Smarte lavprishoteller i København og Aarhus


Wakeup Copenhagen er nye, smarte og minimalistiske lavprishoteller i København og Aarhus – designet av den anerkjente danske arkitekten Kim Utzon. Alle hotellene våre har flott arkitektur, så hvis du er interessert i design vil du trives ekstra godt med å bo her.

Vårt første Wakeup Copenhagen-hotell i Carsten Niebuhrs Gade ble bygget i 2009, og det neste i Borgergade sto klart i 2014. Sommeren 2017 kom det tredje hotellet, Wakeup Aarhus, på M. P. Bruuns Gade, og i oktober 2018 åpnet det nyeste hotellet vårt, Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade – vi har, som du forstår, stor etterspørsel etter hotellrom. Vurderer du en snartur til storbyen der du vil bo like i nærheten av severdigheter, uteliv, serveringssteder og shopping? Eller skal du på en konferanse og mangler et sted å overnatte? På Wakeup Copenhagen-hotellene danner den smarte og funksjonelle designen rammene for et fantastisk hotellopphold i sentrum av København og Aarhus.

Hotellene har til sammen 1.908 rom.

Felles for Wakeup Copenhagen-hotellene:


Nye hoteller i København og Aarhus for alle reisende

Enten du reiser alene, med ledsager eller familien er Wakeup Copenhagens smarte hoteller et godt alternativ for deg som ønsker å bo billig og sentralt i København og Aarhus. Bor du på våre nye og smarte lavprishoteller i sentrum av København, befinner du deg i gangavstand til Tivoli, Rådhusplassen, Strøget, havnefronten og Kongens Nytorv. På samme måte ligger Wakeup Aarhus, Bruuns Gade sentralt til i Smilets By, med Bruun’s Galleri som nabo og Aarhus Hovedbanegård like rundt hjørnet.

Bestill på nett og spar  

Bestill rom raskt, enkelt og billig på denne siden. Du kan også bestille ved å ringe til hotellet eller til Arp-Hansen Hotel Groups sentrale bookingavdeling, men må da betale et ekspedisjonsgebyr på  .

Arkitekt Kim Utzon har tegnet alle Wakeup Copenhagen-hotellene

Våre rom på 12–15m2 har aircondition, TV med et bredt utvalg av kanaler, god arbeidsplass og gratis Wi-Fi. Wakeup Copenhagen-hotellene kan måle seg med mange tre- og firestjerners hoteller, men prismessig ligger de på tostjernersnivå.