SAFE STAY

Hos oss kan du alltid føle deg trygg

SAFE STAY innebærer at gjestenes sikkerhet, trygghet og helse er vår høyeste prioritet i Arp-Hansen Hotel Group. Vi har høy standard på hygiene og rengjøring på hotellene våre for å sikre at hotellene alltid fremstår innbydende og rene. Våre gjester er derfor alltid garantert et rent og trygt opphold hos oss.

Last ned PDF

Helt konkret omfatter SAFE STAY følgende:

Rengjorte hotellrom

Alle hotellrom rengjøres grundig mellom gjestenes ankomst med miljøvennlige produkter som er Svanemerket. Dørhåndtak, fjernkontroller, hårfønere, servant, lysbrytere og andre overflater desinfiseres. Håndklær og sengetøy blir byttet.

Fellesarealer

Utsatte overflater som dørhåndtak, betalingsterminaler og heisknapper, blir løpende og grundig desinfisert. Beholdere med håndsprit er fritt tilgjengelig for gjester og medarbeidere i alle hotellenes fellesarealer, fasiliteter og restauranter.

Konferanse

Arp-Hansen Hotel Group har over 100 møte- og konferanselokaler, samt en kongressal. Alle er miljøsertifisert av Green Key. Dørhåndtak, stoler, bord, kontorartikler, kaffemaskiner, AV-utstyr og andre overflater blir rengjort og desinfisert før og etter konferanser. Beholdere og hånddesinfeksjonsflasker er tilgjengelige i alle møterom.

Green Key

Green Key er det vanligste miljømerket innen internasjonal turisme. Bruk av dette merket krever at man oppfyller en rekke strenge miljøkrav innen 13 områder, blant annet energi- og vannforbruk. I Danmark har vi valgt å ha de strengeste kriteriene blant alle Green Key-landene.

Arp-Hansen Hotel Group var den første større hotellkjeden som sluttet seg til ordningen. Det skjedde i 2009.

Svanemerket

Merket fokuserer på den samlede miljøbelastningen fra produksjon og forbruk.

Det innebærer strenge miljøkrav i samtlige faser av et produkts livssyklus, også med hensyn til kjemikalier.

Arp-Hansen Hotel Group benytter merket på såpe, sjampo, lotion og maskinoppvaskmidler. Alle såpe- og lotionprodukter er Svanemerkede. Svanemerket og EU-Blomsten er Danmarks offisielle miljømerker.