Aarhus europeisk kulturhovedstad 2017 | Opplev Aarhus

Aarhus er Europæisk Kulturhovedstad i 2017

Smilets by, Aarhus, er utnevnt til kulturhovedstad i Europa i 2017. Det betyr at vi nå er inne i et år der Aarhus og omegn er spekket med spennende kulturelle tiltak. I den forbindelse er Wakeup Aarhus «Official Hotel Partner of Aarhus 2017».

Musikhuset Aarhus

Hva innebærer det å få tittelen «europeisk kulturhovedstad»?

Tittelen europeisk kulturhovedstad blir gjerne tildelt to europeiske byer hvert år. I tillegg til Aarhus har Pafos på Kypros blitt utnevnt til europeisk kulturhovedstad i 2017. Hver kulturhovedstad har et kulturprogram med spesielle utstillinger, forestillinger og sammenkomster som involverer lokale, nasjonale og internasjonale samarbeid med vekt på kvalitet og deltakelse.

Bo billig og opplev kulturhovedstaden

Vil du oppleve kulturhovedstaden på egen hånd? Da bør du bo på vårt nyåpnede Wakeup Hotel Aarhus, som er utnevnt til «Official Hotel Partner of Aarhus 2017». Hotellet ligger sentralt like ved Aarhus Hovedbanegård og Bruun’s Galleri, og er derfor lett tilgjengelig. Så hvis du ønsker å bo billig og sentralt når du besøker årets europeiske kulturhovedstad, er Wakeup Aarhus et perfekt valg.

Bestill oppholdet allerede i dag og gled deg til å oppleve Smilets by som europeisk kulturhovedstad 2017.

Moesgaard Museum i Aarhus

Aarhus som kulturhovedstad

Involvering er et av nøkkelordene for Aarhus. Det er allerede iverksatt ulike tiltak som hittil har involvert over 10 000 mennesker fra hele regionen, og programmet for 2017 fortsetter med å skape initiativ der borgere og lokale iverksettere kan engasjere seg, delta og bidra til nyskapning under samletemaet «Let’s Rethink». Vårt Wakeup-hotell i Aarhus er «Official Hotel Partner of Aarhus 2017», og vi støtter Fonden Aarhus 2017 når det gjelder å tenke nytt rundt kunst og kultur, bygge opp, oppleve og delta i kulturaktiviteter av høy kvalitet samt å endre spillereglene.

Hva kan du oppleve i Aarhus?

Listen over hva du kan oppleve i Aarhus er lang. På hjemmesiden aarhus.dk kan du se det fullstendige programmet for 2017. Her finner du inspirasjon til alt fra festivaler, scenekunst og film til arkitektur, billedkunst og gastronomi. Byen har et program spekket med spennende opplevelser, så det er nesten slik at det krever flere besøk til den europeiske kulturhovedstaden. Unner du deg ett eller flere opphold i Aarhus, kan du bo billig og sentralt på Wakeup Aarhus.

Official Hotel Partner of Aarhus 2017


<< TILBAKE TIL HOVEDSIDE