Bed and breakfast København – topp kvalitet til lave priser


Billige Bed and Breakfast-hoteller i sentrum av København

Leter du etter Bed and Breakfast i København? Hvorfor nøye deg med et rom med enkel standard når du kan få et rom på Københavns nye kvalitetslavprishoteller, Wakeup Copenhagen, til samme pris?

Vårt mål er å konkurrere med byens billigste B&B-hoteller samtidig som vi tilbyr en service og komfort du ellers må inn på et tre- eller firestjerners hotell i København for å finne.

Når du sjekker inn på Wakeup Copenhagen kan du glemme alle forestillinger om et gammeldags bed and breakfast-hotell med tung luft og senger som gir deg vondt i ryggen. Wakeup Copenhagen er de nyeste og mest moderne Bed and Breakfast-hotellene i København sentrum. Her får du alle det 21. århundrets fasiliteter til priser du trodde tilhørte forrige århundre.

Alle rommene på Wakeup Copenhagen-hotellene har gratis trådløst Internett, lekre flatskjerm-TV-er med mange nasjonale og internasjonale kanaler, air condition for varme sommernetter og en arbeidsplass som inviterer til kreativitet. Alt i alt får du langt mer enn du betaler for, og faktisk er vi selv litt overrasket over at vi kan tilby alt dette til så lave priser uten at det går ut over kvaliteten.

Hvis du tror du må langt utenfor København sentrum for å finne Bed and Breakfast-hoteller til fantastiske priser, er det bare å sjekke våre priser. Et rom på Wakeup Copenhagen er en trestjerners opplevelse til en tostjerners pris. Bare beliggenheten i København sentrum burde koste mer i seg selv. Hvor ellers kan du finne B&B-hoteller i rolige omgivelser sentralt i København til priser som enhver lommebok kan tåle?

Topp moderne Bed and Breakfast-hoteller sentralt i København

Wakeup Copenhagen er Københavns nye topp moderne B&B-hoteller, hvor nøkkelordene er design, kvalitet, komfort og prisbevissthet. De helt nye hotellene i København er tegnet av en av Danmarks mest kjente arkitekter, Kim Utzon, som har skapt to perler sentralt i København til glede for alle B&B-gjester i København. Bruk Wakeup Copenhagens billige alternativer, sammenlignet med mer tradisjonelle B&B-hoteller, som base neste gang du skal overnatte sentralt i København.

Bestill på nett og spar  

Bestill rom raskt, enkelt og billig på denne siden. Du kan også bestille ved å ringe til hotellet eller til Arp-Hansen Hotel Groups sentrale bookingavdeling, men må da betale et ekspedisjonsgebyr på  .

Felles for Wakeup Copenhagen-hotellene:

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotell i København – like ved Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotell i København – like ved Kongens Nytorv.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotell i København – nabo til Tivoli Congress Center og like ved Tivoli.

Les mer