Gavekort til Wakeup Copenhagen

Kjøp et gavekort

Vil du overraske en venn, kjæreste eller kollega med et deilig, avstressende hotellopphold? Da kan du kjøpe vårt gavekort, som kan brukes på alle hoteller i Arp-Hansen Hotel Group, deriblant Wakeup Copenhagen, Arp-Hansen Hotel Group omfatter stilfulle og personlige hoteller, alle på de beste og mest sentrale adressene i København og Aarhus.

Slik bruker du gavekortet

Gavekortet kan brukes på alle opphold som kan bestilles direkte på www.arp-hansen.dk, hotellenes egne nettsteder og www.wakeupcopenhagen.dk.

Ved bestilling som krever forhåndsbetaling, ber vi deg angi gavekortnummer og PIN-kode (gjelder bare hvis PIN-kode fremgår av gavekortet) direkte på nettstedet.

Bestiller du med full fleksibilitet og derfor skal betale på hotellet, må du garantere reservasjonen med et gyldig kredittkort og vise gavekortet ved ankomst. Personalet vil da trekke betalingen fra gavekortet i stedet for kredittkortet.

Har du kjøpt gavekort på et valgfritt beløp, trenger du ikke å bruke hele beløpet på én gang. Gavekortet kan også brukes som delbetaling av oppholdet.