Hva er Wakeup Copenhagen?

Wakeup Copenhagen er et lavprishotellkonsept, som tilbyr budsjettvennlige hotellopphold i hjertet av København og Aarhus. Hotellkjeden er eid av Arp-Hansen Hotel Group og består av nye, smarte og minimalistiske lavprishotell designet av den anerkjente danske arkitekten Kim Utzon.

Våre hotell måler seg med en 3- og 4-stjerners hotellopplevelse til en 2-stjerners pris, og er derfor perfekt både til travle forretningsreisende og prisbevisste barnefamilier som trenger overnatting i København og Aarhus. 


Når du bestiller et opphold hos Wakeup Copenhagen, får du flere valgmuligheter i bestillingsprosessen. Du kan derfor påvirke prisen på ditt hotellopphold i form av ulike valgmuligheter som romstørrelse, utsikt fra hotellrommet og fleksibilitetsgraden av din bestilling.

På alle våre lavprishotell i København og Aarhus kan du ellers benytte deg av våre ”Express check-out”-stasjoner, slik at du kan unngå ventetid i resepsjonen og foreta utsjekk enkelt og kjapt!

Alle Wakeup-hotell i København og Aarhus er miljøsertifisert av Green Key, som er våre gjesters garanti for å ha valgt et hotell som tar hensyn til miljøet. 

Bestill på nett og spar  

Bestill rom raskt, enkelt og billig på denne siden. Du kan også bestille ved å ringe til hotellet eller til Arp-Hansen Hotel Groups sentrale bookingavdeling, men må da betale et ekspedisjonsgebyr på  .