Hotell kbh – sjekk inn i komfortable og rolige omgivelser

Bo på et stilrent hotell i Købenahvn – sentralt og med alle moderne fasiliteter

Wakeup Copenhagen er ditt nye tilbud i hjertet av København. Skapt av trendsettere og med dørene åpne for alle. Hotellene ligger i rolige omgivelser, har byens beste parkeringsmuligheter og tilbyr alle moderne fasiliteter til lavpris. Sjekk våre fantastiske tilbud, og sjekk inn når du har lyst. Med vårt innovative selvbetjeningskonsept er den beste hotellopplevelsen du kan tenke deg i København bare et museklikk unna. Wakeup Copenhagen er en hotelløsning som er enkel å bestille og lett å finne. Budsjetthoteller som kommer til å overraske deg med høy kvalitet og minimalistisk, flott design.

Hotell i Kbh. med gjennomført design

Med sine rene linjer og gjennomførte arkitektur utstråler hotellene i København nettopp de verdiene som er viktigst for oss. Det vil si service, design, komfort og lave priser. Med et rom på et av Wakeup Copenhagen-hotellene befinner du deg i gangavstand til alle de største severdighetene i København. Rett rundt hjørnet for hotellet i Carsten Niebuhrs Gade ligger Tivoli og Glyptoteket med samlinger av moderne kunst og arkeologiske skatter fra Hellas og Egypt. Har du behov for en shoppingtur på Strøget, er det bare få minutter fra tanke til handling.

På Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade kan du spise frokost i den flotte frokostrestauranten i 10. etasje med panoramautsikt over havneområdet. Samtidig er det bare 10 minutter å gå til hovedinngangen på Tivoli. Rundt hjørnet fra Kongens Nytorv ligger Wakeup-hotellet i Borgergade. Veldig sentralt med få minutters gange fra Nyhavn, Det Kongelige Teater og Strøget. Det lyse glassatriet med fredelige grønne omgivelser gjør frokostopplevelsen helt unik og får deg til å glemme at du befinner deg midt i en travel hovedstad.

Valget er ikke så vanskelig når du skal finne hotell i København. Wakeup Copenhagen-hotellene er som skapt for å gi deg en opplevelse utenom det vanlige. Uansett om du er på jobbreise eller fornøyelsestur, har vi et hotellrom klart til deg, til priser du normalt bare finner i drømmeland. Alle rommene har aircondition, gratis Wi-Fi, TV og mye mer. På Wakeup Copenhagen tilbyr vi firestjerners service og komfort til tostjerners priser.

Bo på hotell i rolige omgivelser i København

Våre hoteller i København ligger i rolige omgivelser, og hotellene i Carsten Niebuhrs Gade og Bernstorffgade ligger begge like ved en av Københavns største innfartsveier. I tillegg ligger alle Wakeup Copenhagen-hotellene i København så nær tog, S-tog, metro og busser at du aldri har problemer med å finne en transportform som passer nettopp for deg. På hotellene får du en rolig natt i en seng av god kvalitet. Familien kan bo i to rom med dør imellom, slik at det er plass til både store og små. Uansett om du skal på miniferie med familien eller på forretningsreise, kan Wakeup Copenhagen-hotellene tilby alt du trenger.

Felles for alle Wakeup-hotellene

 • Gratis Wi-Fi
 • Ny og stilren design
 • Sentral beliggenhet
 • Døgnåpen resepsjon
 • Business-senter
 • Mulighet til allergivennlige rom
 • Frokostrestaurant
 • TV med et bredt utvalg av kanaler
 • Lobby med salg av drikkevarer og snacks
 • Gode parkeringsmuligheter
 • Sykkelutleie
 • Aircondition
 • Og mye mer ...

Du bestemmer selv prisen

På Wakeup Copenhagen-hotellene kan du selv bestemme hvor mye du ønsker å betale for oppholdet. Rom høyt oppe med fantastisk utsikt koster litt mer. Disse kalles WAKEUP SKY og WAKEUP HEAVEN. Et større rom med plass til en ekstra seng kalles WAKEUP LARGE. Familierommene kalles WAKEUP FAMILY og består av to like rom med dør imellom.

Sett sammen oppholdet etter eget ønske:

Billig eller fleksibelt?

Velg ECONOMY hvis du ønsker det billigste alternativet, eller FLEKSIBEL hvis du vil kunne endre eller kansellere bestillingen.

Få ekstra plass

Velg WAKEUP LARGE, som er de største rommene våre på 15 m², eller WAKEUP FAMILY, som er to rom med dør imellom.

Utsikt fra rommet

Velg mellom WAKEUP STANDARD i de nederste etasjene, SKY i de midterste etasjene og HEAVEN i de øverste etasjene.

Bo med gangavstand til vannet og shoppingstrøkene

Beliggenheten betyr alt når du er på ferie i København. Bor du på et av Wakeup-hotellene, har du gang- eller sykkelavstand til alle de flotte severdighetene som København har å by på. Havnebussen kan frakte deg rundt i Københavns kanaler og gir mulighet til å gå av og på alt etter humør og hva du har lyst til å oppleve. Metroen ligger like ved alle hotellene og kan transportere deg langt på veldig kort tid.

Les enda mer om hva du kan oppleve i København her. 

Hotellenes beliggenhet i København

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotell i København – like ved Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotell i København – like ved Kongens Nytorv.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotell i København – nabo til Tivoli Congress Center og like ved Tivoli.

Les mer

Hotell nær Islands Brygge

Islands Brygge er en av Københavns mange flotte oaser, like ved sentrum og vannet, og med autentisk København-stemning.

Les mer om våre sentrale hoteller i København nær bryggen her. 

Islands brygge havnefront | Photo by: Nicolai Perjesi | Source: VisitDenmark

Bo nær Vesterbro 

Bo like ved et av Københavns mest livlige og populære områder. Overnatt i nærheten av byens summende stemning, med hyggelige kvartaler og fantastiske spisesteder.

Les mer om hotellene våre i nærheten av Vesterbro her. 

Photo by: Büro Jantzen | Source: VisitCopenhagen

Om hotellene våre

Hvor kan man få et hotellrom i København med frokost?

 

På Wakeup Copenhagen-hotellene kan du få et hotellrom sentralt i byen og en deilig frokost som gir deg den beste starten på dagen. Det er en fristende buffé med bl.a.:

 • Nybakt økologisk brød fra Meyers
 • Økologisk kaffe fra Bentax
 • Økologisk juice, frisk frukt
 • Et stort utvalg av pålegg
 • Yoghurt
 • Bløtkokt egg
 • Og mye mer!

Hvor kan jeg bo på hotell i sentrum av København?

 

Når du bor på et av de tre Wakeup Copenhagen-hotellene i København, kan du ikke få en mer sentral beliggenhet midt i hjertet av byen. På Wakeup Carsten Niebuhrs Gade og Bernstorffsgade bor du like ved Hovedbanegården, Tivoli og Strøget. På Wakeup Borgergade er du et steinkast fra Nyhavn, Bredgade og Kongens Nytorv. 

Kan jeg sjekke inn selv?

 

Du har følgende 3 innsjekkingsmuligheter: 

 • Tradisjonell innsjekking hos en av våre resepsjonister i lobbyen
 • Innsjekking med mobilen. Last ned Wakeup Copenhagen-appen og lås opp både heisen og døren til rommet med telefonen: App Store eller Google Play.
 • På Wakeup-hotellene i København kan du unngå kø ved å benytte en av innsjekkingsskjermene våre i lobbyen.

Wakeup Copenhagen-hotellene er en del av°Arp-Hansen Hotel Group.

Arp-Hansen Hotel Group består av privateide og sentralt beliggende hoteller, og omfatter Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Copenhagen Strand,°Imperial Hotel, The Square, Tivoli Hotel & Congress Center, Copenhagen Island, Gentofte Hotel og Wakeup Copenhagen Hotels samt de to luksusvandrerhjemmene Steel House Copenhagen og Next House Copenhagen.

Arp-Hansen Hotel Group står for cirka 22 % av hotellkapasiteten i København, og disponerer i tillegg mer enn 100 møte- og konferanselokaler. Arp-Hansen Hotel Group har over 5000 rom og suiter i København og Aarhus. Arp-Hansens hoteller er unike, og ligger på de beste adressene. Les mer om Wakeup Copenhagen som en del av Arp-Hansen Hotel Group her.