Gruppebestilling

Slik bestiller du

Ønsker du å bestille 10 eller flere rom på en gang, må det skje via en forespørsel direkte til våre hoteller.

Bruk kontaktskjemaet nedenfor, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Kontaktskjema

Dette feltet må fylles ut.
Dette feltet må fylles ut.
Du har ikke skrevet inn en gyldig e-postadresse.
Dette feltet må fylles ut.
Dette feltet må fylles ut.

Jeg er kjent med Arp-Hansen Hotel Groups personvernpolicy.

Avreisedato kan ikke være tidligere enn ankomstdato

Vilkår ved 10 eller flere rom

Ved bestilling av 10 eller flere rom for samme periode, forbeholder hotellet seg retten til å håndtere bestillingen som en gruppebestilling. Det betyr at kunden må signere gruppeavbestillingsbetingelsene.

 Photo by: Priscilla Du Preez | Source: Unsplash

Har du noen spørsmål?

Har du spørsmål om hotellene, rommene eller er det noe annet du lurer på? Kontakt hotellet direkte, så hjelper vi deg videre.

Se kontaktopplysninger til hotellene nederst på siden.

Photo by:  Mimi Thian | Source: Unsplash

Hotell for gruppereiser

Hotellenes beliggenhet og deres 1593 rom gjør hotellene velegnet for gruppereiser, og vi kan tilpasse løsninger til alle behov. Vi tilbyr romtyper for alle behov, uansett om du ønsker et helt vanlig standardrom, ekstra god utsikt, mer plass eller connecting-rom.  

Dere kan velge mellom Wakeup Standard på de nederste etasjene, Wakeup Sky på de midterste eller Wakeup Heaven på de øverste – utsikten er naturligvis best fra de øverste etasjene.

Den ideelle overnattingen dersom dere trenger ekstra plass på rommet eller reiser med hele familien, er Wakeup large som er de største rommene våre på 15 m2 , eller Wakeup family, som er to rom med dør imellom.

Kommer dere med bil, er det gode parkeringsmuligheter ved hotellene. I lobbyen tilbyr vi ekspressinnsjekking og -utsjekking, 24-timers betjent resepsjon og salg av drikkevarer, sandwicher og snacks. Alle rom har TV og gratis Wi-Fi.