Ofte stilte spørsmål

Hvor kan jeg finne inspirasjon til opplevelser og severdigheter i København?

Du kan finne mer inspirasjon og se hva som skjer i byen her.

Hvordan sjekker jeg inn?

Du har følgende innsjekkingsalternativer: 

 • Tradisjonell innsjekking hos en av våre resepsjonister i lobbyen
 • Du kan også unngå kø ved å benytte en av innsjekkingsskjermene i lobbyen.

Hvor ofte blir rommet rengjort hvis jeg bor på hotellet flere netter på rad?

Vi lar det være opp til deg å bestemme om du ønsker daglig rengjøring av rommet hvis du bor hos oss flere netter i strekk. Du kan også selv bestemme når du ønsker å få skiftet håndklær. Det betyr at vi ikke automatisk rengjør rommet, men lar deg ta valget. Rommet blir imidlertid rengjort på dag 4. 

Ønsker du likevel daglig rengjøring av rommet og/eller nye håndklær, kommer vi gjerne. Du må bare gi beskjed i resepsjonen innen kl. 22.00 kvelden før. Husk alltid å oppgi romnummer.

Hvor kan jeg finne tips om opplevelser og severdigheter i Aarhus?

Klikk her for å se hva som skjer i byen.

Er det mulig å leie baby-/ barneseng?

Det er mulig å leie babyseng i resepsjonen ved ankomst til hotellet. En babyseng koster   pr. døgn Ved forhåndsbestilling, kontakt det respektive hotellet. 

Er det TV på rommet?

Ja, alle våre rom har eget TV med danske og utenlandske TV-kanaler. Få hele oversikten over våre kanaler her.

Er vinduet på badet på hotellrommet gjennomsiktig?

Bare delvis, ettersom glasset er matt.

Tilbyr hotellene bagasjeoppbevaring?

Alle Wakeup Copenhagen-hotellene har skap hvor du kan oppbevare bagasjen. Skapene har to størrelser og koster   per gang.

Hvordan får jeg den absolutt laveste prisen på overnatting?

Den restriktive "ECONOMY"-pris er vår absolutt billigste, og kan BARE bestilles direkte på vår hjemmeside. Den skal forhåndsbetales og kan IKKE avbestilles eller endres. Vi oppfordrer deg derfor alltid til å kontrollere og lese nøye over reservasjonen din før bestillingen gjennomføres.

Jeg ønsker muligheten til å kunne avbestille?

I likhet med vår  ECONOMY-pris kan FLEKSIBEL-pris bare bestilles på hjemmesiden. En FLEKSIBEL bestilling kan imidlertid avbestilles frem til kl. 12.00 på ankomstdagen eller endres til en annen dato. Bestillingen må garanteres med et gyldig kredittkort

Er det dyrere hvis jeg ikke bestiller overnattingen online?

Ja! Vi kaller denne reservasjonstypen for «Servicebooking». Velger du å bestille overnattingen per telefon eller direkte i resepsjonen, beregner vi et servicetillegg på  . Denne reservasjonen kan avbestilles frem til kl. 12.00 på ankomstdagen eller endres til en annen dato. Reservasjonen må garanteres med et gyldig kredittkort.

Når kan man sjekke inn og ut?

Du kan sjekke inn fra kl. 15.00 på ankomstdagen og frem til neste morgen. Kontakt resepsjonen ved senere ankomst enn kl. 02.00 om natten. Utsjekking er kl. 11.00.

Basert på om hotellet har ledige rom, vil det være mulig med tidlig innsjekking mot betaling. Henvendelse til resepsjonen.

Er det mulig å leie sykler?

Det er mulig å leie sykler på hotellene. Du disponerer sykkelen fra du leier den og frem til midnatt. Det er IKKE mulig å forhåndsbestille sykler, men de kan leies i resepsjonen.

Pris:
Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade   per dag.
Wakeup Copenhagen, Borgergade   per dag.
Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade   pr. dag.
Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade   per dag.

Er det mulig å ha en ekstra person på rommet om natten?

Har du reservert et enkeltrom, er det mulig å oppgradere til et dobbeltrom for   per natt. Dette betales ved innsjekking og trenger ikke reserveres på forhånd.

På dobbeltrom er det i alt 2 dyner og 2 puter til rådighet.

Finnes det en restaurant som serverer mat på kvelden?

Frokostrestauranten serverer bare frokost, ikke kveldsmat. Men det er tillatt å bestille mat utenfra og spise den på rommet. Resepsjonen har bestikk tilgjenglig, hvis du skulle trenge det.

Du finner en mengde spennende restauranter like i nærheten av hotellene våre både i København og Aarhus. Spør de dyktig medarbeiderne våre som gjerne tipser om gode spisesteder i nærheten.

Bor du på Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade, finner du de nærmeste restaurantene på nabohotellet Tivoli Hotel & Congress Center, der du både kan spise på Tivoli Brasserie, Sticks ’n’ Sushi og MASH Penthouse, eller du kan teste The Harbour på hotellet Copenhagen Island.

Bor du på Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade, finner du en rekke spisesteder mindre enn 500–600 meter fra hotellet. Du kan blant annet ta en tur innom asiatiske Wagamama, nyte en gourmet-hotdog hos Johns Hotdog Deli eller innta utsøkte måltider på noen av de forskjellige spisestedene på Tivoli Hotel & Congress Center.

Bor du på Wakeup Copenhagen i Borgergade eller Wakeup Aarhus i Bruunsgade, finner du en rekke gode spisesteder i nabolaget.

Er det tillatt med husdyr?

Det er dessverre ikke tillatt å medbringe husdyr.

Er det føner på hotellrommet?

Ja, det er føner på alle rom.

Er det Wi-Fi på hotellet?

Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Koden fås i resepsjonen. Vi har dessuten stasjonære PC-er til fri benyttelse. Er det kø, har vi imidlertid en begrensning på 30 minutter.

Får jeg kjøpt mat- og drikke på hotellet?

Kiosken i forlengelsen av resepsjonen har åpent hele døgnet. Her får du kjøpt øl, mineralvann, vin, sandwicher og diverse snacks.

Har rommene minibar?

Nei, hotellrommene har ikke minibar. Vi henviser til kiosken i lobbyen, som har åpent hele døgnet.

Er det mulig å spise frokost på hotellet?

Ja. Prisen på frokost er   per person og   for barn under 12 år. Frokosten er en buffé med et utvalg av nybakt brød, nytraktet kaffe/te, pålegg, egg, marmelade, nutella, ost, cornflakes, mysli, yoghurt og en fruktkurv.

Åpningstider frokostbuffé:

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade
Mandag–fredag: 06.30–10.00
Lørdag, søndag og danske helligdager: 07.00–10.30

Wakeup Copenhagen, Borgergade
Mandag–fredag: 06.30–10.00
Lørdag, søndag og danske helligdager: 07.00–10.30

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade
Mandag–fredag: 06.30–10.00
Lørdag, søndag og danske helligdager: 07.00–10.30

Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade
Mandag–fredag: 06.30–10.00
Lørdag, søndag og danske helligdager: 07.00–10.30

Har hotellet parkering?

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Når du bor på Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade, er det lett å finne parkering i nærheten. Det er mulig å parkere i hotellets egen parkeringskjeller, men vi har bare et begrenset antall parkeringsplasser. Du kan kjøpe et parkeringsbevis i resepsjonen, som koster   per døgn og gjelder fra kl. 12.00 til 12.00 neste dag. Det er dessverre ikke mulig å forhåndsreservere parkeringsplass.

Hvis vi ikke har flere ledige plasser, anbefaler vi at du benytter en av uteparkeringsplassene i nærheten av hotellet. Her kan du betale med følgende parkerings-apper: EasyPark, ParkOne eller ParkMan, eller du kan benytte betalingsautomatene i Bernstorffsgade eller Mitchellsgade.  

Spør gjerne personalet i resepsjonen om råd vedrørende parkering. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!

 

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Det er gode parkeringsmuligheter ved hotellet i Borgergade. I tillegg til uteparkeringsplassene i nærområdet finner du også tre offentlige parkeringshus, henholdsvis i Borgergade 13, Landgreven 10 og Adelgade 11–13. Parkeringshusene ligger rett ved siden av hotellet, og alle tre administreres av APCOA. Du betaler direkte til parkeringshuset, og prisen er i skrivende stund   per påbegynte time og   per døgn.

Som gjest på Wakeup Copenhagen Borgergade får du spesialpris på en døgnbillett, som gjelder i 24 timer fra du kjører inn i parkeringshuset. 

Prisen er   per døgn (kredittkortgebyr er ikke inkludert).

Parkering kan kjøpes i lobbyen på hotellet.

Wakeup Copenhagen Borgergade tar forbehold om endringer i prisene som administreres av APCOA samt ev. utsolgte døgnbilletter. Viktig: Fri høyde i anlegget er 1,90 m. Anlegget er åpent døgnet rundt.

Spør gjerne personalet i resepsjonen om råd vedrørende parkering. Vi ser frem til å ta imot deg og bilen din!

 

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

På Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade er det mulig å parkere i APCOAs parkeringskjeller, som ligger i tilknytning til hotellet. Det er direkte atkomst til resepsjonen fra andre etasje. Det koster   per time og   per døgn. Parkering kan IKKE forhåndsbestilles.

Lading for el-biler: Vi har 17 ladeplasser for elbil på nivå A+B+C i parkeringshuset. Lading kreverClever-abonnement.

 

Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade

På Wakeup Aarhus i M.P. Bruuns Gade henviser vi til parkering i Bruuns Galleri, som ligger under hotellet. Innkjøringen til parkeringen er i Værkmestergade 27. Bruuns Galleris P-anlegg består av tre plan, med innkjørsel på det øverste planet (P3). Herfra kjører du via ramper til de øvrige to planene (P2 og P1). Elektroniske skilt viser om det er ledige parkeringsplasser på hvert enkelt plan. I alle tre etasjene er det skiltet til utgang mot Wakeup. Det er enklest å finne plass på P1, der fem av plassene også er merket med Wakeup-logo.

Priser: Alle dager døgnet rundt   per påbegynte 30 minutter. Parkerer du i 24 timer, er prisen maks.   per døgn hvis du betaler i resepsjonen på Wakeup ved avreise. Ved kredittkortbetaling i anlegget koster et døgn  . Bilnummeret registreres med kamera ved innkjøring, og skal brukes ved betaling. Parkering er bare tillatt på oppmerkede plasser. P-anlegget har videoovervåking, men parkering skjer alltid på egen risiko. Bruun's Galleri påtar seg ikke ansvar for eventuelle ulykker, tyveri eller skader på personer, biler, utstyr eller andre eiendeler i bilen.

Viktig: Fri høyde i anlegget er 2,05 m. Anlegget er åpent døgnet rundt. Mellom kl. 00.30 og 06.30 er det kun atkomst til den parkerte bilen til fots via utkjøringsrampen.

Er det lov å røyke?

Våre hoteller er 100 % røykfrie.

Kan jeg stryke skjorten min på rommet?

Nei, men vi har et strykerom i kjelleren til fri avbenyttelse.

Er det telefon på hotellrommet?

Det er ikke telefon på rommene, men ved heisen i hver etasje finner du en nødtelefon til alarmsentralen og resepsjonen.

Hvordan kommer jeg meg enklest til og fra hotellet?

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

 • Du kan ta en taxi fra taxiholdeplassen på Kastrup lufthavn. Turen fra flyplassen til hotellet tar cirka 15 minutter.
 • Toget går direkte fra Kastrup lufthavn. Etter to stopp går du av på Københavns Hovedbanegård, og herfra tar det 5 minutter å gå til hotellet.

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

 • Taxi fra Kastrup lufthavn.
 • Tog direkte fra Kastrup lufthavn, to stopp til Hovedbanegården. Det tar 5–10 minutter å gå fra Hovedbanegården til hotellet.
 • Buss 5C fra Kastrup lufthavn til Polititorvet og deretter 3–5 minutter å gå til hotellet.

Wakeup Copenhagen, Borgergade

 • Ca. 8 minutter å gå fra Nørreport stasjon.
 • Du kan ta en taxi eller metroen, som går fra ankomsthallen på flyplassen. Turen med metroen tar ca. 15 minutter til Kongens Nytorv. Fra du går ut av ankomsthallen til du er på hotellet, går det ca. 25 minutter.
 • Ca. 5 minutter å gå fra metrostasjonen ved Kongens Nytorv.
 • Det er gode parkeringsmuligheter like ved hotellet. I tillegg til gode utendørs parkeringsmuligheter i nærområdet, finner du parkeringshus ved Borgergade og Adelgade.

Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade

 • Tog til Aarhus Banegård og deretter 5 minutter å gå.
 • Buss 925X fra Aarhus Lufthavn til rutebilstasjonen i Aarhus og deretter 10 minutter å gå.

Er det mulig å betale med andre valutaer på hotellet?

Når vi gir tilbud på reservasjon av rom på Wakeup-hotellene, benytter vi bare danske kroner. Det er derimot mulig å betale med og veksle fra EUR, USD, GBP, SEK, NOK, AUD, CAD, CHF, JPY og SGD i resepsjonen til hotellets kurs.

Er det mulig å få vasket og renset tøy på hotellet?

Ja, vi tilbyr vask og rens via en ekstern leverandør. Du kan levere tøyet i resepsjonen innen kl. 08.00 om morgenen og hente det etter kl. 17.00, nyvasket og pent.

Hvilke romtyper kan man velge mellom?

Vi har fem ulike romtyper på Wakeup Copenhagen-hotellene i København og Aarhus. Velg mellom:

 • WAKEUP STANDARD°– et veldig bra rom, gjerne nederst eller bakerst i bygningen.
 • WAKEUP SKY – et veldig bra rom i hotellets midterste etasjer, med bedre utsikt enn WAKEUP STANDARD.
 • WAKEUP HEAVEN – våre best beliggende rom med flott utsikt, gjerne i hotellets øverste etasjer.

De tre romtypene ovenfor har en 160x200 cm°Getama-seng og er 12 m2° store. 

 • WAKEUP LARGE°– har en 160x200 cm Getama-seng og en ekstramadrass på 75x195 cm til å trekke ut. Rommet er beregnet for to voksne og ett barn og er°15 m2 stort.
 • WAKEUP FAMILY – består av 2 WAKEUP STANDARD-rom med dør imellom.

Hotellet har ingen rom med twin-senger.