CO2-pris till Wakeup Copenhagen vid Kalvebod Brygge

Det er en stor glede å meddele at vårt lavprishotell Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade, har mottatt «REALKREDIT DANMARKS KLOGE KVADRATMETERPRIS».

Sommer 2017

På Wakeup Copenhagen har vi gjort en stor innsats for å redusere CO₂--utslippet, og vi er stolte av at hotellet i Carsten Niebuhrs Gade i København har mottatt prisen «REALKREDIT DANMARKS KLOGE KVADRATMETERPRIS». For å redusere utslippet har vi innført sirkulasjonspumper, ventilasjonsanlegg med varmegjenvinningsutstyr samt kjøling og lys som aktiveres med nøkkelkort på rommene og energivinduer med solvarmeavvisende belegg. I tillegg har vi utstyrt alle hotellets toaletter med totrinnsspyling og sparedusjer på badene. Regnvann samles opp fra takene og brukes til vanning av planter, og de store takflatene i niende etasje har et grønt sedumbelegg som vokser som et «moseteppe» på taket. Sedum suger opp regnvann, som dermed ikke blir ledet til avløpet, og isolerer også huset og er CO₂-riktig.

Videre har alt vårt øvrige arbeid med The Green Key på hotellet medvirket til at vi i dag har mottatt denne flotte prisen.