Copenhagen Dining Week 2024

Photo by: Restaurant Gorilla | Source: Restaurant Gorilla

Dining Week Copenhagen i vinterferien

Smaksopplevelser, hyggelig atmosfære og lave priser. Gled deg til den årlige Copenhagen Dining Week, som gjør like stor lykke hvert år. Det populære konseptet er umiskjennelig – utsøkt mat til en fast, lav pris som det ikke er noe å si på. Du velger selv ønsket restaurant, og bestiller bord på en ledig dato.

Copenhagen Dining Week er en god anledning til å spise på noen av Københavns beste restauranter: En rekke velkjente navn og lekre råvarer i skjønn forening.

Når er neste Dining Week?

Neste Dining Week-festival er fra 12. til og med 18. februar 2024.

Er du glad i mat? Og er du glad i god mat? Da bør du unne deg selv denne københavnske begivenheten. FIF: Bor du på Wakeup Copenhagen, kan du spare penger på selve oppholdet og bruke litt ekstra på mat i forbindelse med Copenhagen Dining Week.

Bestill billig overnatting i forbindelse med Dining Week Copenhagen

Bestill rommet på nett og spar   på ekspedisjonsgebyr. Billigere blir det ikke! Vinterferien skal nytes i fulle drag, så gled deg til en uke fylt med smaksopplevelser og nye inntrykk – sammen med dem du er glad i. Velg dine favorittrestauranter blant utvalget eller prøv noen som du aldri har vært på før. Uansett får du gode opplevelser til lave priser. Riktig god fornøyelse!

Leter du etter de beste stedene å spise og drikke i København?

Da kan du lese guiden vår til de fem beste spisestedene, hvor du kan spise godt når du besøker hovedstaden!

Les mat- og drikkeguiden vår her. 

Photo by: Hermes Rivera | Source: Unsplash