Ferie København

Nyt storbyferien i København på Wakeup Copenhagens toppmoderne hoteller

Photo by: Kim Wyon | Source: VisitDenmark

Nyt en storbyferie i København på et av de nye Wakeup Copenhagen-hotellene

Nyt ferien i København på Wakeup Copenhagens nye hoteller. Københavns nye og stilrene hoteller egner seg ypperlig for storbyferie. Her er komfort, service og lave priser en selvfølge. Nyt den sentrale beliggenheten og den enkle atkomsten til hotellet, enten du kommer med tog, fly eller bil.

København lokker storbyreisende med kultur, shopping, underholdning og natteliv. Alle tilbudene er gode grunner til å dra på ferie til København og bestille hotellrom på Wakeup Copenhagen. Da er du garantert uthvilt når du går på oppdagelsesferd blant alle de spennende severdighetene

Bo helt sentralt når du er på ferie i København

Wakeup Copenhagen-hotellene ligger som perler midt i sentrum av København. Når du kommer ut av lobbyen, er det bare noen få skritt til Danmarks mest populære attraksjon, Tivoli, som lokker med liv, lys og morsomme opplevelser. Og du trenger ikke å gå mye lengre til flere av byens andre spennende kulturtilbud. For eksempel Glyptoteket, Dansk Design Center eller Nationalmuseet.

Vinterferie i København

Skal du på vinterferie til København? Klikk her og se alle de spennende tingene som byen har å by på i vinterferien.
Aktiviteter som både store og små vil like. 

Se mer om vinterferie i København her!

Photo by: Lasse Salling | Source: Visit Copenhagen

Påskeferie i København

I påsken kan byen tilby en herlig vårstemning. Skal du til København i påskeferien, kan du klikke her for å få inspirasjon til ting å gjøre.

Klikk her for mer informasjon om påskeferien i København.

Photo by: Thomas Rousing | Source: Visit Denmark

Det perfekte hotellet til storbyferien

Wakeup Copenhagen er et perfekt utgangspunkt når du vil dykke ned i de utallige shoppingmulighetene som København har å tilby. Hotellene i Carsten Niebuhrs Gade og Bernstorffsgade ligger i grenseområdet mellom City og Vesterbro, og hotellet i Borgergade like ved Kongens Nytorv. En storbyferie i København kan by på gode shoppingmuligheter. På Strøget finner du mange eksklusive butikker, og i de mindre sidegatene ligger en rekke spennende, små forretninger som er vel verdt et besøk. Vesterbro har i løpet av de senere årene utviklet seg til Københavns svar på Greenwich Village eller Latinerkvarteret. Små kafeer, lekre restauranter og små butikker hvor designerne selger sine egne produkter er bare noen eksempler på hva denne bydelen har å tilby.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotell i København – like ved Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotell i København – like ved Kongens Nytorv.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotell i København – nabo til Tivoli Congress Center og like ved Tivoli.

Les mer
Tivoli entré

Tivoli

Tivoli er en eventyrlig fornøyelsespark i hjertet av København. Tivoli ble grunnlagt i 1843 og er med det verdens nest eldste fornøyelsespark, som har vært en stor attraksjon siden starten.

Les mer
Photo by: (c) World Mappers | Source: Visit Denmark

Nyhavn

Nyhavn er Københavns havneperle, som strekker seg helt fra Kongens Nytorv og Strøget og videre langs kanalen. Mange av de gamle husene er fortsatt bevart, og det eldste huset stammer helt tilbake fra 1681.

Photo by: Nationalmuseet | Source: Visit Copenhagen

Nationalmuseet

Her er det mulighet å reise bakover i tiden helt tilbake til 192-årene. Opplev blant annet den gamle skolen med autentiske pulter og blekkhus. Eller la barna kle seg ut som i gamle dager.

Photo by: Joesboy | Source: iStock

Kongens Nytorv

Kongens Nytorv ligger for enden av Strøget opp mot Nyhavn og er omkranset av vakre, gamle paleer. I midten står rytterstatuen av Kong Christian 5., og hver vår er det tradisjon at årets studenter feirer dagen ved å danse rundt statuen.

Photo by: Daniel Rasmussen | Source: Visit Copenhagen

Hop-on Hop-off kanalrundfart

Hop-on hop-off kanalrundfart seiler daglig rundt i kanalene i København, med start fra Gl. Strand eller Nyhavn. Her kan man se København fra havnesiden med turguide og med stopp forskjellige steder underveis.

Les mer
Photo by: Réne Strandbygaard | Source: DSB

Hovedbanegården

Københavns Hovedbanegård er knutepunktet for nesten all trafikk. Inne i Hovedbanens søylehall finner du mer enn 40 ulike butikker, spisesteder og servicefasiliteter som du kan benytte deg av fra kl. 08.00–20.00 hver dag.

Photo by: Christian Alsing | Source: Visit Copenhagen

Rådhusplassen

Rådhusplassen er byens store og populære møteplass, der det ferdes folk hele døgnet. Plassen er inspirert av formen på et muslingskall, og ligger ved det imponerende, gamle rådhuset.

Photo by: Thomas Rousing | Source: Visit Copenhagen

Strøget

Strøget er den berømte gågaten i Indre By København som går fra Rådhusplassen til Kongens Nytorv. Gågaten har et stort utvalg av butikker, med alt fra rimlige kjeder til noen av verdens dyreste merkevarebutikker.

Mangler du inspirasjon til ferien i København?

Da kan du gjerne lese noen av guidene våre til de beste opplevelsene i København.
Uansett hvilke interesser du har, er København full av gode og spennende opplevelser for enhver smak og lommebok. 

Guide: Topp 5 opplevelser i København

Les vår topp 5-guide til våre favorittopplevelser i København, både for store og små!

Se guiden her!

Photo by: VisitCopenhagen | Source: VisitCopenhagen

Guide: Topp 5 spisesteder i København

København har mange fine steder der du kan få noe godt å spise. Vi har valgt ut noen av våre favorittsteder der du kan nyte et deilig måltid når du er på storbyferie!

Se guiden her!

Guide: Opplevelser i København på lavbudsjett

Gode opplevelser i København trenger ikke å koste en formue. Det er mange hyggelige og spennende ting å se og gjøre i byen når du er på ferie.
Se våre beste forslag til budsjettvennlige opplevelser i København her. 

Se guiden her!

Photo by: Martin Auchenberg | Source: Visit Copenhagen