Hotell i Aarhus – stilfullt nytt lavprishotell


Overnatting i Aarhus fra  

Wakeup Aarhus er et nytt prisgunstig designhotell i Aarhus C. De minimalistiske linjene gir hotellet et flott og moderne uttrykk, og innredningen bidrar til en helhet der estetikk og detaljer er i fokus. Rent prismessig er Wakeup Aarhus et 2-stjerners hotell, mens fasiliteter og service er i klasse med en hotellopplevelse til 3–4 stjerner.

315 hotellrom i Aarhus Midtby

Wakeup Aarhus har 315 hotellrom – alle med aircondition, TV, arbeidsbord og gratis Wi-Fi. Hotellet har dessuten egen frokostrestaurant, hvor det hver morgen serveres en lekker frokostbuffé.

Søker du overnatting i sentrum av Aarhus, så er Wakeup Aarhus det helt riktige valget: Et smart og billig hotell i hjertet av Aarhus. Wakeup Aarhus er plassert midt i sentrum – med Bruun’s Galleri som nabo. Det betyr at du kan slappe av på rommet og være deg selv, eller gå ut av hotellobbyen og benytte byens mange muligheter.


Barnevennlig hotell i Aarhus

Tar du ferie med familien og går turen til Aarhus? Da kan du forvente en fantastisk opplevelse på Wakeup Aarhus. Alle rommene våre har TV og gratis Wi-Fi, og hvis det kniper med plassen, kan du bestille våre større familierom. Lavprishotellet er lett tilgjengelig uansett om dere kommer med bil, tog eller fly. Wakeup Aarhus er et familievennlig hotell til en god lav pris, og vi gleder oss til å ønske deg og familien din velkommen.

Wakeup Aarhus, Bruunsgade

Hvis du vil overnatte sentralt i Aarhus, er Wakeup Aarhus i M.P. Bruuns Gade det rette valget. Hotellets svært sentrale beliggenhet gir deg det absolutt beste utgangspunktet for å oppleve bylivet, populære severdigheter, de hyggelige kaféene ved elven og sjarmerende gater med gode shoppingmuligheter. Bruunsgade er en svært attraktiv og mye besøkt gate, hvor du vil finne spesialbutikker med prima kjøtt, vin og andre lekre spesialiteter. Vil du oppleve Aarhus på to hjul, kan du leie en sykkel hos Wakeup Aarhus og komme deg lett rundt til de forskjellige attraksjonene. Den sentrale beliggenheten betyr likevel at du allerede er nært byens mange tilbud, så det kan ikke bli bedre. Wakeup Aarhus er din base i byen hvis du ønsker lave priser, et høyt kvalitetsnivå og en svært sentral beliggenhet.


Hotell i Aarhus: Opphold med frokost

Kvalitet, lave priser og sentral beliggenhet er ikke det eneste vi tilbyr. Når du har overnattet på Wakeup Aarhus (i våre veldig gode senger), kan du glede deg til vår lekre frokostbuffé. Bestill et rom inkl. frokost for å få en ekstra god start på dagen.

Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade

Wakeup Aarhus, Bruunsgade

Smart lavprishotell i Aarhus – nabo til Bruun's Galleri og like ved Hovedbanegården.

Les mer