Opplevelser i København | Severdigheter i København – idéer

Opplevelser i København

Populære severdigheter i København

Mangler du inspirasjon til hva du skal oppleve neste gang du drar på ferie til København? Vi utvider løpende denne listen med spennende arrangementer og severdigheter i København, slik at du kan holde deg oppdatert. Til høyre finner du oversikten som gir deg et innblikk i hva som skjer i København, og på de enkelte sidene får du mer informasjon om hver severdighet samt inspirasjon til populære, annerledes og interessante opplevelser i København. Er det din første ferie i København, kan du godt begynne å glede deg. Byen er autentisk urban med alt som hjertet begjærer: Gourmet, Tivoli, shopping, sightseeing, avslapning, arkitektur, sykkelturer, grønne oaser og mye mer.

Opplevelser i København

Du kan også finne informasjon om byens muligheter på AOK (Alt Om København).


OM WAKEUP COPENHAGEN – NÆR BYENS SEVERDIGHETER

Har du ennå ikke bestilt rom til oppholdet ditt i København? Da er Wakeup Copenhagen-hotellene et opplagt valg – uansett om du reiser alene, sammen med partneren, venner eller familien. Hotellene har en svært sentral beliggenhet og er dermed et av de absolutt beste utgangspunktene for å oppleve byens mange tilbud og attraktive severdigheter.

Like ved hotellene finner du noen av de mest kjente turistattraksjonene i København: Tivoli, Strøget og Rådhusplassen. I tillegg til at hotellene ligger nær severdigheter og shoppingmuligheter, ligger de også nær Københavns kanaler og Islands Brygge. Et område som særlig om sommeren tilbyr en rekke utendørsopplevelser som havnebad, kanalrundfart, kajakkutleie samt konserter og andre arrangementer. Wakeup-basen er den beste i byen hvis du ønsker en sentral beliggenhet, lave dagspriser og et riktig høyt kvalitetsnivå.

Gled deg til å oppleve København og bestill din overnatting på et av Wakeup Copenhagen-hotellene i dag.


<< TILBAKE TIL HOVEDSIDE


HAR DU ENNÅ IKKE ABONNERT PÅ VÅRT NYHETSBREV?

REGISTRER DEG I DAG, SÅ FÅR DU INSPIRASJON TIL DITT KØBENHAVN-OPPHOLD OG NYHETER OM WAKEUP COPENHAGEN.
DU REGISTRERER DEG NEDENFOR.