Parkering på Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade

Slik finner du parkeringsplass

Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade tilbyr parkering i Apcoa parkeringshus med innkjøring fra Kristian Erslevs Gade. Parkering på nivå B har direkte inngang til resepsjonen.

Når du kjører inn i parkeringshuset, blir bilnummeret automatisk registrert ved hjelp av et kamera. Ved avreise betaler du for parkeringen på en av betalingsautomatene som står i parkeringshuset. Du taster inn bilnummeret og betaler beløpet, og så kan du helt enkelt kjøre ut av parkeringshuset.

Hvis du regner med å bruke parkeringshuset ofte, kan du lagre betalingsopplysningene dine i systemet og knytte dem til bilnummeret. På den måten kan du komme og gå som du vil, og systemet vil automatisk ta seg av betalingen uten at du trenger å foreta deg noe mer.

Viktig: Fri høyde i anlegget er 2,00 m. Anlegget er åpent døgnet rundt.

Lading av elbiler: Vi har 17 ladeplasser for elbil på plan A+B+C i parkeringshuset. Lading krever Clever-abonnement.

Priser:

Plan A + B + C

  • Timepris:  
  • 24 timer:  

Utvalgte dieselbiler har ikke lov til å kjøre i Københavns miljøsoner

Fra 1. oktober 2023 må du være ekstra oppmerksom hvis du kjører en eldre dieselbil. I miljøsonene i København og på Frederiksberg er det nemlig blitt et krav at bilen har et godkjent partikkelfilter.

Kjører du her uten at kjøretøyet oppfyller gjeldende krav, får du en bot, siden registreringsnummeret blir sjekket automatisk.

Husk også at regelen gjelder for eldre dieseldrevne varebiler, busser og lastebiler.

Les mer om soner og regler