Wakeup Copenhagen-hotellene er smarte hoteller i sentrum

Wakeup Copenhagen-hotellene er blant Københavns nyeste og billigste hoteller, men Wakeup Copenhagen skiller seg likevel ut med sin unike design og kvalitet i særklasse.

Hotellene er tegnet av Kim Utzon og utgjør en del av det kosmopolitiske området som har utviklet seg de senere årene. Bestill en Bed and Breakfast-pakke og nyt å våkne opp etter en god natts søvn på et lavprishotell i sentrum.

Rom og fasiliteter på hotellet

Den gode plassen og gunstige prisklassen gjør hotellene velegnet for større grupper som ønsker å oppleve København. Hos Wakeup Copenhagen får du allergivennlige rom med aircondition, tv med et bredt utvalg av kanaler, en god arbeidsplass og gratis Wi-Fi.

Alle rommene er likt innredet, men jo høyere opp i etasjene du kommer desto bedre blir utsikten over byen. Med Bed & Breakfast avtalen har du mulighet for å benytte deg av hotellenes fine frokostrestauranter.

Severdigheter nær hotellene

Wakeup Copenhagen-hotellene ligger i sentrum av København, like ved dynamiske Vesterbro, som de siste årene har utviklet seg til å bli et av byens mest populære områder. Her blomstrer designere, gallerier, kafé- og natteliv, og flere kulturelle oaser skyter opp og blåser liv i gamle industribygg.

Fra hotellene er det enkelt å komme seg rundt i byen, og det er gangavstand til TivoliStrøgetRådhusplassen, kanalrundfartene og havnebadet på Islands Brygge.

En av de mest populære formene for sightseeing i København er kanalrundfarter. Hopp på båten og se byen fra vannsiden med guide.