Övernatta nära Vesterbro

Wakeup Copenhagen-hotellene er lavprishoteller med høy standard på arkitektur, innredning og service. Hotellene har samlet 1.008 rom med gratis Wi-Fi og TV på alle. Dere kan spise frokost på hotellenes frokostrestauranter før dere drar på sightseeing i København.

Wakeup Copenhagen består av to flotte hotell tett på noen av byens mest attraktive kvarterer. Det er mulig å leie sykler på hotellene – det er en fin måte å oppleve og komme seg rundt i byen på.

Hotellet ved Carsten Niebuhrs Gade 11 er plassert like ved Kalvebod Brygge, tett på et av de mest populære, dynamiske og stemningsfylte områdene i hele København. Vesterbro heter området som vrimler med opplevelser og deilige oaser både for alle uansett alder.

Hva med å kombinere oppholdet med et besøk i Tivoli? Prøv attraksjonene eller gå en tur i den flotte hagen. Tivoli ligger bare et steinkast fra Wakeup Copenhagen.

Et mangfoldig sammensurium og en avslappet livsstil

Vesterbro har lånt navn til mye, og har de senere årene utviklet seg til å bli et av byens mest populære områder for unge og barnefamilier til tross for at den harde virkeligheten for byens tvilsomme eksistenser fremdeles er en del av bybildet her.

Det stopper heldigvis ikke gründere og ildsjeler, som hele tiden får nye ideer til å blomstre på Vesterbro. Gå på oppdagelsesferd i byen, finn dine egne yndlingssteder og gled deg over å ha base nær byen på Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade 11.