Billig overnatting i København – moderne og billig hotell i sentrum

Photo by: Kim Wyon | Source: Visit Denmark

Billig overnatting København er synonymt med å bo på et av Wakeup Copenhagen-hotellene.

Med oppføringen av de helt nye og topp moderne Wakeup Copenhagen-hotellene i sentrum er det nå blitt mulig å overnatte billig i København uten at det går på bekostning av kvaliteten. Nå kan du nemlig overnatte sentralt der hvor alt skjer i København uten at kredittkortet går varmt.

På Wakeup Copenhagen kan du få en billig overnatting i København tett opp til storbyens puls, men samtidig få ro til en god natts søvn. Ta inn på Wakeup Copenhagen – Københavns nye kvalitetshoteller med priser som kan få deg til å måtte se en gang til. Med et rom på Wakeup Copenhagen befinner du deg i gangavstand til Københavns største attraksjoner, museer og shoppingmuligheter. Ønsker du å bo mer sentralt, må du enten ha et gullkredittkort eller slå opp telt på Rådhuspladsen.

Et billig hotell i København er ikke ensbetydende med dårlig overnatting. Det er Wakeup Copenhagen-hotellene et godt bevis på. Beliggenheten i rolige omgivelser nær en av Københavns innfartsveier garanterer at du kommer frem på rekordtid. Kommer du med tog, må du bare ta sikte på Hovedbanegården eller Kongens Nytorv, så er du så godt som fremme. Like ved begge hotellene ligger Tivoli, og er du kulturinteressert, ligger flere av byens mest spennende museer i gangavstand fra hotellene.

Ønsker du en billig overnatting i København, tilbyr Wakeup Copenhagen en helt ny form for hoteller i København, hvor høy kvalitet, flott design, ypperlig komfort og serviceinnstilt betjening er kombinert med noe så usannsynlig som lave priser. Alle hotellrommene har naturligvis trådløst Internett til fri avbenyttelse, nye flatskjerm-TV-er med et stort utvalg av kanaler og naturligvis et lekkert bad og toalett – det nevner vi bare fordi prisene kunne få deg til å tro at vi har barbert alt ned til et minimum. Det har vi også, men uten at det går på bekostning av vår gode service og kvalitet.

Wakeup Copenhagen-hotellene er tegnet av en av Danmarks mest kjente arkitekter, Kim Utzon, som har skapt to unike lavprishoteller som kombinerer de beste håndverksmessige tradisjoner med et moderne uttrykk. Hotellene har til sammen over 800 rom i ulike prisgrupper, en fantastisk frokostrestaurant et business-område og mange attraktive fasiliteter.

Suveren beliggenhet

Hvor skal man bo når turen går til Skandinavias populære metropol København?

Med et rom på Wakeup Copenhagen befinner du deg i gangavstand til Københavns største attraksjoner, museer og shoppingmuligheter.

Gå på shopping på Strøget eller i et av de populære kjøpesentrene og stormagasinene som Illum, Magasin Du Nord eller Fields. Her venter mange fantastiske shoppingopplevelser

Nå har du muligheten til å bo sentralt der alt skjer, uansett hvilket av hotellene våre du velger. Alle ligger på noen av Københavns beste og mest sentrale adresser. 

Like ved hotellene ligger Tivoli, og er du kulturinteressert, finner du flere av byens mest spennende museer, blant annet Thorvaldsen, Nationalmuseet og Glyptoteket, på gangavstand.

Les enda mer om hva du kan oppleve i København her.

Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade

Sentral beliggenhet på hjørnet av Bernstorffsgade og Kalvebod Brygge – like ved havneområdet. Like ved Tivoli. Enestående frokostopplevelse med panoramautsikt over København fra tiende etasje.

Wakeup Copenhagen i Borgergade

Like ved Kongens Nytorv, Nyhavn og Amalienborg – arkitekttegnet frokostrestaurant i lyse og grønne omgivelser. Restauranten ligger i et lyst glassatrium i fredelige, grønne omgivelser.

Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrsgade

Like ved Kalvebod Brygge – sentralt i København med gangavstand til Tivoli, Rådhuspladsen, Strøget, Havnebadet ved Islands Brygge og 700 meter fra Københavns Hovedbanegård. Sentral og god beliggenhet med svært gode parkeringsmuligheter. 

Ja, Wi-Fi er gratis

Alle hotellrommene har naturligvis gratis Wi-Fi, nye TV-er med et stort utvalg av kanaler og selvfølgelig flott bad og toalett – og det nevner vi bare fordi prisene kan få deg til å tro at vi har skåret alt ned til et minimum. Det har vi også, men uten at det går ut over service og kvalitet. Alle Wakeup-hotellene har mange attraktive fasiliteter.

Felles for Wakeup Copenhagen-hotellene

 • Gratis Wi-Fi
 • Ny og stilren design
 • Sentral beliggenhet
 • Døgnåpen resepsjon
 • Business-senter
 • Mulighet til allergivennlige rom
 • Frokostrestaurant
 • TV med et bredt utvalg av kanaler
 • Lobby med salg av drikkevarer og snacks
 • Gode parkeringsmuligheter
 • Sykkelutleie
 • Aircondition
 • Og mye mer ...

Hvorfor velge Wakeup Copenhagen?

Er det virkelig° mulig å feriere på lavbudsjett i København? Ja! Her kan du faktisk bo svært billig uten å måtte fire på verken komfort eller beliggenhet. Hotellene våre egner seg ypperlig for deg som ønsker å bo sentralt, sove og spise godt, og ikke minst få en billig overnatting i Københavns populære bydeler. Du får høy kvalitet, flott design, topp komfort og svært serviceinnstilt betjening. 

Bo billig i København

Er du på utkikk etter et billig og sentralt hotell i København, er Wakeup-hotellene et godt valg. Nå er det mulig å bo billig° uten å fire på kvaliteten. Beliggenheten i rolige omgivelser nær en av Københavns innfartsveier garanterer at du kommer frem på rekordtid. Kommer du til Købenahvn med tog, er det bare å sikte seg inn på Hovedbanegården eller Kongens Nytorv, så er du så godt som fremme.

Les mer om området her!

Gå rundt til alle severdighetene

Alle Wakeup Copenhagen-hotellene ligger sentralt og med gangavstand til shoppingmuligheter. Her bor du i nærheten av Nyhavn, Strøget, Amalienborg, Havnebussen og Den Lille Havfrue. Alle hotellene har sykkelutleie, slik at du kan se dobbelt så mye på halve tiden.

København byr på mange gratis opplevelser. Du kan også nyte København uten å bruke mye penger. Ta et bykart i resepsjonen og spør personalet. Her vet de alt om de beste stedene å besøke.

Få inspirasjon til hva du kan oppleve i vår topp 5-guide til opplevelser i København her!

Sett sammen oppholdet etter eget ønske:

Billig eller fleksibelt?

Velg ECONOMY for den billigste reservasjonen, eller FLEKSIBEL hvis du ønsker mulighet til å endre reservasjonen.

Få ekstra plass

Velg WAKEUP LARGE, som er de største rommene våre på 15 m², eller WAKEUP FAMILY, som er 2 rom med dør imellom.

Utsikt fra rommet

Velg mellom WAKEUP STANDARD i de nederste etasjene, SKY i de midterste etasjene og HEAVEN i de øverste etasjene.

Hotell til vandrerhjempriser – luksus til lavpris

Det kan være vanskelig å tro at man får så mye kvalitet til en så god pris når man overnatter på Wakeup Copenhagen – men den er helt sant. 

Les enda mer om de gode hotellprisene våre her!

Utsøkt billig hotellopplevelse på Wakeup Copenhagen

Det trenger ikke koste en formue å få et hotellopphold med topp kvalitet

Les mer om kvalitetsoppholdet Wakeup byr på!

Frokost på Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade

Tostjerners Garni Superior-hotell i København

Wakeup-hotellene har en flott, stilren og minimalistisk design. Innredning, service og fasiliteter kan måle seg med mange tre- og firestjerners hoteller i København, men prismessig ligger Wakeup Copenhagen på tostjernersnivå!

Les mer her!

Vi gjør det enkelt å parkere bilen

Parkering på Wakeup Copenhagen-hotellene er ikke noe problem. Enten har hotellet egen parkeringskjeller eller så finner du et parkeringshus og utendørs parkeringsplasser like i nærheten.

Les mer om parkering på Wakeup Copenhagen

Få mer informasjon om Wakeup Copenhagen-hotellene

Hvor kan man bo billig i København?


Det trenger ikke å være dyrt å bo på noen av de mest sentrale adressene i København. Når du bor på Wakeup Copenhagen-hotellene, får du et kvalitetsrom midt i byen. Med priser fra 400 DKK kan alle være med.

Hvor finner jeg et hotell i sentrum av København?

 

Wakeup Copenhagen har tre hoteller sentralt i København: Wakeup Borgergade, Wakeup Carsten Niebuhrs Gade og Wakeup Bernstorffsgade. Alle hotellene ligger i de mest sentrale delene av København. Les mer om hotellene våre her

Hva koster et hotellrom i København? 

 

På Wakeup Copenhagen kan du få et hotellrom fra bare 400 DKK per natt. Selv om det er billig, får du toppmoderne fasiliteter, flott beliggenhet og ellers alt du kan forvente av et moderne hotell. 

Hvor kan man få en billig overnatting med frokost?

 

På Wakeup Copenhagen får du et utrolig billig rom sentralt i København, der du kan spise en frokost med alt hva hjertet begjærer i en flott og moderne frokostrestaurant. Les mer om frokost her.

Hvor kan jeg finne et hotell med parkering? 

 

Er du ute etter et hotell med gode parkeringsforhold, er Wakeup Copenhagen et perfekt valg. Parkering på Wakeup Copenhagen-hotellene er nemlig ikke noe problem. Enten har hotellet egen parkeringskjeller eller så finner du et parkeringshus og utendørs parkeringsplasser like i nærheten. Få mer informasjon om parkering her