Salgsbetingelser

Avbestillings- og betalingsbetingelser for det aktuelle tilbudet fremgår av teksten ved bestilling, samt av bekreftelsen som du mottar etter bestilling.

Merk at enkelte tilbud ikke kan avbestilles, refunderes eller endres.

Avbestilling må skje via vårt nettsted. Hvis du forsøker å avbestille reservasjonen senere enn betingelsene tillater, vil dette bli opplyst. Kredittkortet du har oppgitt, vil i så fall bli belastet i henhold til avbestillingsbetingelsene for det aktuelle tilbudet.

Du mottar en bekreftelse på avbestillingen til e-postadressen du har oppgitt. Denne bekreftelsen er din garanti for at rommet er avbestilt.

De avtalte prisene bygger på opplysningene du har gitt på reservasjonstidspunktet. Skulle det skje endringer i ankomst- eller avreisetidspunkt, antall personer eller lignende før eller under oppholdet, forbeholder hotellet seg retten til å endre de avtalte prisene.

Fornavn og etternavn på reservasjonen må stemme overens med gjestens ID-kort, som må fremlegges på forespørsel ved innsjekking.

Du disponerer rommet fra kl. 15:00 på ankomstdagen og frem til kl. 11.00 på avreisedagen. Hvis avreisetidspunktet ikke overholdes, forbeholder hotellet seg retten til å belaste deg for romprisen i henhold til gjeldende listepriser. 

Sjekker du ikke inn på ankomstdatoen, bortfaller retten til å benytte rommet på de resterende nettene du har bestilt. Ønsker du å benytte deg av reservasjonen etter den opprinnelige ankomstdatoen, er du selv ansvarlig for å kontakte hotellet senest på datoen for opprinnelig planlagt innsjekking. Det skal skje skriftlig (per e-post) og gjelder alle reservasjonstyper.

Alle priser gjelder per rom per natt,  og inkluderer betjening samt 25  % mva.

Prisene på hjemmesiden gjelder for enkeltreservasjoner. Bestiller du ti eller flere rom for samme periode, betraktes det som en gruppereservasjon og medfører en endring i priser og generelle betingelser, deriblant avbestillings- og betalingsbetingelser. Hotellet sender da en gruppekontrakt som skal undertegnes av kunden før reservasjonen kan bekreftes.

Regningen kan sendes mot et faktureringsgebyr på   hvis det foreligger kredittgodkjenning og avtale om  fakturering.

Gjester under 18 år skal alltid ha følge av en voksen ved opphold på hotellet. Dersom en forelder/verge ønsker å reservere et rom til en gjest under 18 år som skal bo på hotellet uten myndig ledsaker, kan en "fullmakt til gjester under 18 år" fås ved å kontakte hotellet. Hotellet skal ha mottatt og godkjent fullmakten før ankomst. Hotellet forbeholder seg retten til ikke å godkjenne fullmakten.

Det er viktig for oss at du blir fornøyd. Kontakt alltid hotellets resepsjon, som hjelper deg med å oppklare eventuelle misforståelser. Finner dere ikke en løsning, kan du kontakte ankenemnda for hotell, restaurant og turisme via hrt-ankenaevn.dk/english/ eller viaec.europa.eu/odr.