Hotel København Centre


Tilbud på Københavns helt nye og moderne hotell


Hotell København sentrum? Enten det er jobb eller fritid, er Wakeup Copenhagen-hotellene umulige å komme utenom. Hotellene kan måle seg med de fleste tre- og firestjerners hoteller i sentrum av København, mens prisen bare er tostjerners.

Wakeup Copenhagen-hotellene i sentrum av København er på alle måter dine nye frontfigurer når det gjelder hoteller. På Wakeup Copenhagen får du en firestjerners opplevelse og slipper unna med å betale for to stjerner. Høres det attraktivt ut? Les mer om hva vi har å tilby.

Wakeup Copenhagens hoteller i sentrum av København er utstyrt med alle moderne fasiliteter, slik at ditt hotellopphold blir så behagelig som mulig. Trenger vi å nevne at alle rommene har gratis trådløst nettverk, air condition, flatskjerm-TV med mange kanaler – og naturligvis bad og toalett. Ja, vi gjør nok det, for ellers kan de utrolig lave prisene få deg til å tro at du må betale ekstra for dette. Men slik opererer vi ikke på Wakeup Copenhagen – her får du mer enn du betaler for, helt gratis.

Bestille billige hotellrom på hotell i København sentrum

Setter du pris på flott design, god service, sentral beliggenhet og lave priser på hotell i København sentrum? Da blir du garantert positivt overrasket hvis du besøker et av Wakeup Copenhagen-hotellene. De markedsledende hotellene er tegnet av den kjente danske arkitekten Kim Utzon, som har skapt to unike bygninger midt i sentrum av København. Begge Wakeup Copenhagen-hotellene ligger i rolige omgivelser like ved Københavns Hovedbanegård og Kongens Nytorv. Hotellet i Carsten Niebuhrs Gade ligger dessuten nær en av byens største innfartsveier. Det betyr at du kan komme og dra igjen uten å måtte sitte i kø eller skifte buss fire ganger for å komme med toget. Området rundt Carsten Niebuhrs Gade er preget av den ro og orden som følger naturlig av å ligge kloss inntil Københavns vakre politistasjon. Og enten du foretrekker shopping, kultur eller fornøyelser, finner du alt rett rundt hjørnet. Det samme gjelder hotellet i Borgergade, som i tillegg til å ligge nær Nyhavn også byr på masse gode shoppingmuligheter.

Felles for Wakeup Copenhagen-hotellene:

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotell i København – like ved Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotell i København – like ved Kongens Nytorv.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotell i København – nabo til Tivoli Congress Center og like ved Tivoli.

Les mer