Bo på Wakeup Copenhagen-hotellene nær Islands Brygge

Photo by: Visit Copenhagen | Source: Visit Copenhagen

Islands Brygges Havnebad og Kulturhus

Islands Brygge er en av Københavns mange herlige oaser uansett årstid, og det er fullt mulig å nyte en hel dag på denne siden av kanalen.

Om sommeren er området rundt Islands Brygges Havnebad og Kulturhus fullt av liv – her finner du en rekke arrangementer, konserter og loppemarkeder som er populære blant københavnerne.

I tillegg til havnebadet og Kulturhuset omfatter området en rekke attraksjoner og vakre oaser. Kolonihageforeningen Nokken i enden av Islands Brygge, i begynnelsen av Amager Fælled, er en liten by i byen der du kan gå tur blant de skjeve, pittoreske husene og samtidig betrakte utsikten fra den naturskjønne stien.

En oase full av opplevelser nær sentrum

Liker du flygende BMX-er og søle i håret, har København en BMX-bane med World Cup-standard. Banen ligger ved Slusen 2.

Der finner dere også den gamle Ballonpark på Artillerivej - den eldste bebyggelsen på Islands Brygge. I dag er de gamle brakkene et kollektivt selveier-boligområde – et slags mini-Christiania.

På Islands Brygge ligger for øvrig Mogens Dahl Koncertsal – en liten perle som har spesialisert seg på kammermusikk og der man kommer tett på musikken.

I DRs konserthus kan du velge blant mange konserter , eller velge en omvisning dersom du er interessert i arkitektur. Etter en eventuell konsertopplevelse, har Islands Brygge flere populære vinbarer, f.eks. Adendum og Nose Wise.

Bo helt sentralt i byen

Wakeup Copenhagen-hotellene er lavprishoteller med høy standard på arkitektur, innredning og service. Hotellene er plassert på noen av de beste adressene i København.

Wakeup Copenhagen, Borgergade ligger like ved Kongens Nytorv. Her er du midt i hjertet av byen, så uansett om du vil shoppe, underholdes, utforske kulturlivet eller spise på restaurant, ligger det meste like rundt hjørnet.

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade ligger på Kalvebod Brygge med utsikt til vannet og Islands Brygge – med kort vei til Hovedbanegården, Tivoli og kjøpesenteret Fisketorvet.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade ligger sentralt plassert på hjørnet af Bernstorffsgade og Kalvebod Brygge med gode parkeringsmuligheter og gode kommunikasjoner med både tog og buss. Bare et par minutters spasertur fra hotellet finner du Tivoli, Københavns havnefront og et rikholdig utvalg av butikker og restauranter.

Hotellene har totalt nesten 1 900 hotellrom med gratis Wi-Fi og TV. Dere kan spise frokost i hotellenes frokostrestauranter før dere drar på sightseeing i byen. 

Wakeup Copenhagen består av flotte hoteller i nærheten av noen av byens mest attraktive områder. Der er mulig å leie sykler på hotellene – det er en fin måte å oppleve og komme seg rundt i byen på. Fra Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade 11 kommer du deg enkelt til Islands Brygge via sykkel- og gangbroen bak kjøpesenteret Fisketorvet.