Hotell Vesterbro | Billig overnatting i København V fra DKK 400,-

Övernatta nära Vesterbro

Wakeup Copenhagen-hotellene er lavprishoteller med høy standard på arkitektur, innredning og service. Hotellene har til sammen 1.008 rom med gratis Internett og flatskjerm-TV på alle. Spis frokost i hotellenes frokostrestauranter før dere drar på sightseeing i København.

Wakeup Copenhagen-hotellene er to flotte hoteller som ligger nær noen av byens mest populære områder. Det er mulig å leie sykler på hotellene – det er en fin måte å oppleve og komme seg rundt i byen på.

Hotellet i Carsten Niebuhrs Gade 11 ligger like ved Kalvebod Brygge, i kort avstand fra et av de mest populære, dynamiske og stemningsfulle områdene i hele København. Vesterbro heter området som er fullt av opplevelser og vakre oaser for både ung og gammel.

Hva med å kombinere oppholdet med et besøk i Tivoli? Prøv attraksjonene eller gå en tur i den flotte hagen. Tivoli ligger bare et steinkast fra Wakeup Copenhagen.

Et mangfoldig sammensurium og en avslappet livsstil

Vesterbro har lånt navn til mye, og har de senere årene utviklet seg til å bli et av byens mest populære områder for unge og barnefamilier til tross for at den harde virkeligheten for byens tvilsomme eksistenser fremdeles er en del av bybildet her.

Det stopper heldigvis ikke gründere og ildsjeler, som hele tiden får nye ideer til å blomstre på Vesterbro. Gå på oppdagelsesferd i byen, finn dine egne yndlingssteder og gled deg over å ha base nær byen på Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade 11.