Smarte lavprishoteller i København og Aarhus

København eller Aarhus?

Wakeup Copenhagen-hotellene gir deg det beste utgangspunktet for din neste overnatting i København eller Aarhus. Konseptet er enkelt: Sentralt, billig og bra! Velg Wakeup og gled deg til et deilig hotellopphold på et rimelig hotell i København eller Aarhus.

Københavns skyline  | Photo by: Thomas Rousing | Source: VisitCopenhagen

København

Reis til Danmarks vakre hovedstad og få en kvalitetssikret, men billig base for oppholdet ditt på et av våre 3 hoteller i byen. 

Se hotellene i København
Photo by: Roar Paaske | Source: VisitAarhus

Aarhus

Overnatt i Danmarks nest største by, også kalt 'Smilets by', og bo billig uten å fire på komforten.

Se hotellet i Aarhus

Hva er Wakeup Copenhagen?

Wakeup Copenhagen er et lavprishotellkonsept, som tilbyr budsjettvennlige hotellopphold i hjertet av København og Aarhus. Hotellkjeden er eid av Arp-Hansen Hotel Group og består av nye, smarte og minimalistiske lavprishoteller som er tegnet av den kjente danske arkitekten Kim Utzon.

Hotellene kan måle seg med en tre- og firestjerners hotellopplevelse til en tostjerners pris, og egner seg derfor ypperlig for både travle forretningsreisende og prisbevisste barnefamilier som trenger overnatting i København og Aarhus.

Når du bestiller et opphold på Wakeup Copenhagen, får du flere alternativer å velge mellom. Du kan derfor påvirke prisen på hotelloppholdet i form av ulike alternativer med hensyn til romstørrelse, utsikt fra hotellrommet og hvor fleksibel du ønsker at bestillingen skal være.

På alle våre lavprishoteller i København og Aarhus kan du for øvrig benytte deg av våre ekspressinnsjekking- og ekspressutsjekkingsstasjoner, der du kan slippe eventuell ventetid i resepsjonen. Ved innsjekking kan du hoppe over køen ved å benytte en av våre innsjekkingsskjermer i lobbyen, og ved utsjekking kan du bare legge nøkkelkortet i en av boksene ved utgangen.

Alle Wakeup-hotellene i København og Aarhus er miljøsertifisert av Green Key, som er gjestenes garanti for å ha valgt et miljøvennlig hotell.

Wakeup Copenhagen – billig hotell – København & Aarhus

Når du ankommer et Wakeup Copenhagen-hotell i København eller Aarhus, ønskes du velkommen i flotte minimalistiske rammer med høyt under taket og plass til å orientere seg. Innredningen bærer preg av god dansk design, og i lobbyen kan du kjøpe drikkevarer og snacks etter behov. Alle hotellene har gode parkeringsmuligheter, en frokostrestaurant og ekspressutsjekking for deg som skal raskt videre. Våre Business Centre gjør det mulig å jobbe, holde seg oppdatert med nyheter fra hele verden og slappe av med en god bok. Wakeup Copenhagen er hoteller for deg som ønsker billig overnatting i København eller Aarhus. Til deg som gjerne vil bo sentralt, sove komfortabelt og spise godt. Wakeup Copenhagen er den lette hotelløsningen – lett å bestille, lett å finne og lett å like.

Tre ting bestemmer prisen på hotelloppholdet

Du har flere valgmuligheter når du bestiller et rom på Wakeup Copenhagen i København og Aarhus. Du kan påvirke prisen på hotelloppholdet, siden du har mulighet til å velge mellom:

Billig eller fleksibel

Velg ECONOMY for den billigste reservasjonen eller FLEKSIBEL hvis du ønsker å kunne endre eller kansellere bestillingen.

Utsikt fra hotellrommet

Rommene med utsikt har betegnelsen WAKEUP SKY og WAKEUP HEAVEN. De koster litt mer, men utsikten er verdt prisen.

Ekstra plass på rommet

Bestill WAKEUP LARGE-rom på 15 m2 hvis du ønsker litt ekstra plass. Er dere flere som reiser sammen, kan dere velge WAKEUP FAMILY-rom, som består av to WAKEUP STANDARD-rom med dør imellom.

Billig eller fleksibel reservasjon

Ønsker du å kunne endre eller kansellere bestillingen hvis det blir endringer i planene? Da bør du velge FLEKSIBEL reservasjon ved bestilling. Er prisen det viktigste, anbefaler vi den rimeligste kategorien vår, ECONOMY – men da har du ingen mulighet til å endre reservasjonen eller få igjen pengene.

Velg ECONOMY for billigste reservasjon. Hele beløpet betales på forskudd, og reservasjonen kan ikke endres eller avbestilles.

Velg FLEKSIBEL hvis du ønsker å kunne endre eller kansellere bestillingen helt frem til kl. 12.00 på ankomstdagen.

Utsikt fra hotellrommet?

Det er penger å spare på å bestille et Wakeup Standard-rom, som gjerne ligger nederst eller bakerst i bygningen. Kommer du høyere opp i etasjene, blir utsikten bedre. Våre rom med utsikt kalles Wakeup Sky og Wakeup Heaven. De koster litt mer, men til gjengjeld er utsikten virkelig verdt prisen.

Wakeup Standard

Et veldig bra rom, gjerne nederst eller bakerst i bygningen. Rommet har en 160x200cm Getama-seng og har en størrelse på 12m2.

Wakeup Sky

Et veldig bra rom, gjerne nederst eller bakerst i bygningen. Rommet har en 160x200cm Getama-seng og har en størrelse på 12m2.

Wakeup Heaven

Et veldig bra rom, gjerne nederst eller bakerst i bygningen. Rommet har en 160x200cm Getama-seng og har en størrelse på 12m2.

Ekstra plass på rommet

Rommene våre har lik innredning, og det er dermed ingen forskjell på senger, bad eller TV. Imidlertid er det mulig å bestille vårt WAKEUP LARGE-rom på 15 m2 hvis du ønsker å unne deg litt ekstra plass på rommet. Reiser dere flere sammen, kan dere velge vårt WAKEUP FAMILY-rom, som består av to WAKEUP STANDARD-rom med dør imellom.

Wakeup Large

Består av en 160x200 cm Getama-seng og en ekstra madrass til å trekke ut. Rommet er beregnet for to voksne og ett barn, og er°15 m2 stort.

Wakeup Family

Består av 2 WAKEUP STANDARD-rom med en dør imellom.