Parkering ved Wakeup Copenhagen

| Photo by: jacoblund | Source: iStock

Parkeringsmuligheter når du bor på Wakeup-hotellene

Uansett hvilket av Wakeup-hotellene du bor på i København eller Aarhus, kan vi tilby gode parkeringsmuligheter.

Derfor kan du trygt parkere bilen når du bor hos oss. Nedenfor kan du se de ulike parkeringsforholdene ved de enkelte hotellene. 

Parkering på Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Vi anbefaler parkering i hotellets parkeringskjeller. Parkeringstillatelsen kjøpes i resepsjonen og koster   per døgn (Kl. 12.00 til kl. 12.00 neste dag). Vi har et begrenset antall parkeringsplasser som ikke kan forhåndsbestilles.

Er vi fullbooket i parkeringskjelleren, kan du med fordel benytte deg av en av de nærliggende utendørs-parkeringsmulighetene rundt hotellet. Her kan du betale med følgende parkerings-apper: EasyPark, ParkOne eller ParkMan, eller du kan benytte betalingsautomatene i Bernstorffsgade eller Mitchellsgade.

Viktig: Fri høyde i anlegget er 2,3 m. Anlegget er åpent døgnet rundt.

Spør gjerne personalet i resepsjonen om råd angående parkering. Vi gleder oss til å ta imot deg og bilen din!

Parkering på Wakeup Copenhagen Borgergade

Det er gode parkeringsmuligheter ved hotellet i Borgergade. I tillegg til uteparkeringsplassene i nærområdet finner du også tre offentlige parkeringshus, henholdsvis i Borgergade 13, Landgreven 10 og Adelgade 11–13. Parkeringshusene ligger rett ved siden av hotellet, og alle tre administreres av APCOA. Du betaler direkte i parkeringshuset, og prisen er i skrivende stund   per påbegynte time og   per døgn.

Som gjest på Wakeup Copenhagen Borgergade får du spesialpris på en døgnbillett, som gjelder i 24 timer fra du kjører inn i parkeringshuset. 

Prisen er   per døgn (kredittkortgebyr er ikke inkludert).

Parkering kan kjøpes i lobbyen på hotellet.

Wakeup Copenhagen Borgergade tar forbehold om endringer i prisene som administreres av APCOA samt ev. utsolgte døgnbilletter.

Viktig: Fri høyde i anlegget er 1,90 m. Anlegget er åpent døgnet rundt.

Spør gjerne personalet i resepsjonen om råd vedrørende parkering. Vi ser frem til å ta imot deg og bilen din!

Parkering på Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade tilbyr parkering i Apcoa parkeringshus med innkjøring fra Kristian Erslevs Gade. Parkering på nivå B har direkte inngang til resepsjonen. 

Når du kjører inn i parkeringshuset, blir bilnummeret automatisk registrert ved hjelp av et kamera. Ved avreise betaler du for parkeringen på en av betalingsautomatene som står i parkeringshuset. Du taster inn bilnummeret og betaler beløpet, og så kan du helt enkelt kjøre ut av parkeringshuset.

Hvis du regner med å bruke parkeringshuset ofte, kan du lagre betalingsopplysningene dine i systemet og knytte dem til bilnummeret. På den måten kan du komme og gå som du vil, og systemet vil automatisk ta seg av betalingen uten at du trenger å foreta deg noe mer.

Viktig: Fri høyde i anlegget er 2,00 m. Anlegget er åpent døgnet rundt.

Lading for el-biler: Vi har 17 ladeplasser for elbil på nivå A+B+C i parkeringshuset. Lading kreverClever-abonnement.

Priser:

Nivå A + B + C   
Timepris:     
24 timer:  

Parkering på Wakeup Aarhus, M.P Bruuns Gade

På Wakeup Aarhus i M.P. Bruuns Gade henviser vi til parkering i Bruuns Galleri, som ligger under hotellet. Innkjøringen til parkeringen er i Værkmestergade 27. Bruuns Galleris P-anlegg består av tre plan, med innkjørsel på det øverste planet (P3). Herfra kjører du via ramper til de øvrige to planene (P2 og P1). Elektroniske skilt viser om det er ledige parkeringsplasser på hvert enkelt plan. I alle tre etasjene er det skiltet til utgang mot Wakeup. Det er enklest å finne plass på P1, der fem av plassene også er merket med Wakeup-logo.

Priser: Alle dager døgnet rundt   per påbegynte 30 minutter. Parkerer du i 24 timer, er prisen maks.   per døgn hvis du betaler i resepsjonen på Wakeup ved avreise. Ved kredittkortbetaling i anlegget koster et døgn  . Bilnummeret registreres med kamera ved innkjøring, og skal brukes ved betalingen. Parkering er bare tillatt på oppmerkede plasser. P-anlegget har videoovervåking, men parkering skjer alltid på egen risiko. Bruuns Galleri påtar seg ikke ansvar for eventuelle ulykker, tyveri eller skader på personer, biler, utstyr og eiendeler i bilen.

Viktig: Fri høyde i anlegget er 2,05 m. Anlegget er åpent døgnet rundt. Mellom kl. 00.30 og 06.30 er det kun atkomst til den parkerte bilen til fots via utkjøringsrampen.