Dra på weekendtur til København og bo på et smart hotell

København er en pulserende hovedstad med masse spennende arkitektur, design, kunst og kultur. Med rundt én millioner innbyggere er byen i konstant bevegelse, og nye områder skyter opp og gjør byen stadig større.

Ta en spennende weekendtur til vakre København, og opplev alt som byen har å tilby. Velg å bo på det smarte budsjetthotellet Wakeup Copenhagen, og spar penger på overnattingene.

Et godt utgangspunkt for et weekendopphold i København

Wakeup Copenhagen har to hoteller i København.

Wakeup Copenhagen Borgergade ligger like bak Kongens Nytorv. Området rundt byr på mange spennende restauranter og shoppingmuligheter, og metroen ligger rett rundt hjørnet hvis du skal rundt i byen.

Er du glad i kunst og kultur, ligger Bredgade nær hotellet, med et hav av gallerier og utstillinger. I tillegg ligger Det Kongelige Teater i gangavstand. Bor du på Wakeup Copenhagen Borgergade, bor du altså midt i smørøyet.

Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade ligger på Vesterbro – ca. 10 minutters gange fra Københavns Hovedbanegård og Rådhusplassen. Hotellet ligger dessuten nær Københavns havnefront, og det trendy strøket Islands Brygge har du rett på den andre siden av vannet. Du kommer deg lett over på den andre siden via gang- og sykkelbroen som forbinder Vesterbro med Islands Brygge.

Det store shoppingsenteret Fisketorvet ligger bare tre minutters gange fra hotellet, det samme gjør Københavns havnebad, hvor du kan bade i hele sommersesongen.

Weekendopphold med utsikt over København

Wakeup Copenhagen-hotellene tilbyr lekre hotellrom i København på 12 m2 med air condition, TV, gratis Wi-Fi og naturligvis eget bad. 

På Wakeup Copenhagen-hotellene kan du velge mellom Wakeup Standard, som ligger i de nederste etasjene, Wakeup Sky, som ligger i de mellomste etasjene og Wakeup Heaven, som ligger i hotellenes øverste etasje. 

Wakeup Large er et større rom på 15 m2, og det er også mulig å bestille Wakeup Family, som er to rom med dør imellom.

Skjem deg selv bort og få det beste ut av ditt weekendopphold i København – bestill et Wakeup Sky-rom og nyt den vakre storbyen København.