Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Moderne og avslappet hotell ved havnefronten i hjertet av København – med gangavstand til Tivoli, Københavns Hovedbanegård og det populære havnebadet ved Islands Brygge

Enten du reiser alene, med ledsager eller familien er Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade et godt valg for deg som ønsker å bo billig og sentralt i København. Hotellet har 510 nye rom, alle utstyrt med TV, skrivebord, aircondition og gratis Wi-Fi.

Smart lavprishotell i København sentrum med lekker design og sentral beliggenhet

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade ligger like ved Kalvebod Brygge, med gangavstand til Tivoli, Rådhusplassen, Strøget, havnebadet ved Islands Brygge og 700 meter fra Københavns Hovedbanegård. Hotellet er signert den anerkjente danske arkitekten Kim Utzon og har en flott, minimalistisk stil av høy kvalitet. Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade kan måle seg med mange av Københavns tre- og firestjerners hoteller, men ligger prismessig på et tostjernersnivå.

Frokost på Wakeup Copenhagen

Vi ønsker å gi deg valuta for pengene når du spiser frokost hos oss.

Les mer

Stor frokostrestaurant

Frokosten er dagens viktigste måltid, og hver morgen står vårt friske og imøtekommende personale klart til å gi deg den beste start på dagen.

Ta plass i vår arkitekttegnede frokostrestaurant og drikk nytraktet fairtrade-kaffe i lyse og grønne omgivelser. Frokostrestauranten vender ut mot grøntområdene og torget som omgir hotellet på Kalvebod Brygge, så rammene er på plass for å samle tankene i ro og mak. Foran en travel arbeids- eller sightseeingdag er det fint og viktig å få en god start på dagen. Det får du hos oss på Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade.

Den stilrene, skandinaviske designen, den behagelige belysningen og den praktiske innredningen bidrar til å gjøre helhetsopplevelsen komplett, slik at du kan nyte frokosten i fred og ro.

Slik finner du parkeringsplass

Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade tilbyr parkering i Apcoa parkeringshus med innkjøring fra Kristian Erslevs Gade. Parkering på nivå B har direkte inngang til resepsjonen.

Når du kjører inn i parkeringshuset, blir bilnummeret automatisk registrert ved hjelp av et kamera. Ved avreise betaler du for parkeringen på en av betalingsautomatene som står i parkeringshuset. Du taster inn bilnummeret og betaler beløpet, og så kan du helt enkelt kjøre ut av parkeringshuset.

Hvis du regner med å bruke parkeringshuset ofte, kan du lagre betalingsopplysningene dine i systemet og knytte dem til bilnummeret. På den måten kan du komme og gå som du vil, og systemet vil automatisk ta seg av betalingen uten at du trenger å foreta deg noe mer.

Viktig: Fri høyde i anlegget er 2,00 m. Anlegget er åpent døgnet rundt.

Lading av elbiler: Vi har 17 ladeplasser for elbil på plan A+B+C i parkeringshuset. Lading krever Clever-abonnement.

Priser:

Plan A + B + C

 • Timepris:  
 • 24 timer:  

Lobby

Personale, Resepsjon

Trendy lobby med døgnbemannet resepsjon

På Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade finner du en moderne lobby med døgnbemannet resepsjon. Her kan du slukke tørsten og få noe å bite i. Vi serverer et utvalg av kaffe, snacks, øl, vann og vin – døgnet rundt. I resepsjonen velger du selv hva du vil ha, og du kan nyte det i lobbyen, på rommet eller ute på farten. Vil du unngå eventuell ventetid i resepsjonen, kan du benytte deg av innsjekkingsautomaten. Gå rett til innsjekkingsautomaten, og få rask tilgang til rommet. Ved utsjekking trenger du bare å levere nøkkelkortet i boksen ved utsjekkingsstasjonen – så er du raskt på farten igjen.

Innsjekking / Utsjekking

Bagasje, Nøkkelkort, App, Innsjekking, Utsjekking

Innsjekking: Rommene er tilgjengelige fra kl. 15.00. Ved ankomst før kl. 15.00 er det mulig å oppbevare bagasjen mot et gebyr. Se mer under Vanlige spørsmål.  I enkelte tilfeller er det mulig å ordne innsjekking før kl. 15.00 mot et gebyr. For mer informasjon, kontakt hotellet før planlagt ankomstdato.  Kontakt resepsjonen ved senere ankomst enn kl. 02.00 om natten. 

 • Unngå kø ved å benytte en av innsjekkingsskjermene i lobbyen.

Utsjekking: Utsjekking skal skje før kl. 11.00.° Ekspressutsjekking gjør det enklere for deg: På Wakeup Copenhagen-hotellene i København og Aarhus kan du benytte deg av ekspressutsjekking. Da slipper du eventuell kø i resepsjonen. Alt du trenger å gjøre, er å levere nøkkelkortet i boksen ved utsjekkingsstasjonen – så er du raskt på farten igjen. Har du spørsmål eller trenger hjelp, står vårt personale selvsagt til tjeneste.

Forretningssenter

Datamaskiner, Wi-Fi

I hotellobbyen finner du et forretningssenter der du kan jobbe og sende e-post gratis fra stasjonære PC-er. Legg merke til at det kan være en tidsbegrensning på 30 minutter i perioder hvor pågangen er stor. Har du med egen PC, nettbrett eller smarttelefon, tilbyr Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade gratis Wi-Fi på hele hotellet. Wi-Fi-koden fås i resepsjonen.

Åpningstider frokost

Frokostbuffé

Wakeup Copenhagens frokostbuffé serveres

 • Mandag til fredag fra kl. 06.30–10.00
 • Lørdag, søndag og danske helligdager fra kl. 07.00–10.30

Tre ting bestemmer prisen på hotelloppholdet

Du har flere valgmuligheter når du bestiller et rom på Wakeup Copenhagen i København og Aarhus. Du kan påvirke prisen på hotelloppholdet, siden du har mulighet til å velge mellom:

Billig eller fleksibel reservasjon

Velg ECONOMY for den billigste reservasjonen, eller FLEKSIBEL hvis du ønsker å kunne endre reservasjonen.

Rom med utsikt

Rommene med utsikt har betegnelsen WAKEUP SKY og WAKEUP HEAVEN. De koster litt mer, men utsikten er verdt prisen.

Ekstra plass på rommet

Velg WAKEUP LARGE, som er våre største rom på 15 m2, eller WAKEUP FAMILY, som er to rom med dør imellom.

Her finner du Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotell i København – like ved Tivoli, Københavns Hovedbanegård og det populære havnebadet ved Islands Brygge.

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotell i København – nabo til Tivoli Congress Center og like ved Tivoli.

Les mer

Fasiliteter på hotellet:

 • Nytt og stilrent design
 • Sentral beliggenhet
 • Miljøsertifisert av Green Key
 • Innsjekkingsautomat
 • Ekspressutsjekking
 • Døgnbemannet resepsjon
 • Gratis Wi-Fi
 • Forretningssenter
 • Mulighet for allergivennlige rom
 • Frokostrestaurant
 • TV med et bredt utvalg av kanaler
 • Lobby med salg av drikkevarer, sandwicher og snacks
 • Gode parkeringsmuligheter
 • Sykkelutleie 
 • Strykerom
 • Aircondition
 • Bagasjeoppbevaring
 • 510 rom
 • Tostjerners

Kontakt oss: 

Adresse:
Carsten Niebuhrs Gade 11
1577 København V

Tlf.:
+45 4480 0000

Bestilling:
+45 4480 0010

E-post
carstenniebuhrsgade@wakeupcopenhagen.dk

Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade

Gjør et virtuelt besøk på hotellet

Resepsjon

Lobby, butikk m.m.

Wakeup Standard

Rom

Wakeup Sky

Rom

Wakeup Heaven

Rom

Wakeup Large

Rom

Wakeup Family

Rom