Program for Stella Polaris | Hva er Stella Polaris?

Program for Stella Polaris 2016

7. august 2016 inviterte København til en stor musikkfestival i Frederiksberg Have. Festivalen heter Stella Polaris, og for mange familier, par og venner er det blitt en god tradisjon å delta og nyte den helt unike sommerstemningen sammen.

Gratis festival i København

Frederiksberg Have blir forvandlet til en hyggelig chill-out-festival med vakre toner og grønne omgivelser. Skal du besøke Stella Polaris for første gang? Da er det bare å glede seg til en dag i musikken og hyggens tegn. Opplevelsene er helt gratis, og du kan fritt gå fra scene til scene for å få med deg akkurat det du måtte ønske.

Frederiksberg Have rommer mange mennesker, og det er også nødvendig når festivalen sparkes i gang. Musikkglade mennesker strømmer til for å kombinere en hyggelig piknik med god livemusikk.

Profram for Stella Polaris – 2016

Det meste av programmet for årets Stella Polaris-festival er offentliggjort, og du kan glede deg til gratiskonserter med alle disse dyktige musikerne:

  • M.I.L.K.
  • Slowolf
  • Lis Sørensen og Mads Björn
  • Phlake
  • CHINAH
  • Daniel Miller

 

Stella Polaris

Hva er Stella Polaris?

Hvis du aldri har hørt om musikkfestivalen Stella Polaris, kan vi fortelle at den er oppkalt etter Nordstjernen og er et stort utendørs musikkarrangement som avholdes hver sommer. Det koster ingenting å komme inn på Stella Polaris-festivalen, og hele dagen spilles det musikk fra de ulike scenene rundt omkring i Frederiksberg Have. Det er heller ikke bare København som får besøk av Stella Polaris. Kolding, Sønderborg og Aarhus inviterer også besøkende i byen til denne store og hyggelige hagefesten. For Stella Polaris-entusiaster er det mulig å delta på alle de fire hagefestene.

I 1997 gikk startskuddet for den første Stella Polaris-festivalen, og siden den gang har den vokst seg stadig større i takt med økende interesse. Det er et barnevennlig arrangement som tiltrekker seg veldig mange mennesker. De fleste takker nemlig ikke nei til en hyggelig dag med topp sommerstemning og herlig chill-out-musikk.


Blir du med på hagefest?

På begge Wakeup Copenhagen-hotellene kan du leie sykkel og komme deg lett gjennom byen og til Frederiksberg Have. Fra Wakeup Copenhagen i Borgergade tar det ca. 20 minutter å sykle, og fra Carsten Niebuhrs Gade tar det ca. 15 minutter. Er været fint, vil sykkel være det foretrukne fremkomstmiddelet i en by som København. Måtte værgudene være på vår side!


HAR DU ENNÅ IKKE ABONNERT PÅ VÅRT NYHETSBREV?
REGISTRER DEG I DAG, SÅ FÅR DU INSPIRASJON TIL DITT KØBENHAVN-OPPHOLD OG NYHETER OM WAKEUP COPENHAGEN.
REGISTRER DEG NEDENFOR.