Bed and Breakfast i København | Billige hoteller fra DKK 400,-

Bed & Breakfast

Overnatt billig i to arkitektoniske hoteller i sentrum av København. På kjøpet får du et interiør i lekker design og et serviceinnstilt personale som står klart til å yte sitt beste.

Wakeup Copenhagen er moderne kvalitetshoteller som oser av stil og tilbyr en langt høyere standard enn du ellers kan forvente av et lavprishotell. Hotellenes beliggenhet er dessuten perfekt enten du kommer med tog eller via en av Københavns viktigste innfartsveier og inn langs Kalvebod Brygge direkte til Carsten Niebuhrs Gade.

Området nær Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade 11 rommer mange store bedrifter, og hotellet ligger like ved politikammeret og Hovedbanegården.

Hotellene tilbyr

Wakeup Copenhagen-hotellene har til sammen 1.008 rom, og jo høyere opp i etasjene du kommer, desto bedre blir utsikten. Du kan bestille et allergivennlig rom, og merk dessuten at hotellet er Green Key-sertifisert.

Alle rommene har gratis Internett-tilgang og flatskjerm-TV. I motsetning til mange hoteller i den gamle bydelen, har hotellene gode parkeringsforhold. Vi tilbyr sykkelutleie, ekspressutsjekking og delikate frokostrestauranter på begge hoteller.

Hotellenes beliggenhet

Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade 11 er en del av en rekke nye bygninger på Kalvebod Brygge i nærheten av både Indre By og Vesterbro. Området ble i noen år utskjelt for å ligge øde til, men i løpet av de siste årene er det blitt bygget en rekke arkitektoniske perler her, og området har fått et løft og et storbypreg.

En ny promenade er under utvikling, og en ny "high street"-sti snor seg mellom bygningene fra gateplan og opp i høyde med andre etasje. Utforsk området og bestill billig overnatting allerede i dag.