Kødbyens Madmarked | Besøk Kødbyens Mad og Marked

Kødbyens Madmarked

Fra april til slutten av september forvandles Kødbyen hver helg til et fantastisk matmarked for alle. Initiativet heter Kødbyens Mad og Marked, men kalles også Kødbyens Madmarked, og her kan du vanskelig unngå å la deg friste av alle de forførende duftene, utsøkte råvarene og den deilige maten. Du kan spise deg mett til lunsj og handle inn til kveldsmaten, og snuse rundt mellom de 70 forskjellige bodene.

Gled deg til å oppleve Kødbyens Mad og Marked

Det er bare å se frem til besøket på Kødbyens Mad og Marked, da det er et matmekka utenom det vanlige. Matbodene selger både ferske råvarer og ferdig tilberedt mat, så hvis du er glad i mat og kanskje til og med er en ekte foodie, er Kødbyens Mad og Marked midt i blinken! Handle inn, slik at du kan tilberede deilig mat hjemme, eller spis i Kødbyen – hvor den lekre maten serveres ved store langbord.

Har du ikke anledning denne helgen, kan du kanskje neste helg – Kødbyens Mad og Marked har åpent hver helg kl. 10–18 frem til 25. september 2017.


Finn frem til matmarkedet i Kødbyen

Har du aldri besøkt matmarkedet i Kødbyen, vil vi anbefale at du legger turen dit neste gang du er på disse kanter. Kommer du med tog, kan du gå av på Hovedbanegården og gå de få meterne til Kødbyen! Kommer du med bil, er det mange parkeringsmuligheter i Kødbyen. I travle helger kan det imidlertid tenkes at du må kjøre litt rundt for å finne en parkeringsplass. Men det er absolutt verdt innsatsen, for ingenting er vel hyggeligere enn summende byliv, solskinn og en saftig sandwich.

Kødbyens Mad og Marked... og mer mat

Det er nesten slik at du kan gå etter lukten for å finne frem til det populære matmarkedet. Det ligger på Vesterbro, og på og rundt plassen er du dessuten omgitt av noen skikkelig bra restauranter. Ta en kopp kaffe, spis en burger eller hopp på en av brunsjbuffeene som alltid tiltrekker seg en mengde sultne mennesker. Hygge står helt sentralt, og stemningen sprer seg lynraskt på disse små spisestedene i Kødbyen

Hvor: Kødbyen

Når: Hver helg kl. 10–18

Periode: April til 25. september 2017


HAR DU ENNÅ IKKE ABONNERT PÅ VÅRT NYHETSBREV?
REGISTRER DEG I DAG, SÅ FÅR DU INSPIRASJON TIL DITT KØBENHAVN-OPPHOLD OG NYHETER OM WAKEUP COPENHAGEN.
REGISTRER DEG NEDENFOR.