Bed & Breakfast på Wakeup Copenhagen

Overnatt billig på arkitekttegnede hoteller i sentrum av København. Foruten et vakkert designet interiør, får du også serviceklare ansatte som alltid er parate til å yte sitt beste. 

Wakeup Copenhagen er moderne kvalitetshoteller som oser av stil, og tilbyr en langt høydere standard enn hva du ellers kan forvente av et lavprishotell. Hotellenes plasseringer er dessuten perfekte, ente du kommer med tog eller via en av Københavns viktigste innfartsveier langs Kalvebod Brygge direkte til Carsten Niebuhrs Gade.

Området nært Wakeup Copenhagen ved Carsten Niebuhrs Gade 11 huser mange større bedrifter, og hotellet ligger tett på Københavns Politigård og Hovedbanegården. 

Moderne Bed & Breakfast-hoteller

Wakeup Copenhagen-hotellene har til sammen 1.008 rom, og jo høyere opp i etasjene du kommer, desto bedre blir utsikten. Du kan bestille et allergivennlig rom, og merk deg for øvrig at hotellet er Green Key-sertifisert.

Alle rom har gratis Wi-Fi samtTV. I motsetning til mange hoteller i den gamle bydelen, har hotellenegode parkeringsforhold. Vi tilbyr sykkelutleie, ekspress-utsjekk og delikate frokostrestauranter på hotellene.

Hotellenes beliggenhet

Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade 11 er en del av en rekke nye bygninger på Kalvebod Brygge i nærheten av både Indre By og Vesterbro. Området ble i noen år utskjelt for å ligge øde til, men i løpet av de siste årene er det blitt bygget en rekke arkitektoniske perler her, og området har fått et løft og et storbypreg.

En ny promenade er under utvikling, og en ny "high street"-sti snor seg mellom bygningene fra gateplan og opp i høyde med andre etasje. Utforsk området og bestill billig overnatting allerede i dag.