Overnatt på billige hoteller som egner seg perfekt for gruppereiser

Wakeup Copenhagen er billige og moderne hoteller i sentrum av København. Hotellene har en utsøkt arkitektur, og omgivelsene gir hotellene et særpreg som utstråler kvalitet.

Kommer dere med bil, er det gode parkeringsmuligheter ved hotellene. Lobbyen har ekspressutsjekking, døgnåpen resepsjon og salg av drikkevarer, sandwich og snacks.

Hotellenes frokostrestaurant har plass til mange mennesker, og egner seg godt til folk på gruppereiser. Innredningen er holdt i klare linjer og glass, og kunsten på veggene myker opp det kalde med det varme. Restauranten i Carsten Niebuhrs Gade 11 vender ut mot et grøntområde som omgir hotellet, og herfra kan man gå et stykke inn til byen uten å bli forstyrret av pulserende trafikk, men bare nyte morgenluften i fred og ro.

Hotellrommene

Hotellenes plassering og deres 1.008 minimalistiske innredete rom gjør hotellene velegnet til gruppereiser. Ønsker dere utsikt over byen, skal dere ta det med i vurderingen når dere bestiller rom.

Dere kan velge mellpm Wakeup Standard på de nederste etasjene, Wakeup Sky på de midterste eller Wakeup Heaven på de øverste – utsikten er naturligvis best fra de øverste etasjene.

Den ideelle overnattingen dersom dere trenger ekstra plass på rommet eller reiser med hele familien er Wakeup large som er våre største rom på 15 m2, eller Wakeup family som er to rom med dør imellom.

Alle rom har TV og gratis Wi-Fi.

Opplev byen

Vi tilbyr sykkelutleie, og København er godt tilrettelagt for syklister slik at det er en enkel og grei måte å utforske byen på.

København har mye å by på, og som gruppereisende er det mange velegnede opplevelser som står klare til å bli utforsket. Severdigheter som Tivoli, kanalrundturer og buss-sightseeing er naturlige attraksjoner for grupper.

La dere ikke begrense og gled dere til å overnatte på Wakeup Copenhagen, som er en ypperlig base for å nyte byens atmosfære og puls.