Copenhagen Cooking Matfestival | Bo på Wakeup Copenhagen

Copenhagen Cooking & Food Festival 2018

Copenhagen Cooking & Food Festival er for deg som elsker mat, og som ikke er redd for å smake på nye ting. Med temaet ”Breaking the New” kan du fra den24.august til 2.september 2018få med deg noen av de nyeste tendensene fra det nordiske kjøkkenet. 10 dager med mer enn 100 arrangementer og eventer, som du kan planlegge allerede nå.

Copenhagen Cooking – en festival for matentusiaster

Som nevnt er temaet “Breaking the New”, og festivalen hyller matscenen gjennom de siste 15 årene blir hyllet og gjør i tillegg plass til annerledes og innovative retninger innenfor gastronomien. Matfestivalen er populær, og rundt 80.000 matinteresserte gjester inntar byen i disse ti dagene fylt med mat og hyggelig stemning.

Har du hørt om Copenhagen Cooking & Food Festival?

Er det første gang du skal oppleve matfestivalen, er det bare å glede seg! Festivalen gir deg sjansen til å smake alt som kjennetegner den nordiske matkulturen og alt det nye innen matkunsten.

De 10 dagene vil fly avsted, så det er gjerne en fordel å studere nøye hva Copenhagen Cooking & Food Festivals har av arrangementer og hva du kan oppleve. Lekre matopplevelser, hyggelige sosiale arrangementer, helt nye smaksopplevelser og mye mer. 

Gled deg til å nyte herlig gourmetmat under åpen himmel, lage annerledes mat med dyktige kokker på laget og få inspirasjon til å gi deg i kast med nye og spennende gourmetmiddager med fokus på gode råvarer.

Spis godt – sov godt

10 dager med mat til kjempegode priser - og så en veldig god seng å sove i. Bo noen dager på Wakeup Copenhagen, så er du i gåavstand til mange av arrangementene og så kan du nyte å være nær en god seng når du begynner å bli trøtt.


HAR DU ENNÅ IKKE ABONNERT PÅ VÅRT NYHETSBREV?
REGISTRER DEG I DAG, SÅ FÅR DU INSPIRASJON TIL DITT KØBENHAVN-OPPHOLD OG NYHETER OM WAKEUP COPENHAGEN.
REGISTRER DEG NEDENFOR.