Ferie København


Nyt ferien i København på Wakeup Copenhagen


Nyt en storbyferie i København på et av de nye Wakeup Copenhagen-hotellene

Nyt ferien i København på Wakeup Copenhagens nye hoteller. Københavns nye og stilige hoteller egner seg ypperlig for en storbyferie. Her er komfort, service og lave priser en selvfølge. Gled deg over den sentrale beliggenheten og enkle atkomsten til hotellene, enten du kommer med tog, fly eller bil.

Wakeup Copenhagen er det perfekte utgangspunkt for en ferie i København hvis du ønsker å benytte deg av alle shoppingmulighetene som København har å by på. Hotellet i Carsten Niebuhrs Gade ligger i grenseområdet mellom sentrum og Vesterbro, og hotellet i Borgergade like ved Kongens Nytorv. En storbyferie i København kan by på gode shoppingmuligheter. På Strøget finner du mange eksklusive butikker, og i de mindre sidegatene ligger en rekke spennende, små forretninger som er vel verdt et besøk. På Vesterbro, som i løpet av de senere årene har utviklet seg til Københavns svar på Greenwich Village eller Latinerkvarteret. Små kafeer, lekre restauranter og små butikker hvor designerne selger sine egne produkter er bare noe av det som denne bydelen har å tilby.

Wakeup Copenhagen-hotellene ligger som to perler midt i sentrum av København. Når du går ut av lobbyen, er det bare noen få skritt å gå til Danmarks mest populære attraksjon – Tivoli, som lokker med liv, lys og glade dager. Og du trenger ikke å gå mye lengre til flere av byens andre spennende kulturtilbud. For eksempel Glyptoteket, Dansk Design Center eller Nationalmuseet.

København lokker storbyreisende med kultur, shopping, underholdning og natteliv. Alle er gode grunner til å dra på ferie i København og bestille hotellopphold på Wakeup Copenhagen. Da er du garantert uthvilt og frisk til å gå på oppdagelsesferd i de mange spennende tilbudene.

Felles for Wakeup Copenhagen-hotellene:

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotell i København – like ved Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotell i København – like ved Kongens Nytorv.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotell i København – nabo til Tivoli Congress Center og like ved Tivoli.

Les mer