Parkering på Wakeup Aarhus, M.P Bruuns Gade

Fasaden på Wakeup Aarhus

Slik finner du parkeringsplass

På Wakeup Aarhus i M.P. Bruuns Gade henviser vi til parkering i Bruuns Galleri, som ligger under hotellet. Innkjøringen til parkeringen er i Værkmestergade 27. Bruuns Galleris P-anlegg består av tre plan, med innkjørsel på det øverste planet (P3).

Herfra kjører du via ramper til de øvrige to planene (P2 og P1). Elektroniske skilt viser om det er ledige parkeringsplasser på hvert enkelt plan. I alle tre etasjene er det skiltet til utgang mot Wakeup. Som regel finner du plass på P1, der fem av plassene dessuten er merket med Wakeup-logo.

Priser:

Alle dager døgnet rundt   per påbegynte 30 minutter. Døgnprisen er maks.   hvis du betaler i resepsjonen på Wakeup ved avreise. Ved kredittkortbetaling i anlegget koster et døgn  . Bilnummeret registreres med kamera ved innkjøring, og skal brukes ved betalingen.

Parkering er bare tillatt på oppmerkede plasser. P-anlegget har videoovervåking, men parkering skjer alltid på egen risiko. Bruuns Galleri påtar seg ikke ansvar for eventuelle ulykker, tyveri eller skader på personer, biler, utstyr og eiendeler i bilen.

Viktig: Fri høyde i anlegget er 2,05 m.

Anlegget er åpent døgnet rundt. Mellom kl. 00.30 og 06.30 er det kun atkomst til den parkerte bilen til fots via utkjøringsrampen.

Utvalgte dieselbiler har ikke lov til å kjøre i miljøsonen i Aarhus

Fra 1. oktober 2023 må du være ekstra oppmerksom hvis du kjører en eldre dieselbil. I miljøsonen i Aarhus er det nemlig blitt et krav at bilen har et godkjent partikkelfilter.

Kjører du i denne sonen uten at kjøretøyet oppfyller gjeldende krav, får du en bot, siden registreringsnummeret blir sjekket automatisk.

Husk også at regelen gjelder for eldre dieseldrevne varebiler, busser og lastebiler.

Les mer om sonen og reglene