Københavns Tivoli | Ny attraksjon i Tivoli

Københavns Tivoli

Tivoli har endelig åpnet for årets sommersesong. Så nå går du mange morsomme dager i møte med familie og venner i Tivoli. I 2016 har det vært enda mer å se frem til. I vår kunne nemlig Tivoli la de første gjestene få prøve den nye attraksjonen Fatamorgana.

Ny attraksjon i Tivoli

Den helt nye og morsomme attraksjonen i Københavns Tivoli heter som nevnt Fatamorgana, den er drøyt 45 meter høy og fungerer som en 3-i-1-attraksjon som både er mild og vill – så det er noe for enhver smak og ethvert temperament.

Den er delt inn slik at det nederste nivået har morsomme mini-radiobiler beregnet for barn fra 5 år. Bilene er formet som kaniner og sjakaler. Det øverste nivået deler attraksjonen i to, og det er opp til deg selv om du ønsker å hoppe på den elleville utgaven eller foretrekker den mer familievennlige versjonen, der du også rekker å nyte utsikten i løpet av turen.

Tivoli kaller attraksjonen for et orientalsk eventyr, og det blir spennende å se om den blir en fulltreffer blant de mange gjestene som hvert år besøker den fortryllende hagen.

Kan du prøve attraksjonen?

For å få adgang til den elleville delen av tårnet må du være minst 140 cm høy. Det er for å sikre at du tåler å bli slynget rundt med hele 2,5 G! På attraksjonens mellomnivå må man være minst 120 cm for å få adgang, noe som betyr at det omsider finnes en attraksjon som er morsom for hele familien.

Se filmen om den nye attraksjonen i Københavns Tivoli


Sommer og musikk i Tivoli

Sukkerspinn, sol og god stemning er noe de fleste forbinder med en tur i Københavns Tivoli i sommersesongen. Barn og barnlige sjeler er garantert en vellykket dag i Tivolis hyggelige og ikke minst flotte hage. Her er det underholdning hele dagen og gode spisesteder for både barn og voksne. For større barn, ungdom og voksne kan sommerens Fredagsrock-program bestemt anbefales. Hver fredag går et nytt band eller en ny artist på scenen og gir de mange fremmøtte en musikalsk opplevelse. Københavns Tivoli forvandles nærmest til en egen festival der musikken står i sentrum. 


Hagens morsomme attraksjoner

Har du oversikt over alle attraksjonene? Har du kanskje en favorittattraksjon? Det finnes en mengde attraksjoner i Københavns Tivoli – og her er en liste over noen av dem: 

 • Himmelskipet
 • Det gylne tårn
 • Aquila
 • Vertigo
 • Fyrtårnet
 • Demonen
 • Stjernetårnet
 • Dyrekarusellen
 • Den flygende koffert
 • Monsunen
 • Radiobilene
 • Ballonghusken
 • Pandaen
 • …og så naturligvis den aller nyeste: Fatamorgana

Københavns Tivoli har morsomme attraksjoner for både store og små. Husk også den alltid morsomme Pierrot, som går rundt i hagen og hilser på alle. Dra i Tivoli i sommerferien og opplev en hyggelig og magisk dag sammen med familien, vennene eller kjæresten.


De tre sesongene i Tivoli

Sommersesongen ble sparket i gang 6. april 2016 og varer frem til 25. september 2016. Neste Tivoli-sesong har temaet Halloween, og den varer fra 14. oktober til 6. november 2016, da hagen er fylt av skrekk og gru. Årets absolutt siste sesong er naturligvis julesesongen. Den kan oppleves fra 19. november til 31. desember 2016, og for mange er det en tradisjon å besøke Tivoli og få et glass med deilig, varm gløgg. Nå er alle årets viktigste datoer på plass – og hver periode har masse å tilby.

De tre ulike sesongene sørger for å gjøre Københavns Tivoli til et flott og magisk sted som bare må oppleves. Har du ennå ikke vært i Københavns Tivoli? Eller er det mange år siden? Da er tiden kanskje inne for å ta noen feriedager og vende nesen mot København.


HAR DU ENNÅ IKKE ABONNERT PÅ VÅRT NYHETSBREV?
REGISTRER DEG I DAG, SÅ FÅR DU INSPIRASJON TIL DITT KØBENHAVN-OPPHOLD OG NYHETER OM WAKEUP COPENHAGEN.
REGISTRER DEG NEDENFOR.