Gruppereiser København | Finn hotell til gruppereiser i København

Overnatt på billige hoteller som egner seg perfekt for gruppereiser

Wakeup Copenhagen er billige og moderne hoteller i sentrum av København. Hotellene har en utsøkt arkitektur, og omgivelsene gir hotellene et særpreg som utstråler kvalitet.

Kommer dere med bil, er det gode parkeringsmuligheter ved hotellene. Lobbyen har ekspressutsjekking, døgnåpen resepsjon og salg av drikkevarer, sandwich og snacks.

Hotellenes frokostrestaurant har plass til mange mennesker, og egner seg godt til folk på gruppereiser. Innredningen er holdt i klare linjer og glass, og kunsten på veggene myker opp det kalde med det varme. Restauranten i Carsten Niebuhrs Gade 11 vender ut mot et grøntområde som omgir hotellet, og herfra kan man gå et stykke inn til byen uten å bli forstyrret av pulserende trafikk, men bare nyte morgenluften i fred og ro.

Hotellrommene

Hotellenes beliggenhet og deres 1.008 rom med minimalistisk innredning gjør dem velegnet for gruppereiser. Ønsker dere utsikt over byen, må det tas med i vurderingen ved bestilling av rom.

Velg mellom Wakeup Standard i de nederste etasjene, Sky i de midtre og Heaven i de øverste – utsikten er naturlig nok best fra de øverste etasjene.

Den ideelle løsningen hvis dere trenger ekstra plass på rommet eller reiser med hele familien, er Wakeup Large, som er våre største rom på 15 m2 eller Wakeup Family, som består av to rom med dør imellom.

Alle rommene har flatskjerm-TV og gratis Internett.

Opplev byen

Vi tilbyr sykkelutleie, og København har gode forhold for syklister, slik at det er en enkel og behagelig måte å utforske byen på.

København har mye å by på, og for gruppereisende er det mange velegnede opplevelser som står klare til å bli utforsket. Severdigheter som Tivoli, Experimentarium, kanal- og bussrundfarter er selvskrevne attraksjoner for grupper.

Ikke la dere begrense, og se frem til å overnatte på Wakeup Copenhagen, en god base for å nyte byens atmosfære og puls.