Copenhagen Fashion Week 2019

Hver sommer og vinter er København vert for nordens største moteevent – Copenhagen Fashion Week. Dager fylt med ekstravagant design fra både kjente og nye motetalenter. Her kan du møte danske og internasjonale personligheter, som tar deg med på en reise inn i sin unike moteverden.

Overnatt på Wakeup Copenhagen til årets Copenhagen Fashion Week fra 6.-9. august 2019.

På Wakeup Copenhagen er du sikret et sentralt utgangspunkt når moteuken inntar det københavnske bylivet. Moteuken gir deg optimale muligheter til å følge dine favorittdesignere, være der når nye navn blir presentert og sitte på første rad under årets mest populære moteshow. La Wakeup Copenhagen være din base under hele arrangementet, og gled deg til:

  • Flott, moderne og minimalistisk design
  • To smarte lavprishoteller å velge mellom
  • Mulighet for deilig frokostbuffé
  • Sentral beliggenhet i København
  • Gratis Wi-Fi

De mange arrangementene i forbindelse med moteuken finner sted i hele København. Bestiller du et hotell med sentral beliggenhet, blir det langt enklere å komme seg rundt til alle arrangementene og showene du ønsker å få med deg. Besøk alle de spennende arrangementene og få en god natts søvn når dagens inntrykk (og innkjøp) skal fordøyes. Har du behov for å hvile føttene i løpet av dagen, er det bare å gå tilbake til hotellet for en velfortjent pause. Noe som kan være høyst aktuelt under Copenhagen Fashion Week.

Moteuke og rimelig hotellopphold

Hvorfor bruke penger på dyre hoteller når årets moteuke byr på et mangfold av "must-haves" til garderoben? Velg et lavprishotell som kan konkurrere med tre- til firestjerners hoteller med hensyn til blant annet komfort og beliggenhet – til en tostjerners pris!

Begynn allerede nå planleggingen av ditt opphold på Copenhagen Fashion Week. Bestill et hotellopphold og få en optimal star på moteuken din.