Ofte stilte spørsmål

Hvor kan jeg finne inspirasjon til opplevelser og severdigheter i København?

Gå inn på www.aok.dk (Alt Om København) for å se hva som foregår i byen.

Hvordan sjekker jeg inn?

Du har følgende 3 innsjekkingsmuligheter: 

 • Tradisjonell innsjekking hos en av våre resepsjonister i lobbyen.
 • Innsjekking med mobilen. Last ned Wakeup Copenhagen-appen, og lås opp både heisen og døren til rommet med telefonen din: App Store eller Google Play.
 • På Wakeup-hotellene i København kan du unngå kø ved å benytte en av våre innsjekkingsskjermer i lobbyen.

Hvor kan jeg finne innspill til opplevelser og severdigheter i Aarhus?

Besøk www.visitaarhus.dk for å se hva som skjer i byen.

Er det mulig å leie baby-/ barneseng?

Det er mulig å leie babyseng i resepsjonen ved ankomst til hotellet. En babyseng koster   pr. døgn Ved forhåndsbestilling, kontakt det respektive hotellet. 

Er det TV på rommet?

Ja, alle våre rom har eget TV med danske og utenlandske TV-kanaler. Få hele oversikten over våre kanaler her.

Er vinduet på badet på hotellrommet gjennomsiktig?

Bare delvis, ettersom glasset er matt.

Tilbyr hotellene bagasjeoppbevaring?

Alle Wakeup Copenhagen-hotellene har skap hvor du kan oppbevare bagasjen. Skapene har to størrelser og koster   per gang.

Hvordan får jeg den absolutt laveste prisen på overnatting?

Den restriktive "Economy"-pris er vår absolutt billigste, og kan BARE bestilles direkte på vår hjemmeside. Den skal forhåndsbetales og kan IKKE avbestilles eller endres. Vi oppfordrer deg derfor alltid til å kontrollere og lese nøye over reservasjonen din før bestillingen gjennomføres.

Jeg ønsker muligheten til å kunne avbestille?

I likhet med vår Economy-pris kan den fleksible prisen bare bestilles på hjemmesiden. En fleksibel bestilling kan imidlertid avbestilles frem til kl. 12.00 på ankomstdagen eller endres til en annen dato. Bestillingen må garanteres med et gyldig kredittkort

Er det dyrere hvis jeg ikke bestiller overnattingen online?

Ja! Vi kaller denne reservasjonstypen for «Servicebooking». Velger du å bestille overnattingen per telefon eller direkte i resepsjonen, beregner vi et servicetillegg på  . Denne reservasjonen kan avbestilles frem til kl. 12.00 på ankomstdagen eller endres til en annen dato. Reservasjonen må garanteres med et gyldig kredittkort.

Hva er tidspunktene for innsjekking og utsjekking?

Du kan sjekke inn fra kl. 15.00 på ankomstdagen og frem til neste morgen. Vær vennlig å kontakte resepsjonen ved senere ankomst enn kl. 02.00 om natten. Utsjekking er kl. 11.00.

Er det mulig å leie sykler?

Det er mulig å leie sykler på hotellene for   pr. dag. Du disponerer sykkelen fra du leier den og frem til midnatt. Det er IKKE mulig å forhåndsbestille sykler, men de kan leies i resepsjonen.

Er det mulig å ha en ekstra person på rommet om natten?

Har du reservert et enkeltrom, er det mulig å oppgradere til et dobbeltrom for   per natt. Dette betales ved innsjekking og trenger ikke reserveres på forhånd.

På dobbeltrom er det i alt 2 dyner og 2 puter til rådighet.

Finnes det en restaurant som serverer kveldsmat?

Det serveres bare frokostbuffet i frokostrestauranten, og ikke middag. Det er derimot tillatt å bestille mat utenfra og nyte maten på rommet. Resepsjonen har plastbestikk til rådighet hvis du skulle trenge det.

Du finner en mengde spennende restauranter like i nærheten av våre hoteller både i København og Aarhus. Spør vårt dyktige personale, som gjerne tipser om gode spisesteder i nærheten.

Bor du på Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade, finner du de nærmeste restaurantene på nabohotellet Tivoli Hotel & Congress Center, der du både kan spise på Tivoli BrasserieSticks ’n’ Sushi og MASH Penthouse, eller du kan prøve The Harbour på hotellet Copenhagen Island.

Bor du på Wakeup Copenhagen i Borgergade eller Wakeup Aarhus i Bruunsgade, finner du en rekke gode spisesteder i nabolaget.

Er det tillatt med husdyr?

Det er dessverre ikke tillatt å medbringe husdyr.

Er det føner på hotellrommet?

Ja, det er føner på alle rom.

Er det Wi-Fi på hotellet?

Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Koden fås i resepsjonen. Vi har dessuten stasjonære PC-er til fri benyttelse. Er det kø, har vi imidlertid en begrensning på 30 minutter.

Får jeg kjøpt mat- og drikkevarer på hotellet?

Kiosken i forlengelse av resepsjonen har åpent hele døgnet. Her får du kjøpt øl, mineralvann, vin, sandwicher og diverse snacks.

Har rommene minibar?

Nei, hotellrommene har ikke minibar. Vi henviser til kiosken i lobbyen, som har åpent hele døgnet.

Er det mulig å spise frokost på hotellet?

Ja. Prisen på frokost er   per person (  på Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade) og halv pris for barn under 12 år. Frokosten er en buffé med et utvalg av nybakt brød, nytraktet kaffe/te, pålegg, egg, marmelade, nutella, ost, cornflakes, mysli, yoghurt og en fruktkurv.

Åpningstider for frokostbufféen:

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade
Mandag–fredag: 06.30 – 10.00
Lørdag, søndag og danske helligdager: 07.00 – 10.30

Wakeup Copenhagen, Borgergade
Mandag–fredag: 07.00 – 10.00
Lørdag, søndag og danske helligdager: 07.00 – 10.30

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade
Mandag–fredag: 06.30 – 10.00
Lørdag, søndag og danske helligdager: 07.00 – 10.30

Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade
Mandag–fredag: 06.30 – 10.00
Lørdag, søndag og danske helligdager: 07.00 – 10.30

Tilbyr hotellet parkering?

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Når du bor på Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade, er det ikke vanskelig å finne parkering i nærheten. Det er mulig å parkere i hotellets egen parkeringskjeller. Antallet plasser er derimot begrenset, så vi anbefaler å bruke en av parkeringsplassene du finner utendørs i nærheten av hotellet.

Spør gjerne medarbeiderne i resepsjonen om råd angående parkering.

 

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Det er gode parkeringsmuligheter ved hotellet i Borgergade. I tillegg til parkeringsplassene du finner utendørs i nærområdet, ligger det et offentlig ONEPARK-parkeringshus i Borgergade 13, like ved siden av hotellet. Du betaler direkte til parkeringshuset, og prisen er i skrivende stund   per påbegynte time og   per døgn.

Som gjest på Wakeup Copenhagen, Borgergade får du spesialpris på en døgnbillett, som gjelder i 24 timer fra du kjører inn i parkeringskjelleren. Denne billetten koster  , og kan kjøpes i resepsjonen.

Wakeup Copenhagen, Borgergade tar forbehold om endringer i prisene som administreres av ONEPARK, samt eventuelt utsolgte døgnbilletter.

 

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

På Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade er det mulig å parkere i ONEPARKs parkeringskjeller, som ligger i tilknytning til hotellet. Det er direkte atkomst til resepsjonen fra andre etasje. Det koster   per time og   per døgn. Parkering kan IKKE forhåndsbestilles.

 

Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade

På Wakeup Aarhus i Bruunsgade henviser vi til parkering i Bruun's Galleri, som ligger under hotellet. Innkjøringen til parkeringen er i Værkmestergade 27. Bruun's Galleris P-anlegg består av tre plan, med innkjørsel på det øverste planet (P3). Herfra kjører man via ramper til de øvrige to planene (P2 og P1). Elektroniske skilt viser om det er ledige parkeringsplasser på hvert enkelt plan. Det er skiltet til Wakeups utgang i alle tre etasjer. Det er lettest å finne plass på P1, der også 5 av plassene er merket med Wakeup-logo.

Priser: Alle dager døgnet rundt 11,- DKK pr. påbegynte 30 minutter. Parkerer man i 24 timer, er prisen maksimalt 150,- DKK per døgn, dersom du betaler i resepsjonen hos Wakeup ved avreise. Ved kredittkortbetaling i anlegget koster et døgn 180,- DKK. Bilnummeret registreres med kamera ved innkjøring, og skal brukes ved betalingen. Parkering er bare tillatt innenfor oppmerkede plasser. P-anlegget har videoovervåking, men parkering skjer alltid på egen risiko. Bruun's Galleri påtar seg ikke ansvar for eventuelle ulykker, tyveri eller skader på personer, biler, utstyr og andre eiendeler i bilen.

Viktig: Fri høyde i anlegget er 2,05 m. Anlegget er åpent døgnet rundt. Mellom kl. 00.30 og 06.30 er det bare atkomst til den parkerte bilen til fots via utkjøringsrampen.

Er det lov å røyke?

Våre hoteller er 100 % røykfrie.

Kan jeg stryke skjorten min på rommet?

Nei, men vi har et strykerom i kjelleren til fri avbenyttelse.

Er det telefon på hotellrommet?

Det er ikke telefon på rommene, men ved heisen i hver etasje finner du en nødtelefon til alarmsentralen og resepsjonen.

Hvordan kommer jeg meg enklest til og fra hotellet?

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

 • Du kan ta en taxi fra taxiholdeplassen på Kastrup lufthavn. Turen fra flyplassen til hotellet tar cirka 15 minutter.
 • Toget går direkte fra Kastrup lufthavn. Etter to stopp går du av på Københavns Hovedbanegård, og herfra tar det 5 minutter å gå til hotellet.

 

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

 • Taxi fra Kastrup lufthavn.
 • Tog direkte fra Kastrup lufthavn, to stopp til Hovedbanegården. Det tar 5–10 minutter å gå fra Hovedbanegården til hotellet.
 • Buss 5C fra Kastrup lufthavn til Polititorvet og deretter 3-5 minutter å gå til hotellet.

 

Wakeup Copenhagen, Borgergade

 • Ca. 8 minutter å gå fra Nørreport stasjon.
 • Du kan ta en taxi eller metroen, som går fra ankomsthallen på flyplassen. Turen med metroen tar ca. 15 minutter til Kongens Nytorv. Fra du går ut av ankomsthallen til du er på hotellet, går det ca. 25 minutter.
 • Ca. 5 minutter å gå fra metrostasjonen ved Kongens Nytorv.
 • Det er gode parkeringsmuligheter like ved hotellet. I tillegg til de gode utendørs parkeringsmulighetene i nærområdet finner du parkeringshus ved Borgergade og Adelgade.

 

Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade

 • Tog til Aarhus Banegård og deretter 5 minutter å gå.
 • Buss 925X fra Aarhus Lufthavn til rutebilstasjonen i Aarhus og deretter 10 minutter å gå.

Er det mulig å betale med andre valutaer på hotellet?

Når vi gir tilbud på reservasjon av rom på Wakeup-hotellene, benytter vi bare danske kroner. Det er derimot mulig å betale med og veksle fra EUR, USD, GBP, SEK, NOK, AUD, CAD, CHF, JPY og SGD i resepsjonen til hotellets kurs.

Er det mulig å få vasket og renset tøy på hotellet?

Ja, vi tilbyr "vask og rens"-service via Berendsen. Du kan avlevere klærne dine om morgenen i resepsjonen innen kl. 08:00 og hente det etter kl. 17:00, rent og nyvasket.

Hvilke romtyper er det å velge mellom?

Vi tilbyr fem ulike romtyper på Wakeup Copenhagen-hotellene i København og Aarhus. Velg mellom:

 • Wakeup Standard – et veldig bra rom, gjerne plassert nederst eller bakerst i bygningen.
 • Wakeup Sky – et veldig bra rom i hotellets midterste etasjer med bedre utsikt enn Wakeup Standard.
 • Wakeup Heaven – våre best beliggende rom med flott utsikt, som oftest plassert i de øverste etasjene.

De tre romtypene ovenfor har en 160x200cm Getama-seng og er 12m2 store.

 • Wakeup Large – har en 160x200 cm Getama-seng og en ekstramadrass til å slå ut. Rommet er beregnet for tre personer og har en størrelse på 15m2.
 • Wakeup Family – består av to Wakeup Standard-rom med dør imellom.

Hotellet har ingen rom med twin-senger.