Billige hoteller i København og Aarhus


Wakeup Copenhagen-hotellene gir deg det beste utgangspunktet for din neste overnatting i København eller Aarhus. Konseptet er enkelt: Sentralt, billig og bra! Velg Wakeup og gled deg til et deilig hotellopphold på et billig hotell i København eller Aarhus.

Felles for Wakeup Copenhagen-hotellene:


Wakeup Copenhagen – billig hotell – København & Aarhus

Når du ankommer et Wakeup Copenhagen-hotell i København eller Aarhus, ønskes du velkommen i flotte minimalistiske rammer med høyt under taket og plass til å orientere seg. Innredningen bærer preg av god dansk design, og i lobbyen kan du kjøpe drikkevarer og snacks etter behov. Alle hotellene har gode parkeringsmuligheter, en frokostrestaurant og ekspressutsjekking for deg som skal raskt videre. Våre Business Centre gjør det mulig å jobbe, holde seg oppdatert med nyheter fra hele verden og slappe av med en god bok. Wakeup Copenhagen er hoteller for deg som ønsker billig overnatting i København eller Aarhus. Til deg som gjerne vil bo sentralt, sove komfortabelt og spise godt. Wakeup Copenhagen er den lette hotelløsningen – lett å bestille, lett å finne og lett å like.

Opplevelser i København

Skal du til København? Så kan du glede deg til et opplevelsesrikt opphold i en by der alt er mulig. København er nemlig kåret til Verdens Beste By 2016, og det skyldes både de mange nye arrangementene og nyskapende severdighetene som byen hele tiden utvides med – men også arkitektur og kultur, som spiller en helt unik rolle i København. Dra på spesialutstillinger, gallerier, matmarkeder, shoppingturer, kanalrundfart, Nyhavn og mye mer.

I universet «Opplevelser i København» kan du holde deg oppdatert på hvilke attraksjoner og arrangementer byen tilbyr for både barn og voksne. Du kan bruke sidene som en slags guide til hva som er verdt å se i København. Vi bygger ut universet løpende for å dekke så mange severdigheter og arrangementer som overhodet mulig. Du kan for eksempel få tips om hvordan du kan oppleve København på budsjett og se om Copenhagen CookingKulturnatten, festivalen Stella Polaris og Kødbyens Madmarked foregår når du er i København neste gang. På siden om Københavns Tivoli kan du få et overblikk over de forskjellige sesongene og planlegge en morsom Tivoli-tur med familien, kjæresten eller vennene. Wakeup Copenhagen-hotellene i København er begge veldig sentralt plassert, så uansett hvilket hotell du velger, vil du være i nærheten av de mest populære severdighetene.

Opplevelser i Aarhus

Skal du til Aarhus? Danmarks nest største by ønsker deg velkommen til kulturelle opplevelser utenom det vanlige. I universet «Opplevelser i Aarhus» får du inspirasjon til hva du skal oppleve når du besøker Smilets By – Aarhus. Vi guider deg og oppdaterer løpende med nye sider som kan være til hjelp når du skal planlegge ditt neste besøk i Aarhus.

Byen er fylt med kjente og mindre kjente attraksjoner som alle er verdt et besøk. Har du noen gang vært på ARoS? Det århusianske kunstmuseum, som bl.a. huser den 4,5 meter høye skulpturen «Boy» og kunstverket «YourRainbow Panorama» av Olafur Eliasson. Har du vært i Tivoli Friheden og Den Gamle By? Aarhus har opplevelser for hele familien – store som små. Besøk også det arkitektonisk enestående Moesgaard Museum, hvor Grauballemannen, som er verdens best bevarte moselik, kan oppleves på nært hold. Er det en konsert som har lokket deg til Aarhus, kan du være så heldig at den avholdes i det stemningsfulle Aarhus Musikhus. Musikkhuset ligger sentralt plassert med få minutters gange fra Bruun’s Galleri og Wakeup Copenhagen. Musikkhuset tilbyr dessuten gratiskonserter slik at alle – både lokale og turister – har mulighet for å oppleve Nordens største musikkhus.