Kulturnatten København | Opplev Kulturnatt i København 2016

Kulturnatten i København

Sett kryss i kalenderen den 14. oktober 2016

Hvert år i høstferien avholdes det Kulturnatt i København, og du er invitert! På denne ene datoen hvert år får du en dag og kveld spekket med festlige arrangementer og eventer. Faktisk har Kulturnatten i København i snart 20 år vært en av Københavns mest populære og best besøkte begivenheter med fokus på kultur.

Feststemning i gatene under Kulturnatt i København

Gled deg til at byen byr på et vell av spennende arrangementer, en svært god stemning og et hyggelig byliv den 14. oktober, når København ønsker velkommen til mer enn 250 parker, teatre, museer, kirker og departementer, plasser og biblioteker. Begivenheten er årlig, og her får du en unik mulighet til å delta i annerledes, flotte og morsomme arrangementer og eventer som sammen viser hvordan København utnytter byens uendelige potensial. Her kan man snakke om at Kulturlivet for alvor får lov til å være omdreiningspunktet. Så vær med på fest under Kulturnatten i København den 14. oktober 2016.

For mange barnefamilier er Kulturnatten i København en ekstra stor begivenhet, fordi den foregår den dagen skolenes høstferie begynner. Kulturnatten er en opplagt måte å starte høstferien på, og å nyte at byens fantastiske kulturliv føres sammen i en felles inspirasjonskilde som alle kan være en del av. Vær med på Kulturnatt i København og få unike opplevelser med familien, vennene eller kjæresten.

Copenhagen Cooking

Copenhagen Cooking – en festival for matentusiaster

Hvor foregår Kulturnatten i København?

Hele København lyser opp under Kulturnatten, dvs. fra Indre By til Valby, Frederiksberg, Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Islands Brygge, Amagerbro og Christianshavn – så det er veldig gode muligheter for at du blir en del av Kulturnatten hvis du går en tur gjennom byen og holder øynene åpne. Husk å ha med et Kulturpass hvis du vil reise fritt med Metro, buss og tog på denne ene dagen og kvelden. Du kan også lett sykle fra arrangement til arrangement, og på Wakeup Copenhagen kan du leie en sykkel hvis du er på ferie i byen. Er du ute i god tid, kan du planlegge kvelden hjemmefra og sikre at du rekker å se og oppleve det som interesserer deg aller mest.

Kulturnattens kulturelle program

Du kan som alltid kjøpe programmet for Kulturnatten i København i fysisk versjon, slik at du lett kan ha det med deg når du går eller kjører rundt til de forskjellige arrangementene. I 2015 bød programmet på en rekke gode begivenheter som for eksempel utstillinger, diverse kreative verksteder, kanalrundfart, Kids News, reiseforedrag, trommesang, midnattsgudstjeneste, grønlandsk korsang, omvisninger, sanseverksted, konserter, trollmannsskole og lysmesse, og så kunne du rent faktisk prøve å få en filmplakat med ditt eget ansikt.

Du kan med fordel følge med på Kulturnattens hjemmeside, så du er klar når de avslører årets Kulturnatt-program.

Opplev masse og sov godt i København

En kveld i København spekket med kultur og så en deilig seng å sove i etterpå – det høres da fristende ut! Ta en overnatting på Wakeup Copenhagen, så har du gangavstand til mange av arrangementene.


HAR DU ENNÅ IKKE ABONNERT PÅ VÅRT NYHETSBREV?
REGISTRER DEG I DAG, SÅ FÅR DU INSPIRASJON TIL DITT KØBENHAVN-OPPHOLD OG NYHETER OM WAKEUP COPENHAGEN.
REGISTRER DEG NEDENFOR.