Skal du på matfestivalen Copenhagen Cooking?

Copenhagen Cooking 2016

Matfestivalen Copenhagen Cooking er for deg som elsker mat og ikke er redd for å prøve nye smaker. Med temaet “Breaking the New” kan du fra 19. til 28. august 2016 oppleve noen av de siste trendene innenfor det nordiske kjøkkenet. Ti dager med mer enn 150 forskjellige arrangementer som du kan bestille billett til allerede nå.

Copenhagen Cooking – en festival for matentusiaster

Som nevnt er temaet “Breaking the New”, og festivalen hyller matscenen gjennom de siste 15 årene blir hyllet og gjør i tillegg plass til annerledes og innovative retninger innenfor gastronomien. Matfestivalen er populær, og rundt 100 000 matinteresserte gjester inntar byen i disse ti dagene fylt med mat og hyggelig stemning.

Kjenner du til Copenhagen Cooking Festival?

Hvis det er første gang du skal besøke Copenhagen Cooking-festivalen, er det god grunn til å glede seg! Festivalen gir mulighet til å smake på det som kjennetegner nordisk matkultur anno 2016 og oppleve de nye trendene innenfor matkunsten. De ti dagene kommer til å gå fort, så det kan være smart å lese noen veiledninger til Copenhagen Cooking på forhånd. Veiledninger som er spesielt utarbeidet for formålet. Inndelingen er logisk, og du finner blant annet ulike arrangementer i kategorien ”Verdenskjøkkener”, ”Street Dinners”, ”Til sjøs”, ”Biff & øl” og ”Fem gratis opplevelser”. Veiledningene gir god oversikt over hva du kan oppleve på årets Copenhagen Cooking Festival. Lekre matopplevelser, hyggelige sosiale arrangementer, helt nye smaksopplevelser og mye mer. 

Gled deg til å nyte herlig gourmetmat under åpen himmel, lage annerledes med dyktige kokker på laget og få inspirasjon til å gi deg i kast med nye og spennende gourmetmiddager med fokus på gode råvarer.

Copenhagen Cooking

Spis godt – sov godt

Ti dager med alt du klarer å spise, til meget gunstige priser – pluss en deilig seng å sove i. Tilbring et par av dagene på Wakeup Copenhagen, så befinner du deg i gangavstand til mange av arrangementene, samtidig som du har en seng like i nærheten når trettheten melder seg.


HAR DU ENNÅ IKKE ABONNERT PÅ VÅRT NYHETSBREV?
REGISTRER DEG I DAG, SÅ FÅR DU INSPIRASJON TIL DITT KØBENHAVN-OPPHOLD OG NYHETER OM WAKEUP COPENHAGEN.
REGISTRER DEG NEDENFOR.