Billig hotell i Aarhus

Photo by: Robin Skjoldborg | Source: VisitAarhus

Bo på et billig hotell i Aarhus

Når du bestiller hotell i Aarhus, er det gjerne tre ting som betyr noe før du trykker på knappen for å bestille. 

  1. Beliggenhet
  2. Standard
  3. Pris

På Wakeup-hotellet i Aarhus får du alle tre kriterier oppfylt. Hotellet ligger sentralt i Aarhus, midt i den travle Bruunsgade og ved siden av shoppingsenteret Bruuns Galleri –°bare få minutters gange fra den hippe gaten Jægergårdsgade. I likhet med de andre Wakeup-hotellene har hotellet en flott design med rene linjer som går igjen over hele hotellet. Du får de mest komfortable og stilrene hotellrommene i Aarhus.

Prisen er det ingenting å si på, siden rommene koster helt ned til   per natt. Wakeup Aarhus er derfor et naturlig valg hvis du ønsker billig overnatting i Aarhus

Du bestemmer selv prisen

På Wakeup i Aarhus gjør vi alt vi kan for å gi deg den beste opplevelsen, også om du velger å bo billig. Vi er nemlig overbevist om at selv om prisen er bra, skal det ikke gå på bekostning av standarden. Og det som er enda bedre, er at du selv kan være og bestemme prisen på oppholdet! Med alternativet Economy eller Fleksibel er du garantert et billig hotellopphold i Aarhus. Du har tre alternativer når du bestiller hotell i Aarhus:

Alternativer:

Billig eller fleksibel reservasjon
Utsikt fra hotellrommet
Ekstra plass på hotellrommet


Det betyr at prisen dels avhenger av hvilken type rom du velger og om du velger Economy (det billigste alternativet, som må betales på forhånd og ikke kan endres eller avbestilles) eller Fleksibel°, der du kan endre eller avbestille helt frem til kl. 12.00 på ankomstdagen).°Les mer om prisen her.
På den måten er det enkelt å få et billig hotell i Aarhus UTEN at det går på bekostning av verken komfort, beliggenhet eller kvalitet.

Sett sammen oppholdet etter eget ønske:

Billig eller fleksibelt

Velg ECONOMY hvis du ønsker det billigste alternativet, eller FLEKSIBEL hvis du vil kunne endre eller kansellere bestillingen.

Få ekstra plass

Velg WAKEUP LARGE, som er de største rommene våre på 15 m², eller WAKEUP FAMILY, som er to rom med dør imellom.

Utsikt fra rommet

Velg mellom WAKEUP STANDARD i de nederste etasjene, SKY i de midterste etasjene og HEAVEN i de øverste etasjene.