Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade

Et praktisk lavprishotell i hjertet av Aarhus

Ønsker du å bo billig og sentralt i den livlige storbyen, er Wakeup Aarhus det perfekte valget. I likhet med de andre Wakeup-hotellene har hotellet en flott design med rene linjer som går igjen over hele hotellet. I hotellets 315 rom er det lagt vekt på kvalitet og minimalistisk design. Samtlige rom har flatskjerm-TV, arbeidsbord, aircondition og gratis Wi-Fi. Alle rom har TV, skrivebord, aircondition og gratis Wi-Fi.

Lave priser, lekker design og sentral beliggenhet

Hvis du vil overnatte sentralt i Aarhus, er Wakeup Aarhus i M.P. Bruuns Gade det rette valget. Hotellets svært sentrale beliggenhet gir deg det absolutt beste utgangspunktet for å oppleve bylivet, populære severdigheter, de hyggelige kaféene ved elven og sjarmerende gater med gode shoppingmuligheter. M.P. Bruuns Gade er en svært attraktiv og mye besøkt gate, hvor du vil finne spesialbutikker med prima kjøtt, vin og andre lekre spesialiteter.

Vil du oppleve Aarhus på to hjul, kan du leie en sykkel hos Wakeup Aarhus og komme deg lett rundt til de forskjellige attraksjonene. Den sentrale beliggenheten betyr likevel at du allerede er nært byens mange tilbud, så det kan ikke bli bedre. Wakeup Aarhus er din base i byen hvis du ønsker lave priser, et høyt kvalitetsnivå og en svært sentral beliggenhet.

Wakeup Aarhus, M. P. Bruuns Gade tilbyr en tre- til firestjerners hotellopplevelse, men ligger prismessig på tostjernersnivå.

Frokost på Wakeup Aarhus

Vi ønsker å gi deg valuta for pengene når du spiser frokost hos oss.

Les mer

En god start på dagen

Frokosten er dagens viktigste måltid, og hver morgen står våre hyggelige og oppmerksomme medarbeidere klare til å gi deg den beste starten på dagen.

Wakeup Aarhus har en flott frokostrestaurant. Ta plass i vår arkitekttegnede frokostrestaurant og drikk nytraktet fairtrade-kaffe i lyse og grønne omgivelser. Restauranten ligger slik at du kan sitte og følge med på livet utenfor i M.P. Bruuns Gade, men samtidig nyte freden innendørs, skjermet fra det pulserende livet i Aarhus.

Når du har en travel arbeidsdag foran deg, er det fint å kunne samle tankene i ro og mak. Det kan du gjøre hos oss på Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade. Den stilrene, skandinaviske designen, den behagelige belysningen og den praktiske innredningen bidrar til å gjøre helhetsopplevelsen komplett, slik at du kan nyte frokosten i fred og ro.

Slik finner du parkeringsplass

På Wakeup Aarhus i M.P. Bruuns Gade henviser vi til parkering i Bruuns Galleri, som ligger under hotellet. Innkjøringen til parkeringen er i Værkmestergade 27. Bruuns Galleris P-anlegg består av tre plan, med innkjørsel på det øverste planet (P3).

Herfra kjører du via ramper til de øvrige to planene (P2 og P1). Elektroniske skilt viser om det er ledige parkeringsplasser på hvert enkelt plan. I alle tre etasjene er det skiltet til utgang mot Wakeup. Som regel finner du plass på P1, der fem av plassene dessuten er merket med Wakeup-logo.

Priser:

Alle dager døgnet rundt   per påbegynte 30 minutter. Døgnprisen er maks.   hvis du betaler i resepsjonen på Wakeup ved avreise. Ved kredittkortbetaling i anlegget koster et døgn  . Bilnummeret registreres med kamera ved innkjøring, og skal brukes ved betalingen.

Parkering er bare tillatt på oppmerkede plasser. P-anlegget har videoovervåking, men parkering skjer alltid på egen risiko. Bruuns Galleri påtar seg ikke ansvar for eventuelle ulykker, tyveri eller skader på personer, biler, utstyr og eiendeler i bilen.

Viktig: Fri høyde i anlegget er 2,05 m.

Anlegget er åpent døgnet rundt. Mellom kl. 00.30 og 06.30 er det kun atkomst til den parkerte bilen til fots via utkjøringsrampen.

Lobby

Personale, Resepsjon

Trendy lobby med døgnbemannet resepsjon

På Wakeup Aarhus i M.P. Bruuns Gade finner du en moderne lobby med døgnbemannet resepsjon. Her kan du slukke tørsten og få noe å bite i. Vi serverer et utvalg av kaffe, snacks, øl, vann og vin – døgnet rundt. I resepsjonen velger du selv hva du vil ha, og du kan nyte det i lobbyen, på rommet eller ute på farten. Vil du unngå eventuell ventetid i resepsjonen, kan du benytte deg av innsjekkingsautomaten. Gå rett til innsjekkingsautomaten, og få rask tilgang til rommet. Ved utsjekking trenger du bare å levere nøkkelkortet i boksen ved utsjekkingsstasjonen – så er du raskt på farten igjen.

Innsjekking / Utsjekking

Bagasje, Nøkkelkort, App, Innsjekking, Utsjekking

Innsjekking: Rommene er tilgjengelige fra kl. 15.00. Ved ankomst før kl. 15.00 er det mulig å oppbevare bagasjen mot et gebyr. Se mer under Vanlige spørsmål.  I enkelte tilfeller er det mulig å ordne innsjekking før kl. 15.00 mot et gebyr. For mer informasjon, kontakt hotellet før planlagt ankomstdato.  Kontakt resepsjonen ved senere ankomst enn kl. 02.00 om natten. 

 • Unngå kø ved å benytte en av innsjekkingsskjermene i lobbyen.

Utsjekking: Utsjekking skal skje før kl. 11.00. Ekspressutsjekking gjør det enklere for deg: På Wakeup Copenhagen-hotellene i København og Aarhus kan du benytte deg av ekspressutsjekking. Da slipper du eventuell kø i resepsjonen. Alt du trenger å gjøre, er å levere nøkkelkortet i boksen ved utsjekkingsstasjonen – så er du raskt på farten igjen. Har du spørsmål eller trenger hjelp, står vårt personale selvsagt til tjeneste.

Forretningssenter

Datamaskiner, Wi-Fi

I hotellobbyen finner du et forretningssenter der du kan jobbe og sende e-post gratis fra stasjonære PC-er. Legg merke til at det kan være en tidsbegrensning på 30 minutter i perioder hvor pågangen er stor. Har du med egen PC, nettbrett eller smarttelefon, tilbyr Wakeup Aarhus i Bruuns Gade gratis Wi-Fi på hele hotellet. Wi-Fi-koden fås i resepsjonen.

Åpningstider frokost

Frokostbuffé

Wakeup Aarhus’ frokostbuffé serveres

 • Mandag til fredag fra 06.30–10.00
 • Lørdag, søndag og danske helligdager fra 07.00–10.30

Tre ting bestemmer prisen på hotelloppholdet

Du har flere valgmuligheter når du bestiller et rom på Wakeup Copenhagen i København og Aarhus. Du kan påvirke prisen på hotelloppholdet, siden du har mulighet til å velge mellom:

Billig eller fleksibel reservasjon

Velg ECONOMY for den billigste reservasjonen, eller FLESIBEL hvis du ønsker å kunne endre reservasjonen.

Rom med utsikt

Rommene med utsikt har betegnelsen WAKEUP SKY og WAKEUP HEAVEN. De koster litt mer, men utsikten er verdt prisen.

Ekstra plass på rommet

Velg WAKEUP LARGE, som er våre største rom på 15 m2, eller WAKEUP FAMILY, som er to rom med dør imellom.

Her finner du Wakeup Aarhus, M.P. Bruunsgade

Nytt og stilfullt lavprishotell i hjertet av Aarhus – med Bruun’s Galleri som nabo.

Wakeup Aarhus, Bruunsgade

Smart lavprishotell i Aarhus – nabo til Bruun's Galleri og like ved Hovedbanegården.

Les mer

Fasiliteter på hotellet:

 • Nytt og stilrent design
 • Sentral beliggenhet
 • Miljøsertifisert av Green Key
 • Ekspressutsjekking
 • Døgnbemannet resepsjon
 • Gratis Wi-Fi
 • Forretningssenter
 • Mulighet for allergivennlige rom
 • Frokostrestaurant
 • TV med et bredt utvalg av kanaler
 • Lobby med salg av drikkevarer og snacks
 • Gode parkeringsmuligheter
 • Sykkelutleie
 • Strykerom
 • Aircondition
 • Røykfritt
 • Bagasjeoppbevaring
 • 315 rom
 • Tostjerners

Kontakt oss: 

Adresse:
M.P. Bruuns Gade 27
8000 Aarhus C

Tlf.:
+45 4480 0000

Bestilling:
+45 4480 0017

E-post: 

bruunsgade@wakeupaarhus.dk
Fasaden på Wakeup Aarhus

Gjør et virtuelt besøk på hotellet

Resepsjon og frokostrestaurant

Lobby, lounge, butikk m.m.

Wakeup Standard

Rom

Wakeup Sky

Rom

Wakeup Heaven

Rom

Wakeup Large

Rom

Wakeup Family

Rom

Opplevelser i Aarhus

Aarhus, Danmarks nest største by, byr på museer i verdensklasse, bredt shoppingtilbud, spennende havneområde, strand og skog. Liker du museer, små og store attraksjoner, aktivitet eller stille lek og hygge – så har Aarhus alt dette.

 • Tivoli Friheden er Aarhus’ populære fornøyelsespark. Den ligger idyllisk til i Marselisborg-skogen, på gangavstand fra sentrum i byen.
 • ARoS Kunstmuseum er et av Nord-Europas største kunstmuseer, og et av de mest besøkte kunstmuseene i Skandinavia.
 • Den Gamle By – Danmarks kjøpstadsmuseum. Dra på en tidsreise med hele familien i Den Gamle By – en unik severdighet i Aarhus.
 • Musikhuset Aarhus – Ligger i hjertet av Aarhus, Skandinavias største konserthus.
 • Den Uendelige Bro – Den sirkelformede brokonstruksjonen i tre går fra strandkanten og ut i Aarhusbukta, og er et flott utfluktsmål når du er på ferie i Aarhus.

Finn mer inspirasjon her.

Restauranter i Aarhus

Det gastronomiske nivået er høyt, så du har mange fantastiske restauranter og kaféer å velge blant – Her er et lite utvalg:

 • Nordisk spisehus – Fusjon av det nordiske kjøkkenet og smaksnyanser fra hele verden. Nabo til Wakeup Aarhus.
 • Restaurant Mefisto – Vant prisen Byens Bedste Restaurant i 2019 og Byens Beste Brunch i 2020.
 • Restaurant SUBSTANS – Når du vil ha et tilbakelent gourmetmåltid. Restauranten fikk i 2019 en prestisjefylt Michelin-stjerne
 • Bådcafé – Under hele sommersesongen ligger Bådcafé like ved innseilingen til Marselisborg Havn.
 • St. Pauls Apothek – Plassert midt på livlige og sjarmerende Jægergårdsgade. Kjent for sin cocktailmeny, der de serverer en cocktail med eller uten alkohol til hver rett.

Få oversikt og flere ideer her.

Bed & Breakfast i Aarhus

Foretrekker du å bo i mer private omgivelser, har Aarhus mange muligheter. Du kan bo på Bed & Breakfast både i Aarhus sentrum, i utkanten av byen og også i de naturskjønne omgivelsene enda lengre utenfor Aarhus.

Du kan velge din egen lille leilighet, anneks eller kun et flott rom. Du finner helt sikkert noe som passer for deg. Aarhus har mange valgmuligheter.

Nyttig å vite: Århus vs Aarhus. I 2011 bestemte Århus kommune seg for å gå tilbake til den gamle stavemåten: Aarhus. Bokstaven Å ble i sin tid offisielt introdusert i det danske alfabetet i 1948, og representerer lyden "aa", uttalt som "a" i engelske "walk". Du kan fortsatt finne navnet Århus på skilt og kart, og du vil nok støte på begge stavemåtene, blant annet i "Oplevelser i Århus" som er stavet både med aa og å.