Området rundt Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade

På Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade bor du sentralt i København og nært vannet. Her har du gangavstand til Fisketorvet og Strøget , mengder av handle- og matopplevelser, muligheter til fine gå- og løpeturer langs Kalvebod Brygge og ikke minst Københavns Hovedbanegård, som er utgangspunkt for reiser til de fleste små og store steder i Danmark. Vil du besøke Tivoli, er det bare en kort spasertur til parkinngangen. 

Matopplevelser

Når du bor på Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade, har du mange spisemuligheter å velge mellom i området. Er du på jakt etter velsmakende kulinariske opplevelser i nærheten av hotellet, kan du ta turen innom Tivoli Hotel & Congress Center, som har flere populære restauranter. Her finner du blant annet Sticks’n’Sushi, som serverer delikat sushi med enestående utsikt over København, og biffrestauranten MASH Penthouse, som også har fantastisk utsikt over byen i tillegg til perfekt tilberedte biffer. Vær oppmerksom på at det kan lønne seg å bestille bord, for begge disse restaurantene er svært populære.

I nærheten finner du også restauranten The Harbour, som er designet av den danske arkitekten Kim Utzon og ligger i designhotellet Copenhagen Island. Her finner du et spennende utvalg viner og en meny med internasjonalt preg. Det hele nytes i vakre omgivelser med utsikt over vannet.

En hyggelig spasertur fra hotellet opp langs Bernstorffsgade leder deg forbi flere gode spisesteder. Blant annet kommer du til den populære, nye Tivoli Food Hall, som byr på et bredt spekter av kulinariske opplevelser i beste gatematstil. Fra sprø sandwicher og danske smørrebrød til autentiske pizzaer og asiatiske spesialiteter – det finnes noe for enhver smak i de mange hyggelige matbodene.

Er du ute etter en annerledes, moderne matopplevelse, er Kødbyen absolutt verdt et besøk. Den ligger like bak Dybbølsbro Station. De røffe omgivelsene som dannet rammene rundt Københavns kjøttindustri i flere tiår, er nå forvandlet til et av byens mest populære områder med restauranter, kulturtilbud, nattklubber og mye mer. 

Shopping

På Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade bor du tett på mange gode shoppingmuligheter. Blant annet finner du handlesenteret Fisketorvet ved Kalvebod Brygge, med et utvalg som passer både barn og voksne. I tillegg til å huse en av Københavns største kinoer og flere flotte spisesteder har Fisketorvet bortimot hundre forskjellige butikker – fra motebutikker til sports- og lekebutikker og mye mer.
Er dere på familietur, kan dere hvile slitne føtter og nyte noe varmt eller kaldt å drikke på en av de mange hyggelige kafeene i handlesenteret.

Forflytter du deg fra hotellet og innover mot byen langs Bernstorffsgade, kommer du også til Vesterbrogade, der du finner en mengde butikker. Her er du nær både Rådhuspladsen og Strøget, som byr på et utall populære kjedebutikker og munner ut i mer eksklusive motebutikker.  

I den andre enden av Vesterbrogade, lenger inne på Vesterbro, finner du et spennende utvalg av designerbutikker som vil glede kresne kunder. Området byr på alt fra bruktbutikker og gatemote til inspirerende interiørbutikker, og vi anbefaler å kombinere handlerunden med en pause på en av områdets mange populære kafeer.

Hvis lokal design, bruktmarkeder og nisjeprodukter er noe for deg, er Nørrebro-området og det sjarmerende Latinerkvarter absolutt verdt et besøk.

Mosjon og aktiviteter

Det er mye å finne på i området rundt Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade  – og alt ligger i gangavstand til hotellet. Du har fine mosjonsmuligheter like utenfor døren om du ønsker deg en frisk løpe-, gå- eller sykkeltur.

I havnebadene, ikke langt fra hotellet, kan du ta deg en svømmetur eller bare nyte tilværelsen ved vannkanten om sommeren. Det ligger to havnebad i nærheten av hotellet, og begge er under tilsyn av erfarne livreddere i sommermånedene.

I nærheten kan du leie deg en solcelledrevet GoBoat og lydløst seile i Københavns havn og gjennom kanalene slik at du kan se byen fra vannet.

Fra Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade er det heller ikke langt til flere av Københavns mange severdigheter. Les om de mange kulturopplevelsene og severdighetene i området her.