Overnatt på Wakeup Copenhagen-hotellene nær Islands Brygge eller Kongens Nytorv

Wakeup Copenhagen-hotellene er lavprishoteller med høy standard innen arkitektur, innredning og service. Hotellenes plasseringer er på noen av de beste adressene i København.

Wakeup Copenhagen Borgergade er plassert like ved Kgs. Nytorv. Her er en midt i hjertet av byen, så enten et om man vil shoppe, underholdes, utforske kulturlivet eller spise på Københavns restauranter ligger det meste like rundt hjørnet.

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade ligger på Kalvebod Brygge med utsikt til vannet og Islands Brygge - tett på Hovedbanegården, Tivoli og kjøpesentret Fisketorvet.

Hotellene har tilsammen 1.008 hotelværelser med gratis Wi-Fi og flatskjerm-TV på alle sammen. En kan spise frokost på hotellenes frokostrestauranter før dere drar på sightseeing i byen. 

Wakeup Copenhagen består av flotte hoteller tett på noen av byens mest attraktive områder. Det er mulig å leie sykler på hotellene  – det er en fin måte å oppleve og komme seg rundt i byen på. Fra Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade 11 kommer du deg lett til Islands Brygge via sykkel-/gangbroen bak kjøpesenteret Fisketorvet.

Islands Brygges havnebad og kulturhus

Islands Brygge er en av Københavns mange deilige oaser uansett årstid, og dere kan alltid nyte en hel dag på denne siden av kanalen.

Om sommeren er området rundt Islands Brygges Havnebad og kulturhus fullt av liv – her finner du en rekke arrangementer, konserter og loppemarkeder som københavnerne setter pris på å delta i.

I tillegg til havnebadet og Kulturhuset omfatter området en rekke attraksjoner og vakre oaser. Kolonihageforeningen Nokken i enden av Islands Brygge, i begynnelsen av Amager Fælled, er en liten by i byen hvor man kan gå tur og se på de skjeve, koselige husene og samtidig betrakte byen fra den naturskjønne stien.

En oase full av opplevelser nær sentrum

Liker du flygende BMX-er og søle i håret, har København en BMX-bane med World Cup-standard. Banen ligger ved Slusen 2.

Der finner dere også den gamle Ballonpark på Artillerivej - den eldste bebyggelsen på Islands Brygge. I dag er de gamle husene et kollektivt selveid boligområde - et slags mini-Christiania.

På Islands Brygge ligger for øvrig Mogens Dahl Koncertsal – en liten perle som har spesialisert seg på kammermusikk og hvor man kommer tett på musikken.

I DRs konserthus kan du velge blant mange konserter , eller velge en omvisning dersom du er arkitektur-interessert.

Etter en eventuell konsertopplevelse, har Islands Brygge flere populære vinbarer som Adendum og Nose Wise.