Arp-Hansen Hotel Groups første hotell utenfor København

Pressemelding publisert 10. april 2015 

Arp-Hansen Hotel Group åpnet det første Wakeup Copenhagen i 2009 ved siden av Tivoli Hotel & Congress Center i havneområdet i  København, og det har siden vist seg å være et meget populært og godt besøkt hotell. Sommeren 2014 åpnet Wakeup-hotell nummer to  i København, nærmere bestemt i Borgergade. Med sitt lavpriskonsept kombinert med høy produktkvalitet har også dette hotellet blitt svært godt mottatt blant så vel gjester som samarbeidspartnere.

Arp-Hansen Hotel Group har derfor valgt å lytte til alle kundene som har etterlyst et Wakeup Hotell i  en av Danmarks sentrale byer, nemlig Aarhus. Et nytt Wakeup-hotell i Aarhus er nå åpnet med 315 rom samt frokostrestaurant på hjørnet av M.P Bruuns Gade og Jægergårdsgade i det tidligere hovedkontoret til Aarhus Olie AS. Nå kan du våkne på Wakeup i sentrum av Aarhus, med Bruuns Galleri som nærmeste nabo og bare få minutters gange til Aarhus Hovedbanegård.

Et Wakeup Hotel i Aarhus

Aarhus er en by i rivende utvikling som kultur-, nærings- og turistdestinasjon. I løpet av den senere tid har flere av byens restauranter fått Michelin-stjerner, og i 2017 er byen utnevnt til Europeisk Kulturhovedstad. For å støtte opp om og ta del i denne utviklingen utvider vi nettopp i denne spennende byen. Vår vurdering er at et slikt hotellkonsept med en sentral beliggenhet i Aarhus årlig kan gi byen over 100 000 nye overnattingsgjester. Gjester som under oppholdet vil benytte seg av byens tilbud når det gjelder restauranter, transport, kultur, shopping, parkering og så videre.

Erfaringen fra København er at et lavprishotell av denne kvaliteten og størrelsen og med en slik beliggenhet og prisstrategi innebærer et hotellbelegg som ellers ikke hadde vært mulig i Aarhus. Den lave prisen gjør at gjester som ellers ville ha valgt privat innkvartering eller å kjøre hjem, for eksempel etter en teatertur eller middag, i stedet velger å forlenge oppholdet og opplevelsen i byen med en overnatting.

Konseptet er dessuten velegnet for både studenter og deres foreldre som skal besøke byen. Erfaringen er også at folk finner et hotellkonsept med denne kvaliteten og dette prisnivået svært attraktivt i forbindelse med idrettsarrangementer, møter, konferanser og lignende og at disse rommene da er de første som blir utsolgt. Wakeup Hotel-konseptet bygger på relativt små, men meget praktisk innredede hotellrom med et grunnleggende servicetilbud i form av resepsjon og frokostservering. Hotellene har air condition og gratis Wi-Fi til samtlige gjester.

Kort fortalt vil Wakeup-hotellet i M. P. Bruuns Gade ha samme konsept og høye kvalitet som Wakeup-hotellene i København. Lave priser, lekker design og sentral beliggenhet. Med bakgrunn i Arp-Hansen Hotel Groups filosofi for hotelldrift er målet også med dette hotellet å tilby så vel gjester som samarbeidspartnere og medarbeidere et unikt hotell med en unik beliggenhet.

Det nye Wakeup-hotellet i Aarhus vil kunne måle seg med mange av byens tre- og firestjerners hoteller, men vil prismessig ligge på tostjernersnivå. Wakeup-konseptet er gjennomført med innredning og møbler fra noen av Danmarks beste møbelprodusenter. Fra hotellets øverste etasjer har gjestene flott utsikt over byen tak.

Vi gleder oss til å bli kjent med byens gjester og til å samarbeide med både private og offentlige aktører innen turisme og næringsliv om å gjøre Aarhus til en enda mer spennende destinasjon. Vi ser frem til å åpne dørene for de første gjestene i "Smilets by" neste år. Ta gjerne kontakt med undertegnede hvis du trenger mer informasjon eller supplerende materiale.

 

Med vennlig hilsen
ARP-HANSEN HOTEL GROUP

Dorte Krak
Administrerende direktør

Nybrovej 75
DK- 2820 Gentofte
Tlf. +45 4597 0500
sales@arp-hansen.dk
www.arp-hansen-kobenhavn.com

 • Gratis Wi-Fi
 • Ny og stilren design
 • Sentral beliggenhet
 • Døgnåpen resepsjon
 • Business-senter
 • Mulighet til allergivennlige rom
 • Frokostrestaurant
 • TV med et bredt utvalg av kanaler
 • Lobby med salg av drikkevarer og snacks
 • Gode parkeringsmuligheter
 • Sykkelutleie
 • Aircondition
 • Og mye mer ...