Københavns beste tilbud rett rundt hjørnet.

Barnevennlig hotell midt i København

Skal du ha med familien til København, kan Wakeup Copenhagen-hotellene sørge for at du får en flott opplevelse. Alle rom har flatskjerm og gratis Wi-Fi, og vi kan tilby større rom med plass til alle. Begge lavprishotellene ligger nær sentrum av København, like ved offentlig transport, så det er enkelt å komme seg til og fra. Wakeup Copenhagen er et familievennlig hotell til en god pris.

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Ønsker du å bo sentralt i København, er Wakeup Copenhagen et riktig valg. Hotellet i Carsten Niebuhrs Gade ligger i et pent strøk med utsikt til Københavns Havn og shoppingmuligheter i Fisketorvet. Tivoli ligger rett rundt hjørnet, det samme gjør Rådhusplassen, Strøget og Hovedbanegården. Du kan også besøke det hippe Vesterbro, som er en spennende del av byen. Her finner du mange gode restauranter, utstillinger, kafeer og nattklubber som er verdt et besøk.

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Wakeup Copenhagen Borgergade ligger helt i sentrum av København. Med byens hovedattraksjoner og mange tilbud rett utenfor døren er det ikke mulig å komme nærmere bysentrum. Metroen går fra Kongens Nytorv, og ellers kan du leie sykler eller bare gå til og fra byens mange tilbud.

Hotell i sentrum av København – med frokost

I tillegg til at vi ligger i sentrum av København kan vi også tilby en herlig frokostbuffé. Så dersom du ønsker det ekstra praktisk før du skal ut og oppleve byen, kan du bestille rom inkl. frokost.

Wakeup Copenhagen, Borgergade 9

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade 11Ekspressutsjekking

I lobbyene og resepsjonene ved alle Wakeup Copenhagen-hotellene finner du ekspressutsjekkingsstasjoner som gjør at du enkelt kan sjekke ut uten ventetid. Resepsjonen er betjent hele døgnet.

Fasade på nytt lavprishotell i København
BESTILL PÅ NETT OG SPAR OPPTIL DKK 100,-
Bestill rom raskt, enkelt og billig på denne siden. Du kan også bestille ved å ringe til hotellet eller til Arp-Hansen Hotel Groups sentrale bookingavdeling, men må da betale et ekspedisjonsgebyr på DKK 100,-