Opplevelser i Aarhus


Populære severdigheter i Aarhus (Smilets By)

I dette universet kan du finne inspirasjon til hva som er verdt å oppleve når du ferierer i eller rundt Aarhus. Listen vokser i takt med at byen utvides med nye severdigheter og arrangementer. I oversikten til høyre finner du utdypende informasjon om de enkelte severdighetene, og gode idéer til morsomme, spennende og populære opplevelser i Aarhus. Har du aldri vært i Aarhus, kan du glede deg til en vakker by som oppfyller ethvert ønske om en kulturell ferie med plass til shopping, gourmetopplevelser og moro for barna.

Om Wakeup Aarhus – nær byens severdigheter

Har du ikke bestilt overnatting til ferien i Aarhus? Da er Wakeup Aarhus ideell som base – både til enkeltpersoner, par og barnefamilier. Den svært sentrale beliggenheten ved Bruun’s Galleri gir deg det beste utgangspunktet for å oppleve byens liv, det hyggelige kafémiljøet og de populære severdighetene. Du går ut av hotellets lobby og befinner deg midt i byens vakre sentrum.

Bruunsgade har alt, og du får det absolutt beste utvalget i gatens butikker når du er på utkikk etter brød, kaker, lekre spesialiteter, vin og kjøtt. De mange spesialbutikkene, restaurantene, kaféene og butikkene med moteklær tilfører liv til gaten, og det er noe som merkes. Hovedgaten er en del av Frederiksbjerg og strekker seg fra Banegårdspladsen i nord mot Skt. Pauls Kirke i sør. Gaten knytter Indre By sammen med Frederiksbjerg, og det betyr at akkurat Bruunsgade er en attraktiv gate med et mye besøkt og spesielt rikt butikkliv. Basen er den beste i byen når det dreier seg om sentral beliggenhet, lave priser og et høyt kvalitetsnivå.