Hotell kbh – sjekk inn i komfortable og rolige omgivelser


Wakeup Copenhagen-hotellene kan måle seg med de fleste tre- og firestjerners hoteller i København.

Wakeup Copenhagen er ditt nye tilbud i hjertet av København. Skapt av trendsettere og beregnet for alle. Hotellene ligger i rolige omgivelser, har byens beste parkeringsmuligheter og tilbyr alle moderne fasiliteter til lavpris. Sjekk våre fantastiske tilbud, og sjekk inn når du har lyst. Med vårt nyskapende selvbetjeningskonsept er den beste hotellopplevelsen i København du kan tenke deg bare et museklikk unna.

Hotell i Kbh. med gjennomført design

Hotellene i København utstråler med sine rene linjer og gjennomførte arkitektur nøyaktig de verdiene vi setter høyest. Nemlig service, design, komfort og lave priser. Med et rom på et av Wakeup Copenhagen-hotellene befinner du deg i gangavstand til alle de største severdighetene i København. Rett rundt hjørnet for hotellet i Carsten Niebuhrs Gade ligger Tivoli og Glyptoteket med samlinger av moderne kunst og arkeologiske skatter fra Hellas og Egypt. Har du behov for en shoppingtur på Strøget, er det bare få minutter fra tanke til handling.

Valget er ikke så vanskelig når du skal finne hotellovernatting i København. Wakeup Copenhagen-hotellene er som skapt til å gi deg en opplevelse utenom det vanlige. Enten du er på jobbreise eller fornøyelsestur har vi et hotellrom klart til deg, til priser du normalt bare finner i drømmeland. Alle hotellrommene har air condition, gratis trådløst Internett, flatskjerm-TV og mye mer. På Wakeup Copenhagen tilbyr vi firestjerners service og komfort til tostjerners priser.

Hotell i Kbh. i rolige omgivelser

Våre hoteller i Kbh. ligger i rolige omgivelser, og hotellet i Carsten Niebuhrs Gade ligger like ved en av Københavns viktigste innfartsveier. I tillegg ligger begge Wakeup Copenhagen-hotellene i København så nær tog, S-tog, metro og busser at du aldri har problemer med å finne en transportform som passer best for deg.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotell i København – like ved Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotell i København – like ved Kongens Nytorv.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotell i København – nabo til Tivoli Congress Center og like ved Tivoli.

Les mer

Wakeup Copenhagen-hotellene er en del av Arp-Hansen Hotel Group.

Arp-Hansen Hotel Group består av privateide og sentralt beliggende hoteller, og omfatter Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Imperial Hotel, The Square, Tivoli Hotel & Congress Center, Copenhagen Island, Copenhagen Strand, Gentofte Hotel, Wakeup Copenhagen Hotels og Københavns nye luksusvandrerhjem Steel House Copenhagen. Arp-Hansen Hotel Group dekker cirka 22 % av hotellkapasiteten i København, og disponerer dessuten mer enn 100 møte- og konferanselokaler.