Billig overnatning København – nytt og billig hotell


Billig overnatting København er synonymt med å bo på et av Wakeup Copenhagen-hotellene.

Med oppføringen av de helt nye og topp moderne Wakeup Copenhagen-hotellene i sentrum er det nå blitt mulig å overnatte billig i København uten at det går på bekostning av kvaliteten. Nå kan du nemlig overnatte sentralt der hvor alt skjer i København uten at kredittkortet går varmt.

På Wakeup Copenhagen kan du få en billig overnatting i København tett opp til storbyens puls, men samtidig få ro til en god natts søvn. Ta inn på Wakeup Copenhagen – Københavns nye kvalitetshoteller med priser som kan få deg til å måtte se en gang til. Med et rom på Wakeup Copenhagen befinner du deg i gangavstand til Københavns største attraksjoner, museer og shoppingmuligheter. Ønsker du å bo mer sentralt, må du enten ha et gullkredittkort eller slå opp telt på Rådhuspladsen.

Et billig hotell i København er ikke ensbetydende med dårlig overnatting. Det er Wakeup Copenhagen-hotellene et godt bevis på. Beliggenheten i rolige omgivelser nær en av Københavns innfartsveier garanterer at du kommer frem på rekordtid. Kommer du med tog, må du bare ta sikte på Hovedbanegården eller Kongens Nytorv, så er du så godt som fremme. Like ved begge hotellene ligger Tivoli, og er du kulturinteressert, ligger flere av byens mest spennende museer i gangavstand fra hotellene.

Ønsker du en billig overnatting i København, tilbyr Wakeup Copenhagen en helt ny form for hoteller i København, hvor høy kvalitet, flott design, ypperlig komfort og serviceinnstilt betjening er kombinert med noe så usannsynlig som lave priser. Alle hotellrommene har naturligvis trådløst Internett til fri avbenyttelse, nye flatskjerm-TV-er med et stort utvalg av kanaler og naturligvis et lekkert bad og toalett – det nevner vi bare fordi prisene kunne få deg til å tro at vi har barbert alt ned til et minimum. Det har vi også, men uten at det går på bekostning av vår gode service og kvalitet.

Wakeup Copenhagen-hotellene er tegnet av en av Danmarks mest kjente arkitekter, Kim Utzon, som har skapt to unike lavprishoteller som kombinerer de beste håndverksmessige tradisjoner med et moderne uttrykk. Hotellene har til sammen over 800 rom i ulike prisgrupper, en fantastisk frokostrestaurant et business-område og mange attraktive fasiliteter.

Felles for Wakeup Copenhagen-hotellene:

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotell i København – like ved Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotell i København – like ved Kongens Nytorv.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotell i København – nabo til Tivoli Congress Center og like ved Tivoli.

Les mer