Salgsbetingelser

8. mars 2024

Avbestillings- og betalingsbetingelser for det aktuelle tilbudet fremgår av teksten ved bestilling, samt av bekreftelsen som du mottar etter bestilling. Merk at enkelte tilbud ikke kan avbestilles, refunderes eller endres.

Innsjekking

Ved innsjekking må alle gjester kunne fremvise gyldig bilde-ID. Kan dette ikke fremvises, forbeholder resepsjonen seg retten til å avvise gjester.

Rommet står til din disposisjon fra kl. 15.00 på ankomstdagen frem til kl. 11.00 på avreisedagen. Hvis avreisetidspunktet ikke overholdes, forbeholder hotellet seg retten til å belaste deg for romprisen i henhold til gjeldende listepriser.

Hvis innsjekking ikke skjer på ankomstdatoen, bortfaller retten til å benytte rommet de øvrige nettene du har bestilt.

Ønsker du å benytte deg av reservasjonen etter opprinnelig ankomstdato, er du selv ansvarlig for å kontakte hotellet senest på datoen for opprinnelig planlagt innsjekking. Det skal skje skriftlig (per e-post) og gjelder alle reservasjonstyper.

Betaling

Annen valuta enn danske kroner (DKK) som er vist på nettstedet, er bare veiledende – alle kjøp blir fakturert i danske kroner. Alle priser gjelder per rom per natt, og inkluderer betjening samt 25 % mva.

Prisene på nettstedet gjelder for enkeltbestillinger. Bestiller du ti eller flere rom for samme periode, betraktes det som en gruppereservasjon. Dette medfører endring i priser og generelle betingelser, deriblant avbestillings- og betalingsbetingelser.

Hotellet sender da en gruppekontrakt som skal undertegnes av kunden før bestillingen kan bekreftes. Regningen kan sendes mot et faktureringsgebyr på DKK 50,- hvis det foreligger kredittgodkjenning og avtale om fakturering.

Gjester under 18 år skal alltid ha følge av en voksen ved opphold på hotellet.

Det er viktig for oss at du blir fornøyd. Ta alltid kontakt med hotellresepsjonen, som vil hjelpe til med å oppklare eventuelle misforståelser. Finner dere ikke en løsning, kan du kontakte ankenemnda for hotell, restaurant og turisme i Danmark via hrt-ankenaevn.dk eller via ec.europa.eu/odr.

Kanseller bestilling

Avbestilling må skje via vårt nettsted. Hvis du forsøker å avbestille senere enn betingelsene tillater, vil det bli opplyst. Kredittkortet du har oppgitt, vil i så fall bli belastet i henhold til avbestillingsbetingelsene for det aktuelle tilbudet.

Du mottar en bekreftelse på avbestillingen til e-postadressen du har oppgitt. Denne bekreftelsen er din garanti for at rommet er avbestilt. De avtalte prisene bygger på opplysningene du har gitt på reservasjonstidspunktet.

Skulle det skje endringer i ankomst- eller avreisetidspunkt, antall personer eller lignende før eller under oppholdet, forbeholder hotellet seg retten til å endre de avtalte prisene.