Parkering ved Wakeup Copenhagen

Parkeringsmuligheter når du bor på Wakeup-Hotellene

Uansett hvilket av Wakeup-hotellene du bor på enten i København eller Aarhus, har vi gode parkeringsfasiliteter for bilen din.

Derfor kan du trygt parkere bilen når du bor hos oss. Nedenfor kan du se de forskjellige parkeringsforholdene ved de enkelte hotellene. 

Parkering på Wakeup Bernstorffsgade

Vi anbefaler parkering i hotellets parkeringskjeller. Parkeringstillatelsen kjøpes i resepsjonen og koster 200,- DKK per døgn (Kl. 12.00 til kl. 12.00 neste dag). Vi har et begrenset antall parkeringsplasser som ikke kan forhåndsbestilles.

Er vi fullbooket i parkeringskjelleren, kan du med fordel benytte deg av en av de nærliggende utendørs-parkeringsmulighetene rundt hotellet. Her kan du betale med følgende parkerings-apper: EasyPark, ParkOne eller ParkMan, eller du kan benytte betalingsautomatene i Bernstorffsgade eller Mitchellsgade. 

Viktig: Fri høyde i anlegget er 2,3 m. Anlegget er åpent døgnet rundt.

Spør gjerne personalet i resepsjonen om råd angående parkering. Vi gleder oss til å ta imot deg og bilen din!

 

Parkering på Wakeup Borgergade

 
Det er gode parkeringsmuligheter ved hotellet i Borgergade. I tillegg til uteparkeringsplassene i nærområdet finner du også tre offentlige parkeringshus, henholdsvis i Borgergade 13, Landgreven 10 og Adelgade 11–13. Parkeringshusene ligger rett ved siden av hotellet, og alle tre administreres av APCOA. Du betaler direkte til parkeringshuset, og prisen er i skrivende stund 62,- DKK per påbegynte time og 500,- DKK per døgn.

Som gjest på Wakeup Copenhagen Borgergade får du spesialpris på en døgnbillett, som gjelder i 24 timer fra du kjører inn i parkeringshuset. 

Prisen per døgn er 150,- DKK, og for påfølgende døgn er prisen 250,- DKK  

Parkering kan kjøpes i lobbyen på hotellet.

Wakeup Copenhagen Borgergade tar forbehold om endringer i prisene som administreres av APCOA samt ev. utsolgte døgnbilletter.

Viktig: Fri høyde i anlegget er 1,90 m. Anlegget er åpent døgnet rundt.°
Spør gjerne personalet i resepsjonen om råd angående parkering. Vi gleder oss til å ta imot deg og bilen din!

 
 

Parkering på Wakeup Carsten Niebuhrs Gade

Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade tilbyr parkering i Apcoa parkeringshus med innkjøring i Kristian Erslevs Gade. Parkering på nivå B har direkte inngang til resepsjonen. 

Når du kjører inn i parkeringshuset, blir bilnummeret automatisk registrert ved hjelp av et kamera. Ved avreise betaler du for parkeringen på en av betalingsautomatene som står i parkeringshuset. Du taster inn bilnummeret og betaler beløpet, og så kan du helt enkelt kjøre ut av parkeringshuset.

Hvis du regner med å bruke parkeringshuset ofte, kan du lagre betalingsopplysningene dine i systemet og knytte dem til bilnummeret. På den måten kan du komme og gå som du vil, og systemet vil automatisk ta seg av betalingen uten at du trenger å foreta deg noe mer.

Viktig: Fri høyde i anlegget er 2,00 m. Anlegget er åpent døgnet rundt.

Lading for el-biler: Vi tilbyr to ladeplasser til elbil på Nivå B ved inngangen til Wakeup. Lading krever Clever-abonnement.

Priser:

Nivå A + B + C   
Timepris: kr. 55   
24 timer: kr. 235
 

Parkering på Wakeup Aarhus, M.P Bruuns Gade

På Wakeup Aarhus i M.P. Bruuns Gade henviser vi til parkering i Bruuns Galleri, som ligger under hotellet. Innkjøringen til parkeringen er i Værkmestergade 27. Bruuns Galleris P-anlegg består av tre plan, med innkjørsel på det øverste planet (P3). Herfra kjører du via ramper til de øvrige to planene (P2 og P1). Elektroniske skilt viser om det er ledige parkeringsplasser på hvert enkelt plan. I alle tre etasjene er det skiltet til utgang mot Wakeup. Det er enklest å finne plass på P1, der fem av plassene også er merket med Wakeup-logo.

Priser: Alle dager døgnet rundt 11,- DKK per påbegynte 30 minutter. Parkerer man i 24 timer, er prisen maksimalt 150,- DKK per døgn, dersom du betaler i resepsjonen hos Wakeup ved avreise. Ved kredittkortbetaling i anlegget koster et døgn 180,- DKK Bilnummeret registreres med kamera ved innkjøring, og skal brukes ved betalingen. Parkering er bare tillatt på oppmerkede plasser. P-anlegget har videoovervåking, men parkering skjer alltid på egen risiko. Bruuns Galleri påtar seg ikke ansvar for eventuelle ulykker, tyveri eller skader på personer, biler, utstyr og eiendeler i bilen.

Viktig: Fri høyde i anlegget er 2,05 m. Anlegget er åpent døgnet rundt. Mellom kl. 00.30 og 06.30 er det kun atkomst til den parkerte bilen til fots via utkjøringsrampen.

 

Tilbud på opphold inkl. parkering

Hos Wakeup får du mulighet til å ta med bilen når du overnatter til en rimelig pris. Vi har et tilbud der du kan bestille opphold med parkering inkludert i prisen, slik at du er sikret en parkeringsplass. Det er imidlertid begrenset antall, så slå til raskt. 

(Tilbudet gjelder ikke på Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade samt Wakeup Aarhus)

Klikk her og les mer om tilbudet