Copenhagen Dining Week


Dra på Dining Week Copenhagen i vinterferien

Smaksopplevelser, god stemning og lave priser. Gled deg til den årlige Copenhagen Dining Week, som gjør like stor lykke hvert år. Det populære konseptet er umiskjennelig – utsøkt mat til en fast, lav pris som det ikke er noe å si på. Du velger selv ønsket restaurant og reserverer en dato hvor det er plass.

Copenhagen Dining Week er en god anledning til å spise på noen av Københavns beste restauranter. Velg mellom en rekke gode navn og gled deg til lekre råvarer i en harmonisk sammensetning.

Er du glad i mat? Og er du glad i god mat? Da må du ikke snyte deg selv for denne københavnske begivenheten. FIF: Bor du på Wakeup Copenhagen, kan du spare penger på selve oppholdet og bruke litt ekstra på mat i forbindelse med Copenhagen Dining Week.


Bestill billig overnatting i forbindelse med Dining Week Copenhagen

Bestill rommet på nett og spar   på ekspedisjonsgebyr. Billigere blir det ikke! Vinterferien skal nytes i fulle drag, så gled deg til en uke fylt med smaksopplevelser og nye inntrykk – sammen med dem du er glad i. Velg dine favorittrestauranter blant utvalget eller prøv noen som du aldri har vært på før. Uansett får du gode opplevelser til lave priser. Riktig god fornøyelse!


Opplev København i vinterferien

Trenger du flere ideer til opplevelser i vinterferien? Besøk for eksempel Vinterjazzfestivalen.