Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotell i København sentrum – like ved populære severdigheter, shoppingmuligheter og uteliv.

Uansett om du reiser alene, med ledsager eller familien, er Wakeup Copenhagen i Borgergade et godt alternativ for deg som ønsker å bo billig og sentralt i København. Hotellet har 770 nye rom, alle med TV, skrivebord, aircondition og gratis Wi-Fi.

Wakeup Copenhagen i Borgergade ligger svært sentralt i København og er designet av den anerkjente danske arkitekten Kim Utzon. Hotellet kjennetegnes av minimalistisk design og høy kvalitet.

Hotell i København sentrum med lave priser, lekker design og sentral beliggenhet

Med Wakeup Copenhagen i Borgergade tilbyr vi et nytt lavprishotell med lekker design og unik beliggenhet i sentrum av København. Her får du en tre- til firestjerners opplevelse til en tostjerners pris.

Frokost på Wakeup Copenhagen

Vi ønsker å gi deg valuta for pengene når du spiser frokost hos oss.

Les mer

Spis deilig frokost på vårt hotell i Borgergade i København

Frokosten er dagens viktigste måltid, og hver morgen står vårt friske og imøtekommende personale klart til å gi deg den beste start på dagen.

Ta plass i vår arkitekttegnede frokostrestaurant i lyse og grønne omgivelser. Restauranten ligger i et lyst glassatrium med et rolig, grønt miljø, slik at du kan nyte din nytraktede fairtrade-kaffe og samle tankene i ro og mak. Ingenting er bedre enn en god start på dagen før en travel arbeids- eller sightseeingdag. Det får du hos oss på Wakeup Copenhagen, Borgergade.

Den stilrene, skandinaviske designen, den behagelige belysningen og smarte innredningen bidrar til å gjøre opplevelsen fullendt, slik at du kan nyte frokosten i ly av det pulserende bylivet i sentrum av København.

Wakeup Café

På Wakeup i Borgergade kan du få godbiter og kose deg hele dagen og kvelden

Sulten på snacks? Da kan du besøke Wakeup Café, som ligger i forlengelsen av resepsjonen. Selv om du gikk glipp av frokosten vår, kan du fortsatt finne fristende og lette måltider som skyr, smoothies, sandwicher og croissanter hos oss.

Kanskje har du mer lyst på en forfriskende drink etter en lang dag? Vi kan tilby deg alt fra øl og vin til våre populære cocktails fra Nohrlund. Perfekt sammen med utvalget vårt av chips, nøtter og godteri. Foretrekker du søtt, tilbyr vi også kaffe og kaker.

Du er hjertelig velkommen til å kose deg med snacks eller drikke i våre flotte fellesområder, som inkluderer en fantastisk bakgård, et avslappende lobbyområde og en koselig lounge. Vil du heller spise på hotellrommet eller ute i det fri, kan du ta med deg maten og nyte den når det passer.

Uansett hva du velger, gleder vi oss til å ønske deg velkommen!

Slik finner du parkeringsplass

Det er gode parkeringsmuligheter ved hotellet i Borgergade. I tillegg til uteparkeringsplassene i nærområdet finner du også tre offentlige parkeringshus, henholdsvis i Borgergade 13, Landgreven 10 og Adelgade 11–13.

Parkeringshusene ligger rett ved siden av hotellet, og alle tre administreres av APCOA. Du betaler direkte til parkeringshuset, og prisen er i skrivende stund   per påbegynte time og   per døgn.

Som gjest på Wakeup Copenhagen Borgergade får du spesialpris på en døgnbillett, som gjelder i 24 timer fra du kjører inn i parkeringshuset.

Prisen er   per døgn (kredittkortgebyr er ikke inkludert).

Parkering kan kjøpes i lobbyen på hotellet.

Wakeup Copenhagen Borgergade tar forbehold om endringer i prisene som administreres av APCOA samt ev. utsolgte døgnbilletter.

Viktig: Fri høyde i anlegget er 1,90 m. Anlegget er åpent døgnet rundt.

Spør gjerne personalet i resepsjonen om råd vedrørende parkering. Vi ser frem til å ta imot deg og bilen din!

Lobby

Personale, Resepsjon

Trendy lobby med døgnbemannet resepsjon

På Wakeup Copenhagen i Borgergade finner du en moderne lobby med døgnbemannet resepsjon. Her kan du slukke tørsten og få noe å bite i. Vi serverer et utvalg av kaffe, snacks, øl, vann og vin – døgnet rundt. I resepsjonen velger du selv hva du vil ha, og du kan nyte det i lobbyen, på rommet eller ute på farten. Vil du unngå eventuell ventetid i resepsjonen, kan du benytte deg av innsjekkingsautomaten. Gå rett til innsjekkingsautomaten, og få rask tilgang til rommet. Ved utsjekking trenger du bare å levere nøkkelkortet i boksen ved utsjekkingsstasjonen – så er du raskt på farten igjen.

Innsjekking / Utsjekking

Bagasje, Nøkkelkort, App, Innsjekking, Utsjekking

Innsjekking: Rommene er tilgjengelige fra kl. 15.00. Ved ankomst før kl. 15.00 er det mulig å oppbevare bagasjen mot et gebyr. Se mer under Vanlige spørsmål.  I enkelte tilfeller er det mulig å ordne innsjekking før kl. 15.00 mot et gebyr. For mer informasjon, kontakt hotellet før planlagt ankomstdato.  Kontakt resepsjonen ved senere ankomst enn kl. 02.00 om natten. 

 • Unngå kø ved å benytte en av innsjekkingsskjermene i lobbyen.

Utsjekking: Utsjekking skal skje før kl. 11.00. Ekspressutsjekking gjør det enklere for deg: På Wakeup Copenhagen-hotellene i København og Aarhus kan du benytte deg av ekspressutsjekking. Da slipper du eventuell kø i resepsjonen. Alt du trenger å gjøre, er å levere nøkkelkortet i boksen ved utsjekkingsstasjonen – så er du raskt på farten igjen. Har du spørsmål eller trenger hjelp, står vårt personale selvsagt til tjeneste.

Forretningssenter

Datamaskiner, Wi-Fi

I hotellobbyen finner du et forretningssenter der du kan jobbe og sende e-post gratis fra stasjonære PC-er. Legg merke til at det kan være en tidsbegrensning på 30 minutter i perioder hvor pågangen er stor. Har du med egen PC, nettbrett eller smarttelefon, tilbyr Wakeup Copenhagen i Borgergade gratis Wi-Fi på hele hotellet. Wi-Fi-koden fås i resepsjonen.

Åpningstider frokost

Frokostbuffé

Frokostbuffeen på Wakeup Copenhagen Borgergade serveres:

 • Mandag til fredag fra kl. 06.30–10.00
 • Lørdag, søndag og danske helligdager fra kl. 07.00–10.30

Tre ting bestemmer prisen på hotelloppholdet

Du har flere valgmuligheter når du bestiller et rom på Wakeup Copenhagen i København og Aarhus. Du kan påvirke prisen på hotelloppholdet, siden du har mulighet til å velge mellom:

Billig eller fleksibel reservasjon

Velg ECONOMY for den billigste reservasjonen, eller FLEKSIBEL hvis du ønsker å kunne endre reservasjonen.

Rom med utsikt

Rommene med utsikt har betegnelsen WAKEUP SKY og WAKEUP HEAVEN. De koster litt mer, men utsikten er verdt prisen.

Ekstra plass på rommet

Velg WAKEUP LARGE, som er vårt største rom på 15 m2, eller WAKEUP FAMILY, som er to rom med dør imellom.

Her finner du Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotell i København – like ved Kongens Nytorv, Nyhavn og Amalienborg.

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotell i København – like ved Kongens Nytorv.

Les mer

Fasiliteter på hotellet:

 • Ny og stilren design
 • Sentral beliggenhet
 • Miljøsertifisert av Green Key
 • Døgnåpen resepsjon
 • Innsjekkingsautomat
 • Ekspressutsjekking
 • Gratis Wi-Fi
 • Business-senter
 • Mulighet for allergivennlige rom
 • Frokostrestaurant
 • TV med et bredt utvalg av kanaler
 • Lobby med salg av drikkevarer og snacks
 • Gode parkeringsmuligheter
 • Sykkelutleie
 • Strykerom
 • Aircondition
 • Bagasjeoppbevaring
 • 770 rom
 • Tostjerners

Kontakt oss: 

Adresse:
Borgergade 9
1300 København K

Tlf.:
+45 4480 0000

Bestilling:
+45 4480 0090

E-post: 
borgergade@wakeupcopenhagen.dk


Wakeup Copenhagen i Borgergade

Gjør et virtuelt besøk på hotellet

Resepsjon og frokostrestaurant

Lobby, lounge, butikk m.m.

Wakeup Standard

Rom

Wakeup Sky & Heaven

Rom

Wakeup Large

Rom

Wakeup Family

Rom