Base i København | Billig hotellopphold på B&B fra DKK 400,-

Wakeup Copenhagen-hotellene er smarte hoteller i sentrum

Wakeup Copenhagen-hotellene er blant Københavns nyeste og billigste hoteller, men Wakeup Copenhagen skiller seg likevel ut med sin unike design og kvalitet i særklasse.

Hotellene er tegnet av Kim Utzon og utgjør en del av det kosmopolitiske området som har utviklet seg de senere årene. Bestill en Bed and Breakfast-pakke og nyt å våkne opp etter en god natts søvn på et lavprishotell i sentrum.

Rom og fasiliteter på hotellet

Den gode plassen og gunstige prisklassen gjør hotellene velegnet for større grupper som ønsker å oppleve København. På Wakeup Copenhagen får du allergivennlige rom, med air condition, flatskjerm-TV med et bredt utvalg av kanaler, en god arbeidsplass og gratis trådløst Internett.

Alle rommene er innredet likt, men jo høyere opp du kommer desto bedre blir utsikten over byen. Med Bed and Breakfast-avtalen kan du benytte deg av hotellenes fine frokostrestauranter.

Severdigheter nær hotellene

Wakeup Copenhagen- hotellene ligger i sentrum av København, like ved dynamiske Vesterbro, som de siste årene har utviklet seg til å bli et av byens mest populære områder. Her blomstrer designere, gallerier, kafé- og natteliv, og flere kulturelle oaser skyter opp og blåser liv i gamle industribygg.

Fra hotellene er det enkelt å komme seg rundt i byen, og det er gangavstand til Tivoli, Strøget, Rådhusplassen, kanalrundfartene og havnebadet på Islands Brygge.

En av de mest populære formene for sightseeing i København er kanalrundfarter. Hopp på båten og se byen fra vannsiden med guide.